آموزشیپرورش بوقلمونطرح پرورش بوقلمونطرح توجیهی
موضوعات داغ

طرح توجیهی پرورش بوقلمون pdf سال 98+دوره آموزشی

طرح توجیهی پرورش بوقلمون 98

طرح توجیهی پرورش بوقلمون pdf سال 98+دوره آموزشی . توجیه اقتصادی بوقلمون گوشتی 1000 قطعه ای صنعتی نگارش فروردین 98 . درآمد و هزینه پرورش بوقلمون صنعتی.

بازگشت سرمایه در 4 سال. نرخ بازدهی سرمایه 73%.

بسته 0 تا 100 آموزش پرورش بوقلمون در تاریخ 1398/05/01 منتشر شد.
 

در انتها تجربه یک کارآفرین در حوزه پرورش بوقلمون صنعتی را مطالعه کیند.

طرح توجیهی پرورش بوقلمون سال 98

✅ میزان سرمایه برای شروع

✅ میزان درآمد و فروش

✅ هزینه تجیهزات

✅ نقطه سر به سر

✅ هزینه های جاری

✅ سود پیش بینی شده

✅ هزینه خوراک

✅ متراژ سالن موردنیاز

✅ دوره برگشت سرمایه

✅ تجهیزات موردنیاز

✅ نیروی کار موردنیاز

پس از چندین ماه تلاش بی وقفه، بالاخره!
دوره غیرحضوری آموزش پرورش بوقلمون توسط تیم آموزشی همیار کار منتشر شد 
و در اختیار علاقه مندان این حوزه قرار گرفت.

پکیج یا بسته آموزش پرورش بوقلمون منتشر شد

این بسته آموزشی شامل 4 فصل می باشد. و شما را از هرگونه آموزش متفرقه بی نیاز می سازد.

فصل اول دوره آموزش پرورش بوقلمون

فصل دوم دوره آموزش پرورش بوقلمون

فصل سوم دوره آموزش پرورش بوقلمون

فصل چهارم دوره آموزش پرورش بوقلمون

محتوای آموزشی در دوره پرورش بوقلمون

برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

احداث مزرعه پرورش بوقلمون

در چند سال اخیر با رشد صنعتی پرندگان در سالن ها و فارم های پرورش باعث شده است تا این پرنده به تولید انبوه برسد و نیازهای پروتین کشور را تامین نماید. به همین دلیل دیگر گوشت بوقلمون به عنوان یک کلای لوکس مورد استفاده قرار نمی گیرد و برای عموم مردم قابل خرید می باشد. این ویژگی باعث شده است تا کارآفرینان و کسانی که به دنبال شغل آزاد می گردند فرصت مناسبی باشد تا از این طریق کسب درآمد کنند. هم اکنون شما هم میتوانید به جمع تولید کنندگان گوشت و تخم بوقلمون بپیوندید.

طرح توجیهی پرورش بوقلمون pdf سال 98+دوره آموزشی

برخی از گونه های بوقلمون به شرح زیر است:

  1. بوقلمون آرک سیاه
  2. بوقلمون سیاه
  3. بوقلمون پالم
  4. بوقلمون بربون قرمز
  5. بوقلمون برنز
  6. بوقلمون چرم جرسی
  7. بوقلمون شکلاتی
  8. بوقلمون سفید
  9. بوقلمون قرمز
  10. بوقلمون رویال پالم
  11. بوقلمون سفید هلندی
  12. سیاه اسپانیایی
  13. بوقلمون وحشی
  14. بوقلمون مانتانا وحشی
پرورش بوقلمون برنز

برنز یک نژاد بوقلمون خانگی است. این نام به شعله ی آن اشاره می کند، که دارای یک براق کننده شبیه به رنگین کمان است. برنز محبوب ترین بوقلمون در طول تاریخ آمریکا بوده است، همچنین در اواسط قرن بیستم، محبوبیت فراوانی پیدا کرد. بعدا در تاریخ، این نژاد به دو نوع متمایز تقسیم شده است: برنز برادوی برادوی و برنز استاندارد.

طرح توجیهی پرورش بوقلمون pdf سال 98+دوره آموزشی

هر دو رنگ قهوه ای دارند که توسط سایه های مس و آبی-سبز برجسته شده است و عمیق آلو بسیار شبیه به بوقلمون وحشی است.
امروزه، هر دو بوقلمون برنزی استاندارد و برادوی بر اساس فهرست اولویت حفاظت ALBC ذکر شده است. استاندارد به عنوان “بحرانی” فهرست شده است، اما تعداد دقیق برادوی در حال حاضر مشخص نیست. برنزهای استاندارد علاوه بر این در Ark Of Taste ایالات متحده آمریکا، فهرستی از غذاهای میراثی که در معرض خطر انقراض است قرار گرفته است.

پرورش بوقلمون گوشتی

صنعت بوقلمون تجاری از اهمیت خاصی برخوردار است و نسبت به اينكه گوشت استحصالی در کدام مسیر مورد قرار گیرد، زمان کشتار مشخص و معین می شود بوقلمون های نر گوشتی در مدت زمان 81 هفته به وزن معادل 81کیلوگرمی و بوقلمون های ماده گوشتی در پايان 81هفتگی به وزن معادل 1کیلوگرمی میرسند. لاشه گوشت بوقلمون از 16درصد گوشت سفید و 16درصد گوشت قرمز تشكیل شده است. مزه گوشت سفید يا قرمز لاشه بخاطر ترکیبات و عوامل مختلف از يكديگر متمايز بوده و بسیار لذيذ و خوشمزه است. انواع طرح توجیهی و نحوه پرورش بوقلمون های گوشتی و تجاری را می توانید در این وبسایت کسب و کار دانلود و مطالعه کنید.

طرح توجیهی پرورش بوقلمون گوشتی صنعتی

ویژگی بوقلمون های صنعتی

تخم بوقلمون به رنگ قهوهاي مايل به زرد با لكه هاي قهوه اي و بزرگتر از تخم مرغ میباشد .دوره انكوباسیون تخم ( تبديل تخم به جوجه ) در بوقلمون 21روز است . وزن يك بوقلمون گوشتی ظرف مدت يك هفته به دوبرابر میرسد و در سن 1هفتگی 16بار سنگین تر از روز اول است هر جوجه بوقلمون نر گوشتی 16 کیلوگرم غذا میخورد تا به وزن 81کیلو گرم برسد امروزه بكار گیري روشهاي مدرن پرورش بوقلمون گوشتی زمان بهره دهی و ضريب تبديل غذايی را در آنها کاهش داده است بوقلمون هاي ماده را معمولا تا سن 81هفتگی و رسیدن به وزن 4/5کیلو گرم پرورش میدهند. در حالیكه بوقلمون هاي نر تا سن 26 هفتگی و رسیدن به وزن 81کیلوگرم نگه داشته میشوند.

خصوصیات بوقلمون ها

بوقلمون همانند بلدرچین و مرغ از خصوصیات خوبی برخوردار است و سرعت رشد خوبی دارد. گوشت این پرنده دارای ۴۰ % درصد گوشت قرمز و ۶۰% درصد گوشت سفید می باشد. در چند صد سال پیش فقط در امریکا از آنها یافت می شد اما امروزه در کشورهای اروپایی و آسیا در حال پرورش و تولید می باشد.
بوقلمون نژاد های مختلفی دارد دو مورد از نژادهای مهم و معروف آنها:
نژاد آمریکایی برنز و نژاد هلندی سفید می باشد.
این پرندگان سروصدای زیادی تولید می کنند و بسیار اجتماعی هستند
بطوری که بصورت انفرادی نمی توانند زندگی کنند.

شرایط پرورش بوقلمون ها به صورت سه روش: باز، نیمه باز و بسته میباشد.

اصول بهداشتی در پرورش بوقلمون

یکی از عوامل مهم در پرورش، جلوگیری از شیوع بیماری ها به پرندگان است، اما در صورتی که بتوانید از موارد زیر استفاده کنید، به راحتی میشود از تمامی بیماری ها جلوگیری کرد.

  1. ضدعفونی کردن و پاکسازی سالن
  2. شبکه های آبرسانی باید با استفاده از ترکیبات کلره ضدعفونی شوند.
  3. وسایل سالن را باید با آب گرم و محلولی تمیزکننده، پاکسازی شود.
  4. از روش دود دادن و ترکیب فرمالین به پرمنگانت پتاسیم، برا تمیز کردن تجهیزات استفاده کنید.
  5. جلوگیری از راکد ماندن آب در مزرعه
  6. جلوگیری از ورود هرگونه پرنده وحشی به سالن
  7. استفاده از کلاه و چکمه مخصوص در مزرعه
  8. حذف کردن سریع هرگونه تلفات
آناتومی بدن بوقلمون

چشم بوقلمون: پرده چشم و یا عنبیه قرمز و قهوه ای و رنگ مردمک چشم سیاه است، جالب است بدانید بوقلمونها دارای سه پلک داخلی و خارجی هستند.

ساق پا: ساق پای بوقلمون پر ندارد و رنگ آن معمولا قرمز، سیاه، خاکستری و یا سفید است.

سر: سر بوقلمون پر ندارد و با رنگی متایمل به آبی همراه با گره های گوشتی قرمز پوشانده شده است

منقار: بسیار سخت و به صورت شاخ است و دارای سوراخ تنفسی در قسمت بالا و انتهای آن قرار دارد.

سینه: ابعاد سینه بوقلمونها متفاوت است در ناحیه سینه جنس نر در ۹ ماهگی موهای زبر سیاه رنگ روییده است.
طرح توجیهی پرورش بوقلمون گوشتی صنعتی
تولید مثل و تعیین جنسیت بوقلمون

به ازای هر بوقلمون نر ۳تا ۵ ماده باید نگهداری کرد معمولا در هر سال ۴۰ تا ۵۰ جوجه ازهر بوقلمون به عمل می آید. نرها تنها در یکسال اول برای جفتگیری استفاده میشوند.

تعیین جنسیت جوجه ها در روزهای اول کاری بسیار سخت است و در ادامه جوجه ها نر از ماده سنگین تر میشوند و در ۵ هفتگی گوشت برجسته زیر چانه ها به رنگ صورتی ویا قرمز درمی آید و به این روش میتوان نرها رو تشخیص داد. البته با توجه به حرکات نمایشی پرنده نیز میتوان فهمید، معمولا نرها با سروصدا کردن و باز کردن بالها خود را به نمایش میگذارند.

جوجه کشی بوقلمون

به صورت کلی دو روش برای جوجه کشی پرندگان وجود دارد. ۱- جوجه کشی طبیعی. ۲- جوجه کشی مصنوعی
که در مزرعه های صنعتی معمولا از روش مصنوعی برای جوجه کشی استفاده میکنند. برای اینکه با جوجه کشی مصنوعی آشنا بیشتری پیدا کنید نکات زیر را مطالعه کنید:

  1. میزان حرارت برای جوجه کشی بوقلمون حدود ۳۸ درجه سانتی گراد است
  2. طول دوره جوجه کشی بوقلمون ۲۸ روز زمان میبرد.
  3. قبل از گذاشتن تخم ها به دستگاه آنها را ضد عفونی کنید.
  4. تخم ها باید اندازه مناسبی برای جوجه کشی داشته باشند.
  5. نحوه چرخاندن تخمها باید به صورت مکرر انجام شود.
  6. در صورتی که حرارت بیشتری به تخم ها وارد شود ممکن است، جنین داخل تخم بمیرد.
  7. رطوبت در ۲۴ روز اول حدود ۶۰% و در ۴ روز آخر باید ۴۰% باشد.

جوجه کشی طبیعی :

بوقلمون مادر باید سن طبیعی خود یعنی ۳۰ هفتگی برسد.

میزان درصد جوجه آوری حدود ۷۰ تا ۷۵% است.

بوقلمون حدود ۳/۲ میزان تخمگذاریشان را در سال اول زندگیشان می گذارند.

جوجه کشی مصنوعی :

میزان اندازه تخم باید در نظر گرفته شود.

رعایت بهداشت یک امر مهم در جوجه کشی است.

میزان رطوبت ۵۰% تا ۶۰% و حرارت بین ۱۰ تا ۱۳ درجه باشد.

در صورتی که جوجه کشی صورت بگیرد میزان حرارت و رطوبت موردنیاز تغییر میکند. و میزان حرارت باید بین ۳۷ تا ۳۸ درجه سانتی گراد و رطوبت در ۲۴ روز اول ۵۰ تا ۶۰ درصد و ۴ روز آخر ۸۰ تا ۸۵ درصد باشد.

طرح توجیهی پرورش بوقلمون گوشتی صنعتی

تغذيه بوقلمونها

جوجه بوقلمونها را بايد سريعا پس از سر از تخم درآوردن به اب و غذا رساند . وقتی تغذيه و آب دادن تاخیر 81 ساعته داشته باشد، جوجه بوقلمونها به سختی غذاخوردن را ياد میگیرند و شايد تغذيه اجباری براي شروع به غذا خوردن انها نیاز باشد به غذايی که جوجه بوقلمونها در ابتدا مصرف مینمايد،جیره استار تر گويند . پروتئین اين جیره بايد در حدود %21باشد . جیره استار تر را جیره آغازگر يا شروع کننده نیز میگويند که تنها تا سن يك هفتگی استفاده میشود . اين جیره حاوي بیشترين سطوح انتی بیوتیك ها،ويتامین ها،اسیدهاي امینه و انرژي میباشد. جیره شروع کننده بخصوص در زمانی که جوجه بوقلمون تحت شرايط استرس قرار دارد بسیار مورد نیاز است.

طرح توجیهی پرورش بوقلمون گوشتی صنعتی

جیره های غذایی بوقلمون

نوع پرورشی: در سنین ۱ تا ۶ هفتگی چیزی حدود ۲۵ تا ۲۸ درصد پروتئین خام و در ۷ تا ۲۹ هفتگی حدود ۱۴ درصد پروتئین خام و از زمان تخمگذاری ۱۵ درصد پروتئین باید مصرف کنند.

نوع پرواری: جیره مخصوص جوجه ۲۸ درصد پروتئین خام میباشد.

جیره غذایی در روش پرواری در ۳ گروه با مقدار ۲۳% ، ۱۸% و ۱۴% پروتئین میباشد.

هدف از پروار بندی رسیدن به تولید گوشت بالا با ضریب مصرف کمتر است.

نوع گوشتی: گوشت بوقلمون دارای ۲۰۰۰ کیلو کالری و ۳۰% پروتئین است. توجه فرمایید که با بالا رفتن میزان سن بوقلمون، مقدار گوشت در قسمت سینه رشد بیشتری نسبت به قسمت ران میکند.

نوع جوجه کشی: مدت زمانی که طول میکشد تا جوجه های بوقلمون از تخم بیرون بیایند حدود ۲۸ روز است. جوجه کشی به دو ۲صورت طبیعی و مصنوعی صورت میگیرد.

تعداد آبخوری و دانخوری در دوره های مختلف

تعداد آبخوری و دانخوری مناسب نقش مهمی در پرورش طیور دارد و میزان رشد پرندگان ارتباط مستقیمی با این موضوع دارد، در جدول زیر به طور کامل شما را تعداد آبخوری و دانخوری آشنا میکنیم.

دانخوری

دوره پرورش نوع تعداد پرنده به ازای هرعدد
۱ تا ۷ روزگی سینی یا بشقابی ۱۰۰
۸ روزگی تا انتها آویز فلزی یا بشقاب اتوماتیک ۵۰
۸ روزگی تا انتها ناودانی(۱۲۰ سانتی متر) ۴۰

آبخوری

دوره پرورش نوع تعداد پرنده به ازای هرعدد
۱ تا ۷ روزگی کله قندی ۸۰
۸ روزگی تا انتها زنگوله ای ۷۰
۸ روزگی تا انتها فنجانکی ۱۰

با دانلود طرح توجیهی پرورش بوقلمون سال 98  از هزینه های اضافی در پرورش جلوگیری کنید.

مشکلات پا در طیور

مشکلات پا یکی از مواردی است که هر پرنده ممکن است با آن دچار شود اما دلایل به وجود آمدن این مسئله چیست؟ و راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟ در ادامه به بررسی این موضوع میپردازیم.

عوامل ایجاد کننده مشکلات پا در بوقلمون

  1. عفونت باکتریایی استافیلوکوک
  2. صاف بودن کف کارتن حمل جوجه
  3. تراکم بالا
  4. میزان کیفیت بستر
  5. عفونت های روده ای
  6. مشکلات تغذیه ای

راه های درمان مشکلات پا

  1. استفاده از برنامه خاموشی ۸ ساعتی
  2. رفع استرس در بین پرندگان
  3. استفاده از آنتی بیوتیک برای جلوگیری از اسهال
  4. استفاده از پوشال برای خشک نگه داشتن سالن
  5. میکس جیره به صورت یکنواخت
  6. خرید جوجه های با کیفیت
وضعیت نور برای بوقلمون ها

میزان نور بخشی حیاتی و مهم در پرورش است و نباید از این موضوع چشم پوشی کرد، در جدول زیر میزان نور در فصلهای مختلف را مورد بررسی قرار داده ایم.

فصل بهار و تابستان

۰ تا ۳ روزگی ۲۴ ساعت روشنایی
۴ تا ۶ هفتگی ۴ ساعت تاریکی
هفته ۷ ۵ ساعت تاریکی
هفته ۸ ۵٫۵ ساعت تاریکی
هفته ۹ ۶ ساعت تاریکی
هفته ۱۰ ۶٫۵ ساعت تاریکی
هفته ۱۱ ۷ ساعت تاریکی
هفته ۱۲ تا فروش ۸ ساعت تاریکی

فصل پاییز و زمستان

۰ تا ۳ روزگی ۲۴ ساعت روشنایی
۴ تا ۶ هفتگی ۴ ساعت تاریکی
هفته ۷ ۵ ساعت تاریکی
هفته ۸ ۶ ساعت تاریکی
هفته ۹ ۷ ساعت تاریکی
هفته ۱۰ ۸ ساعت تاریکی
هفته ۱۱ ۹ ساعت تاریکی
هفته ۱۲ تا فروش ۱۰ ساعت تاریکی
شما نمی توانید بدون آموزش اصولی کسب و کار پرورش بوقلمون را استارت بزنید.

