طرح توجیهی پرورش گوسفند چند قلوزا رومانف🌟(اخذ مجوز+وام)

آنچه می خوانید...

محاسبه هزینه، درآمد و سود پرورش گوسفند رومانف پرواری و داشتی بصورت صنعتی در طرح توجیهی پرورش گوسفند چند قلوزا(چندقلوزا) 70 راسی دو نسخه pdf, doc سال 98

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

گوسفندان بهترین منبع برای تامین پروتئین می باشند که می توان با کمی صبر و حوصله از این راه کسب درآمد کرد.

در کنار توجه به بهداشت دام و مراقبت از آنها و تهیه علوفه مدیریت تولید مثل گوسفند می تواند باعث افزایش زایش بره و تولد چند قلوزایی گوسفندان شود که همین امر باعث افزایش گله خواهد شد.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]در صورتی که در روستا زندگی می کنید این یک فرصت استثنایی برای شماست تا بتوانید درآمدزایی عالی از این فرصت داشته باشید.[/box]

گوشت قرمز همیشه نیاز تمامی خوانوارها، سازمان ها، مراسمات، جشن ها و … است و این نیاز هیچ گاه قطع نمیشود.
صنایع و کارگاه های تولیدی به شیر تازه و پوست نیاز دارند آن هم در حجم بالا.

بازار فروش گوشت بسیار خوب و امیدوار کننده است و براحتی می توان با کمی برنامه ریزی و حوصله به سودهای فراوان در این حوزه دست یافت.


قبل از هر چیز مهم است از تمامی هزینه ها و درآمدها مطلع شویم، بعد اقدام کنیم.

با ما همراه باشید تا این طرح را باهم بررسی کنیم.

در صورتی که زمین یا یک کارگاه خالی و بدون استفاده دارید و یا دوستان و آشنایانی دارید که همچین امکاناتی دارند، پیش قدم شوید و پرورش گوسفند چند قلوزا ( نژاد رومانف ) را استارت بزنید.


طرح توجیهی رومانف برای تعداد 70 راس بررسی و امکانسنجی گردید.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

خرید و دانلود فوری طرح پرورش رومانف


طرح توجیهی پرواربندی بره30 راسی


[box type=”success” align=”” class=”” width=””]اگر در روستا زندگی می کنید این فرصت را از دست ندهید چون یک مزیت عالی برای شماست.[/box]

[box type=”note” align=”” class=”” width=””]طرح توجیهی چگونه به شما کمک می کند؟
طرح توجیهی، اقتصادی و بصرفه بودن یک طرح را بررسی می کند.

بوسیله یک طرح توجیهی می توانید تعداد ماه ها یا سالهای برگشت سرمایه اولیه طرح مورد بررسی را جویا شوید.
یک طرح توجیهی به شما کمک می کند تا ریز هزینه ها و درآمدهای یک طرح کارآفرینی را بررسی کنید.
آیا با توجه به هزینه های این طرح، توان مالی برای اجرای آن وجود دارد یا خیر؟[/box]

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]در صورتی که توان مالی ندارید می توانید از یک سرمایه گذار بهره ببرید و یا اینکه از تسهیلات بانکی استفاده کنید.
طرح توجیهی اختصاصی برای دریافت وام بانکی ضروری است و بانک باید تایید کند آیا این طرح قابلیت اجرا و سودآوری دارد؟[/box]

طرح توجیهی پرورش گوسفند رومانف

طرح توجیهی پرورش گوسفند چند قلوزا

طرح توجیهی گوسفند رومانف 70 راسی موارد زیر را شامل می شود:

  1. سرمایه گذاری ثابت
  2. هزینه ساختمان و محوطه سازی(اصطبل، بهاربند، انبار علوفه، انبار کنسانتره، جایگاه بره ها، زایشگاه، مدیریت، کارگری و نگهبانی، دیوارکشی، محوطه سازی، کود دانی)
  3. ماشین آلات و تجهیزات( سمپاش، پنس تکه بردار گوش، قیچی سم چی گوسفندی، مایع خوران گوسفندی، وسایل حمل بار و کود و …)
  4. تاسیسات
  5. وسایل نقلیه
  6. شیشک رومانف آماده جفت گیری
  7. نر آماده جفت گیری
  8. منابع تامین مالی و سرمایه
  9. هزینه واکسیناسیون
  10. هزینه خوراک علوفه و کنسانتره
  11. هزینه حقوق و دستمزد
  12. کلیه درآمدها
  13. محاسبه نقطه سربسر
  14. دوره بازگشت سرمایه و….

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]مهم: طرح توجیهی بر هر فعالیتی قبل از اجرای طرح کارآفرینی تقدم دارد.[/box]

نرخ بازدهی سرمایه
63 درصد
دوره بازگشت سرمایه
3.30 سال

مشاهده جزئیات طرح توجیهی رومانف 98 


گوسفند دارای یکی از مهمترین و اصلی ترین مشاغل اقتصادی و عوامل اجتماعی و تاریخی کشور است.

این حرفه علاوه بر تولید محصولات دامی، در تثبیت موقعیت سیاسی و اقتصادی نیز بسیار اهمیت دارد. گسترش این فعالیت باعث استقلال مالی و اقتصادی و در اشتغالزایی بسیار موثر و نقش بسیار بسزایی ایفا می کند.

به منظور حفظ و حراست از این سرمایه ملی و افزایش میزان انواع تولیدات جهت تامین پروتئین حیوانی و مواد خام مورد نیاز صنایع کشور، سرمایه گذاری، آموزش و تحقیق، بهبود مدیریت و اصلاح نژاد گوسفند را می طلبد.

یکی از عوامل موثر در جهت نیل به اهداف فوق، تهیه و تدوین نظام دامپروری درباره پرورش گوسفند و بز است و تعیین ضوابط مربوطه و ارائه روش هایی است که در برگیرنده قسمت اعظم مسائل گوسفند داری است.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]به طور معمول پرورش گوسفند به دو منظور داشتی و پرواربندی انجام می گیرد.[/box]

منابع تامین علوفه برای پرورش گوسفند

  1. پرورش گوسفند با استفاده از مراتع
  2. پرورش گوسفمد با استفاده توام از مراتع و مزارع و باغات
  3. پرورش گوسفند بصورت پرواربندی و در محیط بسته(خوراک آماده)

بهترین نژاد گوسفند چند قلوزا

رومانف بهترین نژاد گوسفند چند قلوزا در جهان است که یک نژاد خالص است و حتی رکورد زایش ۹ بره را هم دارد.

  1. وزن قوچ بالغ:۸۰-۹۰ کیلوگرم
  2. وزن میش بالغ: ۷۰-۸۰ کیلوگرم
  3. افزایش وزن روزانه (در مورد بره های سه قلو و بیشتر از سه قلو): ۲۶۴ گرم
  4. میانگین چند قلوزایی: ۲۸۹ درصد
  5. بالاترین نرخ چند قلوزایی گوسفند در جهان
  6. بلوغ زود رس در سن ۳ تا چهار ماهگی
  7. قوچ رومانف در هفته دهم تا بیستم امادگی جفتگزاری با بیش از هشتاد میش رومانف را دارد.

تولید مثل رومانف

بره این نژاد در سه تا چهار ماهگی به بلوغ می‌رسد و در هر فصلی به جفت گیری می‌پردازد. به همین دلیل جداسازی بره نر در ۸ تا ۱۰ هفتگی صورت می‌گیرد.

در گله‌های آزاد زایش در ۷ ماهگی نیز دیده شده است.


چند قلوزایی گوسفندان رومانف

برخلاف دیگر نژادهای گوسفندان که در هر شکم یک یا گاهی دو بره می‌زایند، میش رومانف در هر زایش دو، سه، چهار، پنج یا شش بره تولید می‌کند. رکورد ۹ بره در روسیه و ۷ بره در آمریکا ثبت شده است. در بسیاری نقاط جهان رکورد ۱۴ بره در دو زایش متمادی یک میش ثبت شده است.

دوران آبستنی این نژاد تقریباً ۱۴۴ روز بوده و از همه گوسفندان دیگر کوتاهتر می‌باشد.

میش این نژاد، در صورت مدیریت درست خوراک به راحتی از قبل شیردهی به بره‌های خود بر می‌آید و به ندرت و در زایشهای ۵ قلو به بالا فقط نیاز به کمک دارد.

قوچ رومانف از زمان بلوغ زودرس خود (۱۰ تا ۲۰ هفته) در تمامی فصول آماده و قادر به جفتگیری می‌باشد و توانایی باردارسازی ۶۰ تا ۷۰ میش را دارا می‌باشد.


برای تولید مثل و باروری میش ها عوامل زیادی چون سن، کیفیت تخمک، اسپرم قوچ، تغذیه مناسب ، فلاشینگ و… تاثیر دارد اما به طور حتم خرید بهترین نژاد گوسفندان چند قلوزا می تواند باعث افزایش باروری و زایش در گله شما شود.


فلاشینگ چیست؟

فلاشینگ یکی از روش های چند قلوزایی در گوسفندان است. این یک روش جیره ای می باشد که می توانید با بکارگیری آن از هر نژادی چند قلوزایی داشته باشید.

مراحل چند قلو زایی گوسفندان
  1. در اولین مرحله از فلاشینگ باید ۱۰ روز گوسفند ها را در مراتع فقیر و فاقد مقادیر چشم گیر علف به چرا ببریم و اگر گوسفند ها را در پرورشگاه ها نگه داری می کنید در طی مدت ۱۰ روز از علوفه های کم ارزش برای تغذیه ی آنان استفاده کنید و تا جایی که ممکن است گوسفندان را با واکسن دام آنتروتوکسمی واکسینه کنید.
  2. در دومین مرحله از فلاشینگ باید به مدت ۱۵ روز گوسفندان را با یونجه های تازه و مواد دانه ای مانند جو و یا تریتیکاله و حتی ترکیبی از این دو مواد به صورت پلکانی تغذیه کنیم. در روز سیزدهم برنامه ی تغذیه ی ۱۵ روزه ی گوسفندان مرحله ی سوم فلاشینگ شروع خواهد شد. در واقع مرحله ی سوم فلاشینگ در میان مرحله ی دوم آغاز می شود.
  3. در روز سیزدهم مرحله ی دوم، باید قوچ هارا به مدت ۳ روز طوری در مجاورت میش ها قرار دهیم که فقط یکدیگر را ببینند اما نتوانند تماسی باهم داشته باشند.
  4. بعد از پایان یافتن روز ۱۵ در مرحله ی دوم، یعنی در روز ۱۶ تغذیه ی یونجه ی دام ها را قطع کرده و قوچ ها را در میان میش ها رها کنید. اما در این هنگام تغذیه ی دام ها توسط مواد دانه ای را به مدت زمان ۱۰ روز دیگر ادامه دهید. بعد از پایان یافتن این ده روز باید به دام ها و گوسفندان جیره ی نگهداری بدهید.  

در طرح توجیهی رومانف چندقلو زایی درنظر گرفته شده است.


خواص ظاهری رومانف

این گوسفندان به آب و هوای سرد و خوراک محلی عادت دارند. رومانف‌ها یکی از نژادهای گوسفندان دم کوتاه شمال اروپا می‌باشند.بره رومانف خالص در زمان تولد سیاه رنگ با لکه‌ای سفید بر روی پیشانی می‌باشد، ولی با رشد بره پشم سفیدرنگ مایل به خاکستری از زیر لایه موی سیاه بیرون می‌زند و گوسفند خاکستری رنگ می‌گردد
ولی لکه سفید روی پیشانی را حفظ می‌کند و بسته به زیر نژاد، کم وبیش موی مشکی از سینه تا پشت به صورت حلقه بیرون می‌زند و خطی سیاه همانند تاج گل دور گردن حیوان ظاهر می‌گردد که ظاهری منحصر به فرد، مخصوصاً به قوچ این نژاد می‌بخشد.

وزن متوسط قوچها از ۵۵ تا ۸۰ کیلو و برای میشها از ۴۰ تا ۵۰ کیلو در گله‌های فضای باز، بسته به نوع خوراک متفاوت است.

