طرح پرورش بلدرچینطرح توجیهی

طرح توجیهی بلدرچین گوشتی در بستر سالن

طرح توجیهی بلدرچین گوشتی در بستر سال

طعم گوشت بلدرچین

گوشت یکی از نیاز های مهم و اساسی انسان ها می باشد و در هرم سلامت در رتبه اول مواد غذایی میباشد. طعم و مزه ی گوشتها اساسا به دلیل وجود ماده ای به نام گلیکوژن می باشد که در اندام های ماهیچه ای وجود دارد؛ به همین علت هرچه فعالیت ماهیچه ها بیشتر باشد این ماده افزایش پیدا می کند. به طور کلی حیوناتی که در طبیعت بصورت وحشی زندگی می کنند گوشت آنها طعم متفاوت و بهتری نسبت به دیگر گوشتها دارد و گلیکوژن آنها بیشتر است. حیواناتی وحشی چون: گراز، آهو، گوزن، بزکوهی، خرگوش و همچینین پرندگانی چون: کبک، شترمرغ، بلدرچین و بوقلمون از این دسته میباشند. و اما بلدرچین: این پرنده چون جنب و جوش زیادی دارد و بافت های مفصلی آن پیچیده و پیوند خورده است باعث شده است تا نسبت به دیگر پرندگان گوشتی به مراتب خوشمزه تر و دلچسپ تری داشته باشد.

[alert-note]هشدار: پشیمان می شوید اگر همین حالا شروع نکنید![/alert-note]

بلدرچین در قفس

با توجه به مزایای استفاده از پرورش بلدرچین در قفس و راحت شدن پروسه ی تولید؛ اکثر پرورش دهندگان این پرنده را بر روی بستر پرورش می دهند زیرا استفاده از این روش با اینکه فضای بیشتری از واحد سطح را می گیرد اما باعث جیلوگیری از هزینه های اولیه ی خرید قفس می شود و گوشت بدست آمده از این روش به مراتب بهتر میباشد. از اینرو کسانی که برای پرورش این پرنده مصمم شده اند تا تولید خود را آغاز کنند نیاز است تا طرح توجیهی بلدرچین های گوشتی را مطالعه کنند و از تجهیزات اولیه، براورد هزینه های اولیه و ثانویه و سود حاصل از آن را محاسبه کنند تا برای شروع با مشکلات مواجه نشوند و با برنامه ریزی عمل کنند.

 

طرح های توجیهی مرتبط با طیور…

فایل های آموزشی…

منبع: مشاوره کارآفرینی


برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن