طرح توجیهی بسته بندی خرما 🌟 (PDF+WORD)

حاجی پور 1401/09/09
طرح توجیهی بسته بندی خرما - استارت وی

4.8/5 - (6 امتیاز)

خرما یکی از میوه های شیرین و پرخاصیت است که مصرف آن هیچ ضرری ندارد. خوشبختانه کشور ما ایران از تمام شرایط و بسترهای لازم برای تولید خرما برخوردار بوده و از این رو توانسته حجم کثیری از محصولات را روانه بازارهای فروش خارجی نماید. اما آنچه که امکان فروش بهینه خرما در بازارهای داخلی و صادراتی را فراهم کرده؛ بسته بندی است. بسته بندی خرما با هدف مراقبت محصول از آسیب های احتمالی صورت گرفته و مشکلات مربوط به فروش خرما فله را کاهش داده است. با توجه به اهمیت بالای این موضوع و گسترش خطوط بسته بندی خرما در کشور می توان این حوزه را یکی از پرسودترین حوزه ها محسوب نمود. بنابراین با احداث و راه اندازی خطوط بسته بندی خرما، شما هم در سود این کار سهیم خواهید بود. البته از آنجا که در ابتدای امر دارای اطلاعات کمی هستید؛ بهتر است از یک مرجع راهنما و جامع مثل طرح توجیهی بسته بندی خرما یاری بجویید.

طرح توجیهی بسته بندی خرما - استارت ویچرا باید کارگاه بسته بندی خرما را راه اندازی کنیم؟

کشور ما ایران در حوزه تولید خرما توانسته رتبه دوم تا سوم را از آن خود نماید. تولید سالیانه 1400000 تن خرما منجر به تحقق این نتیجه شده است. حال سوال اینجاست که این حجم گسترده از تولید خرما را چگونه باید مدیریت کرد؟ آیا فروش این مقدار از خرما به صورت فله امکان پذیر است؟ یقینا پاسخ منفی می باشد. برای مدیریت بهینه محصول خرما باید درصدد بسته بندی آن برآمد. کاری که بسیاری از صنایع در حال انجام آن هستند. با توجه به آمار چشمگیر تولید خرما در کشورمان، لزوم راه اندازی کارگاه یا کارخانه بسته بندی خرما، بیش از پیش احساس می شود. این کار منجر به حفظ تمامی محصولات تولید شده و رهنمون ساختن آنها به بازار فروش خواهد شد. در ضمن با این کار، درآمد و سود کلانی شکل گرفته که شما هم در این سود و درآمد سهم خواهید داشت.

چه مقدار سرمایه برای بسته بندی خرما نیاز است؟

همیشه یکی از سوالات پرتکراری که از سوی سرمایه گذاران پرسیده می شود؛ این است که چه مقدار سرمایه برای راه اندازی کسب و کار مورد نظر آنها نیاز می باشد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم سرمایه این کار را انتظارات و خواسته های شما تعیین می کند. اگر انتظارتان راه اندازی کارگاه بسته بندی خرماست؛ پس به سرمایه محدودتری نیاز خواهید داشت. اگر هم راه اندازی کارخانه بسته بندی خرما، مد نظرتان است؛ بنابراین به سرمایه بیشتری احتیاج دارید. برای یافتن پاسخ صحیح در خصوص این سوال می توانید به طرح توجیهی بسته بندی خرما مراجعه نمایید. این طرح با ارائه اعداد و ارقام به روز، پاسختان را به خوبی خواهد داد.

بسته بندی خرما – از کجا شروع کنیم+فیلم

هزینه های اجرایی این کسب و کار

هزینه های هیچ کاری از ابتدا مشخص نیست. البته این هزینه از نگاه شما معلوم نیست؛ وگرنه منابع معتبری وجود دارند که نشان می دهند هزینه های لازم جهت راه اندازی یک کسب و کار چقدر است. برای مثال می توان طرح توجیهی بسته بندی خرما را نام برد. این طرح با تکیه بر نرم افزارهای مالی و دانش تخصصی کارشناسان مجرب تهیه و تدوین شده و در نتیجه با هزینه یابی، تمام هزینه ها را مشخص می سازد. بنابراین اگر خواستار کسب اطلاع از همه هزینه ها و برنامه ریزی های مالی و هزینه ای هدفمند هستید؛ می توانید با مراجعه به طرح توجیهی بسته بندی خرما، نیازتان را به بهترین نحو تامین نمایید.

 

چطور سود این کار را برآورد کنیم؟

برای برآورد سود حاصل از بسته بندی خرما، باز هم به طرح توجیهی نیاز پیدا خواهید کرد. این طرح کارهای مهمی را انجام می دهد که یکی از آنها تعیین سود است. این طرح مقدار دقیق سود را مشخص و اعلام می سازد. بنابراین از طریق آن متوجه خواهید شد که آیا حرفه مورد نظرتان دارای سود کافی می باشد یا خیر. هرچند حدس زدن این موضوع کار سختی نیست. با توجه به حجم وسیع تولیدات خرما در کشورمان می توان سود هنگفتی را از این کار پیش بینی کرد. البته این پیش بینی کاذب نبوده و تا حد زیادی درست است. برای حصول اطمینان از این موضوع می توانید نگاهی به طرح توجیهی بسته بندی خرما بیندازید.

 

[irp posts=”58464″ ]

 

تجهیزات مورد نیاز جهت بسته بندی خرما

تجهیزات حاضر در یک کارخانه یا کارگاه بسته بندی خرما، مسیر تولید را مشخص می سازند. برخی از این تجهیزات دارای ساختار نیمه اتوماتیک بوده و بعضی دیگر از ساختار تمام اتوماتیک برخوردار می باشند. مسئله اینجاست که قیمت دستگاه های دوم بیشتر است؛ اما در مقابل، ظرفیت تولید بیشتری را هم به خود اختصاص داده اند. در نهایت انتخاب با شماست که دستگاه های نوع اول را برای خرید برگزینید یا تجهیزات نوع دوم را. در ادامه می خواهیم تا تجهیزات ضروری جهت بسته بندی خرما را مورد بررسی قرار دهیم:

  • تجهیزات مخصوص وزن کشی
  • تجهیزات شستشو
  • تجهیزات گندزدایی
  • تجهیزات بسته بندی پیلوپک
  • تجهیزات بسته بندی وکیوم
  • تجهیزات پرکن
  • تجهیزات شیرینگ پک

 

آیا بسته بندی خرما از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

توجیه پذیر بودن یک کسب و کار را می توان از میزان ضرورت و اهمیت آن متوجه شد. برای مثال شغلی مثل بسته بندی خرما که با این حجم از اهمیت و ضرورت روبروست؛ یقینا دارای توجیه اقتصادی کافی می باشد. همچنین مصارف انبوه خرما هم نشان از این موضوع داشته و به ما اثبات می کند که بسته بندی خرما یکی از مشاغل با توجیه پذیری بالا به شمار می آید. در مجموع برای کسب اطلاع در این خصوص می توانید از طرح توجیهی بسته بندی خرما راهنمایی بخواهید. این طرح نه تنها شما را درباره این موضوع آگاه می سازد؛ بلکه اطلاعات مهم دیگری را نیز در دسترستان قرار می دهد.

 

خروج از گمراهی با طرح توجیهی

طرح توجیهی بسته بندی خرما مانند یک مرجع راهنما کمک می کند تا از گمراهی خارج شوید. خوب است از تجربه تلخ سرمایه گذاران شکست خورده درس گرفته و مانند آنها رفتار نکنید. تنها اشتباه آنها این بود که از یک راهنما یا مرجع مطمئن کمک نگرفتند. شاید اگر این کار را می کردند؛ زندگی روی بهتری از خود را نشانشان می داد. طرح توجیهی بسته بندی خرما به دلیل برآوردهای مالی و هزینه یابی، باعث افزایش آگاهی شده و با در برداشتن اطلاعات جامع، مانع از خطا و اشتباه می گردد. همچنین طرح توجیهی برای اخذ وام و مجوز نیز یاری تان خواهد کرد. اکنون با تهیه طرح توجیهی سفارشی از استارت وی می توانید از منافع این طرح بهره مند شده و پشتیبانی 4 ماهه تیم ما را هم دریافت نمایید.

جزئیات طرح توجیهی بسته بندی خرما 1401

ظرفیت تولید500000 کیلوگرم
نرخ بازدهی217 درصد
بازگشت سرمایه5 ماه

دریافت طرح توجیهی بسته بندی خرما 1401

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی و کسب مشاوره های پیش از خرید می توانید با مشاورین ما در تماس باشید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.