پرورش کبکطرح توجیهی

طرح توجیهی پرورش کبک

طرح توجیهی پرورش کبک pdf

پرورش کبک در خانه

پرورش کبک خانگی

نحوه پرورش کبک در خانه

مقدمه ای بر تاریخچه پرورش کبک

امکانات موردنیاز برای پرورش در سالن

مراحل پرورش کبک. جدول جیره بندی

نکاتی در مورد جوجه کشی

ویژگی های تخم کبک

معرفی انواع بیماری ها

مقدمه ای بر تاریخچه پرورش کبک

کبک پرنده ای با خواص درمانی جایگاه بالایی در بین پرندگان دارد. اندازه این پرنده حدودا بین ۳۱ تا ۳۵ سانتی متر است که اندازه کبک نر بیشتر است و همچنین عموما وزن آنها بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ گرم است به طوریکه در شرایط طبیعی وزن پرنده نر بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ گرم و پرنده ماده بین ۴۵۰ تا ۶۸۰ گرم میباشد. در دنیا ۳ نوع کبک با نامهای چوکار، صخره ای و پا قرمز اروپایی یافت میشود که در خاورمیانه و ایران نوع چوکار وجود دارد. امروزه با رشد چشمگیر مصرف گوشت کبک تقاضای برای تولید گوشت کبک نیز بالا رفته و از این رو میتوان با پرورش کبک و عرضه آن به بازار برای خود و دیگران اشتغالزایی کنید.

نکاتی در مورد جوجه کشی

در این بخش سعی داریم تا اطلاعات مفیدی در رابطه با جوجه کشی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم که این اطلاعات شامل نکات زیر میباشد:
– دوره جوجه کشی کبک بین ۲۳ یا ۲۴ روز است.
– دمای دستگاه جوجه کشی از روز اول تا روز بیستم باید ۳۸ درجه باشد.
– دمای هچر در روز ۲۱ ام باید ۳۲ درجه باشد.
– چرخش تخم ها باید بین ۳ تا ۲۴ بار در روز صورت گیرد.
– میانگین درصد تخم های قابل جوجه کشی ۹۰ است.
–  درصد جوجه شدن در تخم های کبک ۸۰ درصد است.
ادامه این نکات در فایل ضمیمه شده موجود است.

برای دیدن طرح های توجیهی دیگر کلیک کنید.

منبع: ۹۰ روز نخست

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن