راه اندازی کسب و کار تولید قارچ کش های سیستماتیک به تخمین هزینه های اولیه و دریافت مجوز های لازم بستگی دارد. برای پیش بینی مسیر احداث یک کارخانه و ارائه دلیل سودآوری آن به بانک ها و مؤسسات مالی باید از طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک کمک گرفت. انواع قارچ کش های شیمیایی اهمیت زیادی در صنایع غذایی و تجاری دارند. برای کنترل بیماری های گیاه مانند لک یا پوسیدگی از این محصول استفاده می شود.
چرا باید کارخانه تولید قارچ کش سیستماتیک را راه اندازی کنیم؟
صنایع زیادی وابسته به قارچ کش های سیستماتیک هستند. برای تولید یا نگهداری انواع فرآورده های گیاهی مانند سبزی ها و میوه ها باید از قارچ کش ها استفاده کرد. عدم استفاده از این محصول مشکلات فیزیکی، بیولوژیکی و شیمیایی را به دنبال خواهد داشت. نیاز بازار به قارچ کش های سیستماتیک از بین نمی رود. راه اندازی این کارخانه با کمک طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک می تواند به سودآوری و رشد اقتصادی منجر شود. اشتغال زایی از دیگر مزیت های احداث این کارخانه است.
وضعیت تولید، صادرات و واردات
برای نگهداری یا تولید مواد خوراکی مانند میوه ها یا سبزی ها از قارچ کش های سیستماتیک استفاده می شود. افزایش جمعیت سبب شده تا تولید محصولات خوراکی در بازار جهانی رو به افزایش باشد. همین امر نیاز به انواع قارچ کش های شیمیایی را افزایش می دهد. کارخانه های تولید کننده این محصول توان تأمین نیاز بازار را نخواهند داشت؛ در نتیجه یک تولیدی تازه تأسیس با ارائه محصول با کیفیت می تواند به بازار جهانی راه پیدا کرده و به برندی شناخته شده تبدیل شود.
تأسیس کارخانه تولید قارچ کش سیستماتیک با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟
تعیین هزینه های اولیه مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید قارچ کش های سیستماتیک به عوامل بسیاری بستگی دارد. توان اولیه تولید، متراژ کارخانه، تعداد ابزار آلات مورد نیاز یا نیروی انسانی برای راه اندازی خط تولید و قیمت مواد اولیه موجود در بازار تنها بخشی از عوامل اثر گذار هستند.
میزان سرمایه اولیه دقیق در یک طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک مشخص می شود. در این طرح هر بخش و مقدار سرمایه مصرفی آن مشخص می شود. با در نظر گرفتن یک شرایط کلی می توان انتظار داشت احداث این کارخانه به حداقل سرمایه اولیه 30 تا 40 میلیارد تومان نیاز داشته باشد.
هزینه های تأسیس کارخانه قارچ کش سیستماتیک
سرمایه در نظر گرفته شده برای تأسیس کارخانه در بخش های مختلف هزینه می شوند. تمام هزینه های مورد نیاز در طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک در نظر گرفته می شود. به طور کلی می توان انتظار داشت بخش های زیر نیاز به تأمین هزینه داشته باشند:
- فراهم کردن مکانی برای احداث کارخانه
- دریافت انواع مجوز برای راه اندازی خط تولید قارچ کش های سیستماتیک
- استخدام نیرو کار مورد نیاز برای شروع کار تولید
- تهیه ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای تولید و نگهداری محصولات تولید شده
- تأمین مواد اولیه و خریداری آن
بازار فروش محصولات تولید شده
در بازار داخلی و جهانی نیاز همیشگی به این محصول وجود دارد. با بررسی طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک متوجه خواهیم شد میزان سودآوری این کارخانه در میان مدت و بلند مدت مبلغ قابل توجهی خواهد بود. اگر محصولی با کیفیت تولید شده و بازاریابی قوی صورت بگیرد، فروش انواع قارچ کش های شیمیایی در بازار با سهولت همراه بوده و بازده خوبی خواهد داشت.
مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری
راه اندازی کارخانه تولید قارچ کش شیمیایی به مجوز نیاز دارد. جواز تأسیس کارخانه یا پروانه بهره برداری تنها مجوز های اولیه برای شروع کار احداث کارخانه هستند. تمام مجوز های مورد نیاز در طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک آورده می شوند. وزارت خانه یا سازمان ارائه دهنده هر مجوز تعیین می شود تا روند راه اندازی کارخانه سرعت بیشتری پیدا کند.
وام و تسهیلات بانکی
برای احداث کارخانه به سرمایه اولیه نیاز است. فراهم کردن این مبلغ بزرگ نیاز به دریافت کمک های مالی و وام از بانک ها یا مؤسسات اعتباری دارد. در یک طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک اختصاصی مبلغ اولیه مورد نیاز تخمین زده می شود. همین طور با مشخص شدن میزان سودآوری کارخانه برای بانک یا موسسه مالی مبلغ قابل ارائه به کسب و کار مد نظر شما تعیین می شود. بدون داشتن یک طرح توجیهی جامع درخواست وام شما توسط موسسه مربوطه رد خواهد شد.
ارزیابی سودآوری تأسیس کارخانه تولید قارچ کش سیستماتیک
تمامی دلایل ذکر شده برای اهمیت احداث کارخانه تولید قارچ کش های سیستماتیک نشان می دهد این کسب و کار سودآوری خوبی دارد. میزان سود دهی تقریبی این کارخانه در طرح توجیهی احداث کارخانه تولید قارچ کش سیستماتیک تخمین زده می شود. نیاز بازار داخلی و امکان صادر کردن قارچ کش ها از دلایل سودآوری این کسب و کار خواهد بود.
مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای تأسیس کارخانه تولید قارچ کش سیستماتیک
پس از یافتن محل مناسب برای احداث کارخانه باید تجهیزات لازم را تهیه کرد. ابزار آلات مورد نیاز بستگی به حجم تولید یا نوع قارچ کش مورد نظر دارند. طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک می تواند تمامی تجهیزات مورد نیاز را ارائه دهد. تعدادی از ابزار آلات لازم به صورت زیر هستند:
- راکتور
- دستگاه های پر کن
- ابراز بسته بندی
- مخازن نگهداری مواد اولیه یا محصول نهایی
آیا تأسیس کارخانه قارچ کش سیستماتیک از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟
بیشتر قارچ کش ها تا 7 روز ماندگاری دارند؛ در نتیجه نیاز کاربرد آن مربوط به دوره ای موقت نشده و صنایع نیازمند این محصول نیاز به استفاده دائم از این محصول دارند. تعداد صنایع تولیدی که از قارچ کش ها استفاده می کنند در حال افزایش است. در مجموع با در نظر گرفتن طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک تأسیس این کارخانه اقتصادی خواهد بود. در کنار سودآوری، راه اندازی کارخانه تولید انواع قارچ کش های سیستماتیک به اشتغال زایی کمک کرده و روی اقتصاد کشور اثر مثبت می گذارد.
طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک
امکان ندارد تنها با کمک یک تصویر ذهنی بتوان مسیر راه اندازی کسب و کار را مشخص کرد. همه اطلاعات باید به صورت مکتوب باشند. میزان سودآوری کارخانه، تعداد تجهیزات مورد نیاز و هزینه خریداری آن ها، سرمایه لازم برای تهیه مواد اولیه یا جذب نیروی کار بخشی از اطلاعات مورد نیاز هستند. این موارد باید پیش از اقدام به احداث کارخانه بررسی شده و تخمین زده شوند. برای وجود کم ترین خطا در تخمین باید از طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک استفاده کرد.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی
برای تأسیس کارخانه تولید قارچ کش های شیمیایی باید سرمایه اولیه مورد نیاز را فراهم کرد. برای درخواست وام یا انواع تسهیلات و کمک هزینه ها از مؤسسات مالی یا بانک باید دلیلی برای سودآوری کسب و کار ارائه کرد. برآورد هزینه های مورد نیاز اولیه از دیگر نکات مهم پیش از اقدام به دریافت وام یا راه اندازی تولیدی است. یک طرح توجیهی تولید قارچ کش سیستماتیک تمام سرمایه لازم را تخمین می زند. مشخص کردن گام های احداث کارخانه از دیگر مزیت های این طرح است.
طرح های توجیهی زمانی ارزشمند هستند که اطلاعات لازم را در اختیار مؤسس کارخانه قرار دهند. این طرح باید توسط کارشناسان و متخصصان نوشته شود. موسسه استارت وی انواع طرح های توجیهی و اختصاصی را با کمک افراد مجرب و حرفه ای ارائه می کند.
طرح های نوشته شده توسط سایت استارت وی تا 5 ماه پشتیبانی می شوند و در این زمان امکان ایجاد تغییرات در آن ها وجود دارد.