پرورش کبکطرح توجیهی

طرح توجیهی پرورش کبک

طرح توجیهی پرورش کبک pdf

پرورش کبک در خانه
پرورش کبک خانگی
نحوه پرورش کبک در خانه

مقدمه ای بر تاریخچه پرورش کبک

امکانات موردنیاز برای پرورش در سالن

مراحل پرورش کبک. جدول جیره بندی

نکاتی در مورد جوجه کشی

ویژگی های تخم کبک

معرفی انواع بیماری ها

مقدمه ای بر تاریخچه پرورش کبک

کبک پرنده ای با خواص درمانی جایگاه بالایی در بین پرندگان دارد. اندازه این پرنده حدودا بین 31 تا 35 سانتی متر است که اندازه کبک نر بیشتر است و همچنین عموما وزن آنها بین 400 تا 600 گرم است به طوریکه در شرایط طبیعی وزن پرنده نر بین 500 تا 800 گرم و پرنده ماده بین 450 تا 680 گرم میباشد. در دنیا 3 نوع کبک با نامهای چوکار، صخره ای و پا قرمز اروپایی یافت میشود که در خاورمیانه و ایران نوع چوکار وجود دارد. امروزه با رشد چشمگیر مصرف گوشت کبک تقاضای برای تولید گوشت کبک نیز بالا رفته و از این رو میتوان با پرورش کبک و عرضه آن به بازار برای خود و دیگران اشتغالزایی کنید.

نکاتی در مورد جوجه کشی

در این بخش سعی داریم تا اطلاعات مفیدی در رابطه با جوجه کشی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم که این اطلاعات شامل نکات زیر میباشد:
– دوره جوجه کشی کبک بین 23 یا 24 روز است.
– دمای دستگاه جوجه کشی از روز اول تا روز بیستم باید 38 درجه باشد.
– دمای هچر در روز 21 ام باید 32 درجه باشد.
– چرخش تخم ها باید بین 3 تا 24 بار در روز صورت گیرد.
– میانگین درصد تخم های قابل جوجه کشی 90 است.
–  درصد جوجه شدن در تخم های کبک 80 درصد است.
ادامه این نکات در فایل ضمیمه شده موجود است.

برای دیدن طرح های توجیهی دیگر کلیک کنید.
منبع: 90 روز نخست

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 10 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن