طرح توجیهی تولید رنگ صنعتی و ساختمانی🌟 (کارخانه رنگ سازی)

طرح توجیهی تولید رنگ صنعتی و ساختمانی - استارت وی

پیش از شروع هر کسب و کاری، داشتن اطلاعات ضروری و دقیق در خصوص راه اندازی آن بسیار ضروری است. آنچه در طرح توجیهی تولید رنگ یا کارخانه رنگ سازی آماده است، اطلاعات مفیدی در خصوص احداث کار تولیدی در زمینه رنگ سازی می باشد. این اطلاعات شامل وضعیت بازار داخلی و خارجی، تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز، سرمایه اولیه و بازدهی سرمایه و مجوزهای قانونی است. اگر شما در آغاز راه احداث کارخانه رنگ سازی هستید، داشتن این طرح توجیهی برای شما ضروری است.

چرا باید کارخانه رنگ سازی را راه اندازی کنیم؟

در هر برهه ای از زمان نیاز به انواع رنگ ها در مصارف مختلف خانگی و صنعتی وجود دارد. از رنگ ها در پوشش انواع ورق و چوب، سطوح فلزی همچون بشکه ها و در صنایع کشاورزی و خودروسازی به کار می رود. با توجه به بازار خوب این محصول و محاسباتی که متخصصین تیم استارت وی در این زمینه انجام داده اند، با راه اندازی خطوط تولیدی رنگ می توان به سود دهی مناسبی دست پیدا کرد.

طرح توجیهی تولید رنگ صنعتی و ساختمانی - استارت وی

وضعیت تولید، صادرات و واردات

تولیدات رنگ و رزین در ایران از کیفیت بالایی برخوردار می باشد. از این رو مورد توجه مصرف کنندگان داخلی و خارجی قرار گرفته است. حضور پررنگ تولیدکنندگان ایرانی در بازار جهانی مستلزم تلاش بیشتری می باشد.  بخش زیادی از تولیدات رنگ به کشورهای همسایه ایران صادر می شود. کشورهای عراق، عمان، تاجیکستان، ترکمنستان و … از مقاصد صادراتی تولیدات رنگ ایران هستند. طبق طرح توجیهی کارخانه رنگ سازی با تاسیس کارخانه رنگ سازی ضمن صادرات و ارزآوری، وابستگی به نفت در کشور کاهش یافته و شاهد افزایش نرخ اشتغال جوانان در این صنعت می شود.

 

تاسیس کارخانه رنگ سازی با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

برای آغاز هر کسب و کاری نیاز به سرمایه اولیه می باشد، تا بتوان با فراهم آوردن مکان، تجهیزات و نیروی انسانی لازم، تولید محصول را آغاز کرد. اطلاع از سرمایه اولیه مورد نیاز دید بسیار خوبی نسبت به شرایط کار به ما می دهد. راه اندازی کارخانه رنگ سازی نیز نیازمند زمین و سرمایه است. برای احداث کارخانه با ظرفیت تقریبی 2000 تن در سال، در زمینی به مساحت 2500 مترمربع با حداقل 15 نفر نیروی انسانی امکان پذیر می باشد.

سرمایه آغازین برای شروع کار حدود 6 میلیارد تومان تخمین زده شده است. میزان بازدهی و سود حاصل از کار به عوامل مختلفی ازجمله بازاریابی، کیفیت محصول، وضعیت بازار و … بستگی دارد. بر اساس طرح توجیهی کارخانه رنگ سازی یک کارخانه رنگ و رزین با شرایط گفته شده به فروشی بالغ بر 16 میلیارد تومان می تواند دست یابد. نرخ بازده این کار حدود 40 درصد تخمین زده می شود. البته برای اطلاع از ارقام دقیق آن باید طرح توجیهی اختصاصی خود را تهیه کنید.

 

هزینه های تاسیس کارخانه رنگ سازی

بر اساس طرح توجیهی کارخانه رنگ سازی هزینه های لازم جهت تاسیس کارخانه تولید رنگ شامل موارد زیر است:

  • شما باید برای دریافت مجوزهای لازم کسب و کار، پروانه بهره برداری و … هزینه پرداخت کنید.
  • هزینه تهیه مکان احداث کارخانه با شرایط ویژه مانند مساحت کافی، منطقه جغرافیایی مناسب و …
  • خرید مواد اولیه مورد نیاز برای تولید رنگ
  • صرف هزینه بابت تهیه دستگاه ها و تجهیزات کورد نیاز رنگسازی
  • هزینه راه اندازی و نگه داری تجهیزات
  • پرداخت حقوق و مزایای پرسنل شاغل در کارخانه

طرح توجیهی تولید رنگ صنعتی و ساختمانی - استارت وی

بازار فروش محصولات تولید شده

همانطور که در آغاز مبحث طرح توجیهی تولید رنگ یا کارخانه رنگ سازی گفته شد، مصرف کننده و بازار فروش برای تولیدات کارخانه رنگ سازی همواره مهیاست. کارخانه های زیادی در حوزه تولید انواع رنگ فعالیت می کنند. تولیدات آن ها شامل انواع رنگ های صنعتی، ساختمانی، رزین و چسب می باشد. کیفیت محصولات تولیدی کارخانجات ایرانی بسیار بالا است و با برند های خارجی در رقابت اند. به همین دلیل از رنگ های تولید داخل به خوبی استقبال می شود. مدیریت کارآمد و توجه به بخش تبلیغات و بازاریابی نقش اساسی در میزان فروش این محصولات دارد.

