امروزه قطعات بتنی، حرف اول را در ساخت و ساز می زنند. این محصولات به عنوان قطعات بتنی پیش ساخته، مورد استفاده قرار گرفته و سرعت ساخت و ساز را به طرز شگفت آوری افزایش داده اند. قطعات فوق، ضایعات ساختمانی را نیز به حداقل رسانده اند. همچنین قطعات بتنی باعث افزایش استحکام سازه شده و امنیت را به ارمغان می آورند. به این دلیل که این قطعات از استحکام و مقاومت فوق العاده ای برخوردار هستند. این قطعات در شرایط آب و هوایی خیلی سرد یا گرم، در موقعیتی که دسترسی به نیروی کار مجرب وجود نداشته یا عملیات بتن ریزی تقریبا غیر ممکن است؛ بیشترین نقش را دارند. اکنون اهمیت روزافزون این قطعات، نیاز به ساخت آنها را افزایش داده است. لذا با تکیه بر طرح توجیهی تولید قطعات بتنی و کسب فنون لازم برای کار می توانید عملیات تولید را استارت بزنید.
چرا باید خط تولید قطعات بتنی را راه اندازی کنیم؟
قطعات بتنی از پرکاربردترین قطعات ساختمانی به شمار می آیند. این قطعات از تهدیداتی مثل زنگ زدگی و جذب قالب به دور بوده و قابلیت تطبیق پذیری بالایی دارند. اگر بخواهیم مزیت ها و ویژگی های قطعات بتنی را لیست کنیم؛ این لیست بسیار طولانی خواهد شد. به همین دلیل به برخی از مزیت های آن اشاره خواهیم کرد. قطعات بتنی به راحتی هر شکلی را گرفته و فرآیند رنگ آمیزی آسانی دارند. این قطعات از لحاظ قالب گیری نیز در بهترین وضعیت ممکن قرار دارند. مهمتر از همه اینکه قطعات بتنی از سایر قطعات و ابزارهای ساختمانی، ارزان تر و مقرون به صرفه تر بوده و نیاز به نگهداری کمی دارند. همه این مزیت ها باعث شده تا استفاده از قطعات بتنی به سرعت افزایش یابد.
اما نیاز به این قطعات و تقاضا برای آنها از عرضه و ساخت این محصولات، پیشی گرفته است. بنابراین تولید کنندگان باید همت بیشتری به خرج داده و ساخت این قطعات را افزایش دهند. آمارهای بدست آمده نشان می دهد سرعت ساخت و سازهای ساختمانی با وجود این قطعات، 2 برابر بیشتر بوده و در این صورت علاوه بر هزینه، در وقت نیز صرفه جویی خواهد شد.
چطور سرمایه لازم برای تولید قطعات بتنی را برآورد کنیم؟
کارشناسانی که طرح توجیهی تولید قطعات بتنی را نگارش نموده اند؛ از تمام جزئیات مالی پروژه آگاهند. بنابراین با مطالعه طرح می توانید سرمایه لازم برای تولید قطعات بتنی را برآورد کرده و اطلاعات سودمندی را راجع به آن اخذ نمایید. با وجود این طرح نه تنها بر اطلاعاتتان افزوده خواهد شد؛ بلکه به نگرانی ها و دغدغه هایتان نیز پایان داده می شود. طرح توجیهی تولید قطعات بتنی، برآوردهای مالی را انجام داده و به همین دلیل بر تمام موضوعات مالی مشرف می باشد. با حضور این طرح، علاوه بر کسب اطلاعات سرمایه ای، اطلاعات ضروری دیگر را نیز دریافت خواهید کرد.
