پرواربندی شتر، کم هزینه و پردرآمد
صنعت دامپروری یکی از صنایع حاضر در کشورمان است. خیلی از فعالان این صنعت با مشکلاتی مثل کمبود آب و خشکسالی مواجه هستند. به دنبال آن مشکلی مثل کمبود نهاده های دامی هم به وجود آمده که دامداران را به ورطه استیصال و درماندگی رسانده است. اما میان این همه مشکل، پرورش شتر پرواری تبدیل به یکی از پردرآمدترین و کم هزینه ترین مشاغل فعال در حوزه دامپروری شده است. فعالانی که در این حوزه مشغول به فعالیت می باشند؛ از مشکلاتی که سایر دامپروران را درگیر کرده؛ به دور هستند. اما برای شروع موفقیت آمیز و همچنین جهت ادامه مسیر، نیاز به یاری جستن از یک منبع راهنما مثل طرح توجیهی شتر پرواری خواهید داشت. این طرح،ٍ چند و چون کار را به شما خواهد گفت.
چرا باید پرواربندی شتر را انجام دهیم؟
کشور ما ایران از نواحی نیمه بیابانی محسوب شده و در اکثر نقاط از آب و هوای خشک برخوردار می باشد. به همین دلیل مشکلی مثل کم آبی در آن وجود داشته و این مشکل روز به روز حادتر می شود. لذا باید مشاغلی را انتخاب کنید که مطابق با شرایط آب و هوایی ایران باشد. پرواربندی شتر از جمله مشاغلی است که با این ویژگی همراه است. شتر از مقاوم ترین حیوانات در مقابل شرایط آب و هوایی خشک برخوردار می باشد. حتی اگر ماه ها هم به این حیوان آب نرسد؛ باز دچار تلفات نخواهد شد.
این موضوع، پاسخ خوبی برای این سوال خواهد بود که چرا باید پرواربندی شتر را انجام دهیم. مستندات حاکی از آن است که اکنون بیش از 800 نفر شتر در برخی از بخش های کشور مثل مشهد پرورش داده شده و البته عملیات پرواربندی نیز روی آنها صورت گرفته است. این تعداد نشان می دهد که عملیات پرورش و پرواربندی شتر تا حدود زیادی در ایران موفق بوده است.
سرمایه مورد نیاز جهت انجام این کار
با توجه به اینکه این کار نیازمند تجهیزات بسیار نیست؛ لذا سرمایه زیادی هم برای راه اندازی آن احتیاج نخواهد بود. در مجموع هزینه های پایین پرواربندی شتر باعث شده اند تا شما به کمترین مقدار سرمایه نیاز پیدا کنید. بنابراین تامین چنین سرمایه ای سخت نخواهد بود. حال اگر خواستار کسب اطلاعات دقیق و درست راجع به سرمایه هستید؛ می توانید از طرح توجیهی شتر پرواری، پاسخ سوال خود را دریافت کنید. در این طرح انواع اعداد و ارقام به روز راجع به سرمایه را مشاهده کرده و پاسختان را به خوبی خواهید گرفت.
هزینه پرواربندی شتر
پرواربندی شتر به تاسیسات زیادی وابسته نبوده و حتی با کمترین تجهیزات و تاسیسات هم امکان پذیر می باشد. ضمنا این حیوان برای تغذیه هم نیازمند مواد غذایی خاص نبوده و حتی با خوردن گیاهان بی ارزش هم نیاز غذایی اش را دریافت خواهد کرد. ذخیره سازی آب در کوهان شتر و استفاده از آن هم از دیگر ویژگی های شتر به شمار می آید. همه این دلایل را بیان کردیم تا بگوییم که پرواربندی شتر یکی از کم هزینه ترین مشاغل در حوزه دامپروری است. در هر حال برای اینکه در جریان تمام هزینه ها قرار گرفته و جزئیات آن را به صورت عدد و رقم مشاهده نمایید؛ نیاز به مطالعه طرح توجیهی شتر پرواری خواهید داشت.
درآمد و سود پرورش شتر
پرواربندی شتر را می توان یک کسب و کار پرسود معرفی کرد. مهمترین دلیل آن مربوط می شود به هزینه های پایین این کار. هر جا که هزینه دارای کمترین سطح ممکن باشد؛ همان جا سود، پررنگ جلوه خواهد کرد. به عبارت دیگر هزینه های کم پرواربندی شتر باعث شده تا سود حاصل از آن روند صعودی را طی کند. البته کسب سود بالا تا حدود زیادی به تلاش و اقدامات شما وابسته می باشد. یعنی اگر طبق دستورالعمل های طرح توجیهی پرواربندی شتر جلو رفته و اقدامات درست را انجام دهید؛ به سود بالایی دست خواهید یافت. اما اگر چشم را روی همه چیز بسته و تنها نظر خود را درست فرض کنید و طبق همان کار را انجام دهید؛ در وضعیتی کاملا برعکس قرار خواهید گرفت.
تجهیزات لازم برای پرورش شتر
پرواربندی شتر با هدف تقویت شترها صورت گرفته و نتیجه حاصل از آن در کوتاه مدت قابل مشاهده می باشد. در حقیقت شترها با این روش، زودتر به وزن بالا دست پیدا کرده و در نتیجه برای انتقال به کشتارگاه و تهیه فرآورده های مختلف، آماده می گردند. اما آنچه که در ادامه می خواهیم بدانیم این است که تجهیزات لازم برای پرواربندی شتر شامل چه مواردی هستند؟ در پاسخ به این سوال باید اعلام داشت در منابع عمومی راجع به این تجهیزات، اطلاعات خاصی کسب نخواهید کرد. لذا بهتر است در طرح توجیهی شتر پرواری به دنبال پاسخ این سوال بگردید. در این طرح به همه تجهیزات مورد نیاز برای انجام این کار اشاره شده است.
پرورش شتر را از کجا شروع کنیم+فیلم
ایران با داشتن استان هایی مانند: سیستان و بلوچستان ، خراسان جنوبی ، یزد و کرمان بستر مناسبی برای پرورش شتر است . بهترین روش پرورش شتر در ایران ، روش صنعتی و پرورش در دامداری ها می باشد که حداقل سرمایه لازم برای این کار 70 میلیون تومان با دوره ی بازگشت 3 ساله است.
آیا پرواربندی شتر توجیه اقتصادی دارد؟
از آنجا که پرواربندی شتر یک امر کم هزینه محسوب شده و برای اجرا نیز احتیاج به سرمایه هنگفت ندارد؛ لذا می توان آن را از توجیه اقتصادی بالا برخوردار دانست. همچنین دلیل دیگری که نشان می دهد پرواربندی شتر دارای توجیه اقتصادی کافی می باشد؛ این است که فرآورده های حاصل از شتر دارای اهمیت بالایی بوده و جایگاه خاصی را بین مصرف کنندگان پیدا کرده اند. به همین دلیل تقاضا برای این فرآورده ها بالا بوده و باید با تامین کافی این محصولات به همه این تقاضاها پاسخ داد. اما فرآورده های حاصل از شتر عبارتند از: شیر شتر، پشم و مو و گوشت شتر.
طرح توجیهی نشان دهنده راه و چاه
طرح توجیهی شتر پرواری، اطلاعات جامعی را در برگرفته است. اطلاعاتی که کمک می کنند تا راه را از چاه تشخیص داده و در مسیر نادرست قرار نگیرید. این طرح با هزینه یابی و برآوردهای مالی منجر به تحقق این نتیجه می گردد. همچنین این طرح کمک می کند تا در دام شکست نیفتاده و سرمایه تان را از دست ندهید. برخلاف سرمایه گذارانی که با شکست بدی مواجه شده و به دلیل یک سهل انگاری یعنی عدم استفاده از یک منبع راهنما در این وضعیت اسیر شده اند. همچنین طرح توجیهی برای تهیه وام و مجوز نیز در جوار شما حضور داشته و روند اخذ آنها را سرعت می بخشد. اکنون با تهیه طرح توجیهی سفارشی از تیم ما استارت وی از پشتیبانی 4 ماهه بهره مند خواهید شد.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی
برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی برای اخذ وام و تسهیلات با کارشناسان ما در تماس باشید.