 

[irp posts=”60067″ ]

 

مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری

برای اخذ مجوز های تاسیس کسب وکارهای صنعت نساجی ابتدا باید درخواست صدور مجوز تاسیس با را به اداره کل صنایع و معادن استان مربوطه تحویل داده و منتظر بررسی درخواست خود توسط کارشناسان مربوطه باشید. پس از تایید درخواست مجوز، باید طرح توجیهی کارخانه رنگ سازی خود را به معاونت ارائه دهید. در صورت تایید، هزینه صدور مجوز اعلام می شود. سپس شما باید مبلغ را واریز نمایید تا مجوز درخواستی شما صادر گردد.

 

وام و تسهیلات بانکی

با توجه به استراتژی های داخلی در خصوص حمایت از تولیدات داخلی، می توان گفت که طرح احداث کارخانه رنگ سازی با حمایت مناسبی همراه خواهد بود. دولت نیز پشتیبان تولیدات داخل و فعالیت های اقتصادی است. بانک ها و موسسات اعتباری با اعطای وام و تسهیلات بانکی قابل توجه به تولید کنندگان، در حمایت از این فعالیت های تولیدی نقش خود را ایفا می کنند.

 

ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه رنگ سازی

احداث کارخانه رنگ سازی از طرح های اقتصادی پر سود به شمار می رود. تقاضا برای محصولات رنگ، رزین و چسب همواره در حال افزایش است. استقبال مصرف کنندگان داخلی و خارجی از این تولیدات موجب سودآوری هر چه بیشتر کارخانجات رنگ سازی می شود. بر اساس آنچه در طرح توجیهی کارخانه رنگ سازی گفته شد. با مدیریت صحیح و تبلیغات مناسب می توان به سود عالی دست پیدا کرد. در بخش های قبلی گفته شد که نرخ بازدهی داخلی کارخانه رنگ سازی بالغ بر 40 درصد است که سودآوری مناسبی می باشد.

 

[irp posts=”60101″ ]

 

مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه رنگ سازی

  1. مخلوط کن
  • دیسالور
  • میکسر
  • هیدراتور
  • بلندر
  • و …
  1. سیستم توزین، بشکه های بزرگ و کوچک
  2. ابزار و لوازم آزمایشگاهی
  3. آسیاب
  • آسیاب شنی
  • غلطکی
  • بالمیل
  1. سیستم بسته بندی
  2. فیلتراسیون

 

آیا تاسیس کارخانه رنگ سازی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

برای شروع هر فعالیت اقتصادی این مسئله مطرح می شود که آیا تاسیس کارخانه رنگ سازی از نظر اقتصادی توجیه دارد یا خیر؟ در طرح توجیهی کارخانه رنگ سازی به این سوال پاسخ داده می شود. با توجه به آنچه که در این مطلب بیان شد، راه اندازی کارخانه رنگسازی توجیه اقتصادی دارد. احداث کارخانه رنگ سازی علاوه  بر کمک به افزایش تولیدات داخلی، باعث کارآفرینی نیز می شود.

طرح توجیهی تولید رنگ صنعتی و ساختمانی - استارت وی

طرح توجیهی تولید رنگ

طرح توجیهی مانند یک نقشه راه شما را از نقطه آغاز تا انتها راهنمایی می کند. در طرح توجیهی صنعتی تولید رنگ همه نکات و دستورالعمل های لازم از تصمیمات اولیه، نحوه اخذ مجوزهای قانونی تا راه اندازی خطوط تولید و رسیدن به نقطه سود دهی به شما گفته می شود. کسب این اطلاعات به صاحبان کسب و کار در اخذ تصمیمات مدیریتی مناسب و راهبرد کارخانه کمک بسیاری می کند.

 

بزرگترین تولید کننده رنگ

کارخانه های متعددی از سال های گذشته پا به این عرصه گذاشته و مشغول تولید و عرضه انواع رنگ می باشند. در ادامه تعدادی از این واحدها را به شما معرفی می کنیم.

  • شرکت رنگسازی ایران به عنوان اولین شرکت تولید کننده رنگ و پوشش های حفاظتی می باشد که از سال 1318 در تهران تأسیس شد.
  • شرکت بینالود از سال 1364 فعالیت خود را در تولید انواع رنگ ها آغاز کرد.
  • رنگ سحر از شرکت های خصوصی در حوزه تولید رنگ می باشد که از سال 65 شروع به کار کرده است.
  • رنگ باژاک از سال 1371 وارد صنعت تولید رنگ شده است.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

موسسه استارت وی متشکل از کارشناسان و متخصصین کسب و کار، در زمینه تدوین طرح توجیهی اختصاصی آماده خدمت رسانی به شماست. با دریافت طرح توجیهی تولید رنگ و کارخانه رنگ سازی می توانید از پشتیبانی پنج ماهه ما بهره مند شوید. برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی خود، همین حالا با ما تماس بگیرید تا از یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان بهره مند شوید.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 3 =