هزینه های تولید این قطعات
در گیرودار تولید قطعات بتنی با هزینه های متعددی روبرو خواهید شد. اینکه رقم این هزینه ها چقدر است؛ در طرح توجیهی تولید قطعات بتنی پیش ساخته مشخص می باشد. بنابراین با نگاهی به طرح، متوجه مقدار دقیق هزینه ها شده و تمام این اطلاعات را به صورت به روز و آپدیت شده دریافت خواهید کرد. یکی از کارهای اصلی که توسط طرح توجیهی صورت می گیرد؛ هزینه یابی است. به همین دلیل با مطالعه آن بر همه هزینه ها اشراف خواهید یافت. در ادامه به برخی از هزینه های مرسوم در این کسب و کار اشاره نموده ایم:
- هزینه احداث کارگاه ساخت قطعات بتنی
- هزینه تاسیسات و راه اندازی
- هزینه خرید مواد اولیه مثل روغن سوخته، گازوئیل، شن، ماسه و سیمان
- هزینه دستگاه های تولید کننده قطعات
- هزینه نیروی انسانی
- هزینه های جاری و پیش بینی نشده
- هزینه دریافت مجوز
[irp posts=”55490″ ]
تولید قطعات بتنی، یک حرفه پولساز و پرسود
یکی از سوالات ذهنی سرمایه گذاران، سود حاصل از تولید محصول مورد نظر آنهاست. برای مثال ممکن است این سوال را از خود بپرسید سود ناشی از تولید قطعات بتنی چقدر است؟ به طور کلی می توان گفت قطعات بتنی به دلیل کاهش هزینه های تولید و مزیت های بی شماری که دارند؛ سود بسیار بالایی را نصیب خواهند کرد. این قطعات در تمام سازه های شهری و غیر شهری، سازه های عمرانی و … رواج یافته و روز به روز نیاز بیشتری در رابطه با آنها شکل می گیرد. بنابراین با تولید فزاینده این قطعات به سود عالی مربوط به تولید نیز دست خواهید یافت. طرح توجیهی تولید قطعات بتنی، اطلاعات بهتری را در این باره انتقال خواهد داد.
تجهیزات مورد نیاز برای تولید قطعات بتنی پیش ساخته
هر یک از قطعات بتنی از قبیل نیوجرسی، تیرچه بتنی، کفپوش، دیوار، بلوک، جدول، مبلمان شهری، دال و … برای تولید، نیازمند حضور این تجهیزات و دستگاه ها می باشند:
- تجهیزات مخلوط کننده (میکسر)
- تجهیزات قالب زن
- بچینگ پلانت
- تجهیزات تولید و توزیع بخار
- تجهیزات بتن ریزی
- دریل مگنت
- تجهیزات هوا برش
- قالب باکس پیش ساخته
- قالب کانال و درپوش پیش ساخته
- جک بتن شکن
- الک مخصوص دانه بندی مصالح
- تجهیزات تست مقاومت برشی بتن
- تجهیزات اسلامپ
- قیف وی شکل
- جعبه ال شکل
- حلقه جی
[irp posts=”58951″ ]
آیا تولید قطعات بتنی، توجیه اقتصادی دارد؟
قطعات بتنی با انواع اقلیم های محیطی سازگار بوده و دسترسی ساده و راحتی دارند. این قطعات برای اجرای پروژه های بزرگ، بهترین گزینه محسوب شده و کاهش و مدیریت هزینه ها را در پی داشته اند. همچنین قطعات مذکور از کیفیت قابل قبولی برخوردار بوده و چه بسا که کیفیتی فراتر از سایر مصالح ساختمانی دارند. به همین دلیل با توسعه این محصولات در عرصه های مختلف ساخت و ساز مواجه می باشیم. حال نیازهای گسترده ای که در رابطه با این قطعات شکل گرفته اند؛ منجر به افزایش تقاضا برای این محصولات شده و به دنبال آن، توجیه پذیری تولید قطعات بتنی را نشان می دهند.
طرح توجیهی، محرک اصلی
طرح توجیهی تولید قطعات بتنی بر اطلاعاتتان راجع به مسائل مالی پروژه اضافه کرده و از ناآگاهی تان کم می کند. بنابراین با وجود این طرح، از مشکلات زیادی در امان خواهید بود. به ویژه مشکلات مالی که عامل اصلی شکست به شمار می آیند. با حضور این منبع راهنما، دیگر مشکلات ناشی از عدم وجود یک منبع معتبر را هم نداشته و به سرنوشت تاسف برانگیز سرمایه گذاران ناکام دچار نخواهید شد. افزون بر این، طرح توجیهی برای اخذ وام و مجوز نیز کمک زیادی کرده و روند کار را تسهیل می نماید. اکنون با خرید طرح توجیهی سفارشی از مجموعه ما استارت وی نه تنها از مشکلات دور مانده و یک کار موفق را آغاز خواهید کرد، بلکه امکان بهره مندی از پشتیبانی 4 ماهه تیم ما را نیز خواهید داشت.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی
برای ثبت سفارش طرح توجیهی تولید قطعات بتنی و کسب مشاوره های پیش از خرید با مشاورین ما در ارتباط باشید.