گوسفند رومانف یک نژاد گوشتی، بی‌دنبه، چندقلوزا و زودرس است و بهره‌وری بالا و قابلیت مادری مناسبی دارد. هر دو این صفات به ارث می‌رسند و آمیخته‌گری آن بمیزان 25 تا 50 درصد با میش‌های با تولید مثل فصلی، دوقلوزایی را توسعه می‌دهد.

رومانوف‌ ها در تمام فصول زاد و ولد می‌کنند و هر دو سال سه سری بره و در صورت مدیریت مناسب تولید مثلی و تغذیه‌ای سالی دو سری بره می‌آورند.

میش رومانوف بدون کمک قادر به رسیدگی به سه‌قلوها است. بره‌ها بدلیل وزن کم براحتی متولد و سریع سر پا می‌شوند و بقای بالایی دارند. این گوسفند در صنعت تولید گوشت گوسفند در سیستم فشرده و در کشورهای با آب کافی و هوای معتدل مناسب است.

هنوز در مورد سازگاری آ‌نها با اقلیم گرم و خشک اکثر مناطق ایران تحقیقی صورت نگرفته است.


نژاد رومانف

گوسفند رومانف یک نژاد گوسفند اهلی متعلق به دره رود ولگا در شمال غربی مسکو در جمهوری روسیه است. راندمان گوشت این نژاد بالاتر از نژادهای دیگر است، باین معنی که درصد بالاتری از لاشه آنها را گوشت تشکیل میدهد.


نحوه مراقبت از رومانف

این گوسفند به آب و هوای نسبتاً سرد سازگار است. گوسفند خالص رومانوف به درد گوسفنددار معمولی نمی‌خورد زیرا احتیاج به مدیریت بالا و مراقبت مخصوص در زمان بره‌زایی دارند. میش‌های نژاد خالص نیز احتیاح به سطح بالای مراقبت و مدیریت بالا دارند.

از تلاقی‌گری این نژاد با نژادهای بومی استفاده می‌شود تا باروری گله افزایش یابد. توسعه دوقلوزایی و قابلیت تولید گوشت در این نژاد از جمله اهداف مهم استفاده از این نژاد در گله‌های دیگر است.


درصد چند قلوزایی رومانف

درصد چندقلوزایی آنها حدود 290 درصد است. بر خلاف دیگر گوسفندها که معمولاً یک یا دو بره می‌زایند، اصطلاحاً گفته می‌شود میش‌های این نژاد یک دسته بره میزایند. در بسیاری از موارد میش‌ها 3 تا 5 قلو میزایند. شش قلو در آنها دیده شده و رکورد آن 9 قلوزاید در یک مورد بوده است. یک میش برتر این نژاد در 12 زایمان خود 64 بره زاییده است.


پشم گوسفندان رومانف

پشم این گوسفند محکم و سرمایه‌ساز است. پشم پوشش مضاعف دارد. پشم نهایی این گوسفند که مخلوطی از پشم‌ خاکستری و اندکی موی سیاه است برای ساخت فرش، سفره و آویختن از دیوار بکار میرود. این گوسفند چه به صورت آمیخته و چه به صورت خالص در ایران وجود دارد و قابل تهیه است.


اهداف پرورش و نگهداری گوسفند
  • تامین بخشی از نیاز جامعه
  • افزایش تولیدات ظرفیت دامی
  • جلوگیری از کشتار دام ها قبل از وزن مطلوب و استفاده بهینه از منابع موجود
  • فرآیند نمودن تولیدات زراعی و افزایش ارزش افزوده محصولات زراعی
  • ایجاد اشتغال و بوجود آوردن درآمد صحیح برای جامعه
  • حفظ مراتع کشور با جلوگیری و کم نمودن فشار چرای دام

جمع بندی و نتیجه گیری

طرح توجیهی گوسفند رومانف از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. با عنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری به میزان 47 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی، همچنین با عنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی این طرح کاملا اقتصادی و توجیه پذیر است.

مشاهده جزئیات طرح توجیهی رومانف 98 

خرید و دانلود فوری طرح توجیهی رومانو

4.7/5 - (4 امتیاز)

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

اگر زمان مناسبی برای برقراری تماس نیست، فرم زیر را پر کنید. در فرصت مناسب با شما تماس می گیریم.

طرح های توجیهی آماده و قابل دانلود