سرمایه گذاری در صنعت چرم سازی یکی از ارزشمندترین و بهترین انواع سرمایه گذاری محسوب می شود. ایران در میان کشورهای دیگر توانسته رتبه برتر در تولید چرم را کسب کند. در کشور نه تنها کارخانجات تولید چرم طبیعی مشغول به فعالیت هستند؛ بلکه کارخانجات تولید چرم مصنوعی نیز دستی در تولید دارند. در این میان، سهم گروه دوم بیشتر است. طرح توجیهی تولید چرم یکی از طرح های مهمی است که راجع به تمام حواشی تولید چرم صحبت کرده و چشم اندازهای مثبت این کار را نشان خواهد داد. لذا با تکیه بر آن می توانید بزرگترین سرمایه گذاری عمرتان را انجام داده و به نتایج مثبت پس از آن دست یابید.
چرا باید خط تولید چرم را راه اندازی کنیم؟
یکی از دلایل قوی که نشان می دهد ایران از پتانسیل کافی جهت تولید چرم برخوردار می باشد؛ قدمت طولانی آن در عرصه تولید است. نخستین کارخانه چرم در ایران در سال 1933 افتتاح شد. پس از آن تبریز شروع به راه اندازی کارخانه تولید چرم در سال 1935 نمود. در این سالها تمامی کارخانجات چرم سازی، سنتی بودند؛ اما با پیشرفت تکنولوژی، توسعه تجهیزات مدرن و روش های نوین پردازش چرم، صنعت چرم ایران از رونق بسزایی برخوردار گشت. اما برگردیم به چند سال اخیر که شرکت های متعدد توانستند با ورود به حوزه تولید چرم، از خود کارنامه درخشانی به جا بگذارند. با ورود این شرکت ها، انواع چرم صنعتی با مارک های معروف و محبوب تولید و روانه بازار فروش شدند. چرم هایی که کیفیت ممتازی را به خود اختصاص داده اند.
طی آمارهای بدست آمده، بیش از بیست و هفت میلیون پوست گوسفند و بز و دو و نیم پوست گوساله و گاو به طور سالانه در ایران تولید می شود؛ به همین دلیل ایران رتبه سوم در تولید چرم را به خود اختصاص داده است. اما با وجود همه این رتبه های درخشان، باز هم ظرفیت برای راه اندازی خطوط تولید چرم وجود داشته و باید از تمام ظرفیت کشور برای گسترش تولید چرم بهره برد. با این اقدام نه تنها نیاز کشور و بازارهای صادراتی به چرم مرتفع می گردد؛ بلکه راه سود و درآمد کلان نیز به سوی تولید کنندگان باز خواهد شد.
وضعیت تولید، صادرات و واردات چرم
در خصوص وضعیت تولید چرم می توان گفت زنجیره تولید چرم در کشور ناقص مانده و تا تکمیل شدن فاصله دارد. در واقع تولید فرآورده های چرمی از چنین وضعیتی برخوردار می باشد. اما اگر سرمایه گذاری های لازم صورت گرفته و فناوری های پردازش چرم به طور صحیح اجرا شود؛ ایران به وضعیت بهتری از تولید و همینطور صادرات دست خواهد یافت. در حال حاضر سه کلانشهر ایران یعنی تبریز، مشهد و تهران از تولید کنندگان اصلی چرم به شمار می آیند. به طور کلی صنعت چرم از بیشترین پتانسیل برخوردار بوده و امکان سرمایه گذاری را به سرمایه گذاران داده است.
در رابطه با وضعیت صادرات چرم باید گفت کاهش صادرات در سالهای اخیر رخ داده است. البته با تقویت حوزه تولید می توان این بخش را نیز قوی تر کرد. اما بشنوید از وضعیت واردات چرم که همچنان بر قوت خود باقیست. ترکیه، هند، پاکستان، هنگ کنگ و ایتالیا، بزرگترین وارد کنندگان چرم در ایران به شمار آمده و طی چند سال گذشته، افغانستان، عراق، آذربایجان، چین و قزاقستان به جمع این کشورها اضافه شده اند.
آیا به سرمایه زیادی برای تولید چرم نیاز است؟
طرح فرآوری و تولید چرم در رابطه با سرمایه مورد نیاز برای تولید چرم، اطلاعاتی را در اختیارتان قرار خواهد داد. با توجه به اینکه صنعت چرم از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد؛ لذا سرمایه گذاری در آن نیز به همین اندازه مهم است. در نتیجه نمی توان انتظار داشت چنین صنعتی با میزان سرمایه اندک، قابل راه اندازی باشد. بخشی از سرمایه کار اختصاص به خرید و اجازه زمین، هزینه خرید لوازم جانبی و تاسیسات اولیه دارد. به طور کلی پیش بینی می شود این میزان سرمایه، بالا باشد. برای کسب اطلاعات دقیق درباره سرمایه، راهی جز ورود به طرح توجیهی کارخانه چرم سازی نخواهد بود.
[irp posts=”58831″ ]
هزینه راه اندازی کارخانه چرم سازی
چرم برای تولید بسیاری از محصولات مثل کیف، کفش، کت، مبلمان، لوازم خودرو، کمربند و اکسسوری های چرمی مورد توجه قرار گرفته است. حال با توجه به گستردگی این محصولات، انتظار می رود هزینه راه اندازی کارخانه چرم، نسبتا بالا باشد. روی صحبت ما فقط با یک نوع چرم نیست؛ بلکه انواع مختلفی از آن مد نظر می باشد. هر یک از انواع چرم برای تولید محصولات چرمی متنوع مورد استفاده قرار گرفته اند. آیا به نظر شما هزینه تولید یک نوع چرم بیشتر است یا هزینه تولید چند نوع چرم؟
مسلما چرم های متنوع نیاز به دستگاه های مختلف برای تولید داشته و اگر تنها دستگاه ها را مورد توجه قرار دهیم، متوجه می شویم که هزینه راه اندازی کارخانه چرم، حدودا چقدر است. اما برای اینکه این احتمالات تبدیل به یقین شوند؛ بهتر است طرح توجیهی کارخانه چرم سازی را مورد مطالعه قرار دهید. در این طرح انواع هزینه با جزئیات کامل مورد بررسی قرار گرفته است.
بازار فروش چرم
طرح توجیهی کارخانه دباغی پوست و چرم سازی در رابطه با بازار فروش این محصول، اطلاعاتی را منتقل خواهد کرد. به طور کلی گستردگی و ارزش و کیفیت بالای چرم سبب شده تا بازار فروش این محصول، رونق ویژه ای پیدا کند. هر چند این بازار نیز مثل بازار خیلی از محصولات، گاهی نوساناتی را پشت سر نهاده؛ اما به طور کلی بازار فروش این محصول، روند رو به رشدی داشته و اگر روش های بازاریابی به درستی اجرا شوند؛ قطعا این بازار، تغییرات بهتری به خود خواهد دید.
مراحل اخذ مجوز تولید چرم و پروانه بهره برداری
به نظر شما چه عاملی باعث می شود تا مراحل اخذ مجوز تولید چرم و پروانه بهره برداری آسان گردد؟ این عامل مهم اشاره به طرح توجیهی کارخانه چرم سازی دارد. این طرح که مشتمل بر مباحث مالی و هزینه ای می باشد؛ دلایل و مستندات کافی برای تولید را در اختیار دارد. لذا کارشناسانی که در بخش مجوز فعالیت دارند؛ با ارائه این طرح قانع شده و مجوزها و پروانه های لازم برای تولید را صادر خواهند کرد.
وام و تسهیلات بانکی
طرح توجیهی تولید چرم نه تنها امکان اخذ مجوز و پروانه را میسر می سازد، بلکه فرآیند اخذ وام و تسهیلات بانکی را نیز تسهیل می بخشد. البته پس از اخذ مجوز و با در دست داشتن طرح توجیهی کارخانه چرم سازی می توانید برای وام و تسهیلات درخواست دهید. اگر طرحی که به بانک ارائه می دهید؛ مبتنی بر مباحث کامل و جامع مالی باشد و هزینه ها، سرمایه، سود و درآمد را مشخص کرده باشد؛ قطعا در نظر کارشناسان بانک تاثیر نهاده و آنها را برای ارائه وام، مجاب خواهد کرد.
[irp posts=”59405″ ]
برآورد سود تولید چرم
سود یکی از مهمترین محرک هایی است که سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری تشویق می کند. اما در رابطه با سود تولید چرم باید بگوییم با توجه به ارزش افزوده چرم و قیمت نسبتا بالای آن، سود حاصل از تولید چرم، بالاست. هر چند این سود بالا به تنهایی امکان پذیر نمی گردد. شرط دسترسی به چنین وضعیتی، انجام اقدامات درست است. اگر در هر مرحله از تولید به درستی عمل کرده و تصمیمات آگاهانه را مبنای کار خود قرار دهید؛ قطعا در سود بالای این کار سهم خواهید داشت. اما اگر طرح های مهمی مثل طرح توجیهی کارخانه چرم سازی را کم اهمیت انگاشته و طبق دستورالعمل های آن حرکت نکنید؛ با وضعیت نه چندان مطلوبی روبرو شده و از سود نیز دور خواهید گشت.
آیا تولید چرم از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟
با توجه به اینکه ایران از فرصت های بسیار خوبی برای تولید چرم برخوردار بوده و سوابق عالی را در این زمینه از خود به جا نهاده، لذا می توان گفت تولید چرم تا به حال، توجیه اقتصادی خوبی داشته است. پس از این اگر تولید کنندگان همت کرده و محصولاتی متنوع تر، جدیدتر و با کیفیت تر تولید نمایند؛ قطعا روند تولید چرم را به سمت و سوی مثبت حرکت داده و آن را از لحاظ اقتصادی، توجیه پذیر خواهند کرد.
تحولات اساسی با طرح توجیهی
طرح توجیهی تولید چرم و کارخانه چرم سازی روی مباحث هزینه ای و برآوردهای مالی متمرکز می باشد. با این وجود، هیچ امکانی برای اشتباهات مالی باقی نمانده و خطاهای بزرگ و فناپذیر رخ نخواهند داد. به طور کلی این طرح با حضور موثر خود منجر به ظهور تحولات اساسی در عرصه تولید شده و امکان برآورده شدن امیال و اهداف شما سرمایه گذاران عزیز را تقویت خواهد کرد.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی
جهت سفارش طرح توجیهی تولید چرم اختصاصی با کارشناسان ما در استارت وی در تماس باشید. با سفارش طرح توجیهی، از خدمات ویژه ما مثل پشتیبانی رایگان 5 ماهه برخوردار خواهید شد. در ضمن می توانید طی این مدت، تغییرات ضروری و مورد نیاز را در طرح، طی مشورت با کارشناسان اِعمال نمایید. امکان برگزاری جلسات آنلاین و رایگان بین شما و سایر سرمایه گذاران نیز به وجود آمده و در این جلسه، اتفاقات مثبتی خواهد افتاد. رفع ابهامات در زمینه پروسه اخذ وام، مراحل اخذ مجوز، ضمانت نامه های بانکی و وثایق از پیامدهای مثبت مربوط به این جلسه محسوب می شوند. اما مهمترین نتیجه ای که پس از برگزاری این جلسه حاصل می گردد؛ تقویت حس اعتماد بین شما و باقی سرمایه گذاران است.
ایده های مرتبط:
- طرح توجیهی تولید رنگ صنعتی و ساختمانی🌟 (کارخانه رنگ سازی)
- طرح توجیهی کارخانه لاستیک سازی 🌟(جهت اخذ مجوز+وام)
- طرح توجیهی کارخانه الکل سازی {طبی و صنعتی}🌟(مطالعات بازار+گرید)
- طرح توجیهی کارخانه ساخت اسکلت فلزی 🌟(سوله سازی+صنایع فلزی)
- طرح توجیهی کارخانه سرم سازی 1403🌟(دانلودPDF+WORD)
- طرح توجیهی تولید ثعلب 🌟 (مواد اولیه بستنی سازی)