آموزش هدفمند کلید سوالات و مشکلات آتی شما در راه اندازی طرح پرورش بوقلمون است.

سخن کارآفرین:
سلام امروز میخوام تجربه خودمو درباره پروش بوقلمون به روش صنعتی با شما به اشتراک بگذارم و امیدواریم بتوانم شما را به کسب یک روزی حلال راهنمایی کنم.
وقتی این کار را شروع کردم تازه دبیرستانم را تمام کرده بودم و به پیشنهاد استاد برادرم وارد این کار شدم. ابتدا بصورت سنتی کارم رو شروع کردم با خرید 100جوجه بوقلمون.
با آشنا شدن به بازار فروش توانستم تعداد را بالاتر ببرم. با مشاوره کارشناسان جهاد سازندگی توانستم به 4000 قطعه بوقلمون کارمو گسترش دهم. مجددا پس از مدتی به 22000 قطعه بوقلمون افزایش دادم.
برای دریافت مجوز به جهاد کشاورزی مراجعه کردم و با ارائه مدارک شناسایی و سند مالکیت، موافقت نامه اصولی برای من صادر شد. جهاد کشاورزی پس از گرفتن استعلامات لازم از ادارات مربوطه، پروانه بهره برداری برای پرورش بوقلمون صنعتی صادر گردید.
در صورتی که در طول فرآیند اخذ مجوز و پروانه بهره برداری با مشکل مواجه شدید می توانید از کارشناسان جهاد کشاورزی استفاده کنید.
برای فروش محصول هم چون تولیدی شما شناخته شده نیست، ابتدا شما باید برای یافتن مشتری تلاش کنید.
پس از یک دوره پرورش، مشتری ها کم کم با شما آشنا شده و پس از یکسال لازم نیست بدنبال مشتری بروید، این مشتریه که شما رو پیدا می کنه.

فوت کوزه گری1: تا مشتری های بوقلمون را شناسایی نکردین به هیچ عنوان شروع نکنید.

فوت کوزه گری 2: اگر در این زمینه تجربه ندارید بهتر است با تعداد کم شروع کنید.

فوت کوزه گری 3: پس از گسترش واحد پرورش بوقلمون می توانید قطعه بندی و بسته بندی را خودتان انجام دهید تا واسطه ها را حذف کنید.

حضور شما در این سایت اتفاقی نیست!

با بررسی های انجام شده توسط این تیم آموزشی(همیار کار) کلیه بسته ها و دوره های آموزشی پرورش بوقلمون موجود در اینترنت، دارای نواقصی آشکار بودند. همین موضوع باعث شد تا بتوانیم بصورت کاملاً اصولی همراه با ویدئو، تصویر، کتاب الکترونیکی و پاورپوینت تمامی ابعاد پرورشی(از یک روزگی تا کشتار) را پوشش دهیم.

آموزش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری روی خودتان است.

با توجه به زحمت فراوانی برای این دوره آموزشی کشیده شده است، اما قیمت آن را بسیار پایین قرار دادیم تا همه بتوانند ازآن استفاده کنند. 

قیمت واقعی این محصول: 250.000 تومان

                 قیمت منصفانه:
79.000 تومان

ما تمامی سعی خود را برای بهتر شدن این دوره بکار برده ایم!
آیا این فرصت را از دست می دهید؟؟؟

اطلاعات بیشتر درباره این دوره و محتویات آن

برای اطلاعات در مورد نحوه پرورش بلدرچین کلیک کنید.
منبع: نود روز نخست

رای کاربران
[کل: 3 میانگین: 4.7]
برچسب ها

علی حاجی پور

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت EMBA و لیسانس مدیریت صنعتی. گواهینامه ها: گواهینامه مدیریت استراتژیک از دانشگاه تهران، گواهینامه تبلیغات و بازاریابی دیجیتال از موسسه آموزش عالی آزاد بهار. کسب و کار من: تولیدکننده قند

‫7 نظرها

    1. با سلام مادر مصنوعی نوعی وسیله گرمایشی(لامپ) از نوع تابشی که جوجه های تازه متولد شده را تا هشت هفتگی در بستر گرم می نماید.

دکمه بازگشت به بالا
بستن