جمعیت زیادی از مردم جهان در کشورهایی با کمبود شدید آب آشامیدنی بهداشتی زندگی می کنند. درصد بالایی از این افراد به سیستم های تصفیه آب شهری نیز دسترسی ندارند. اغلب این منابع آب توسط فاضلاب، پسماندهای صنعتی و کشاورزی آلوده می شوند. روش های مدرن تصفیه آب برای تولید آب آشامیدنی یا در دسترس نبوده اند یا بسیار گران هستند. همچنین معمولا به اندازه کافی موثر نیستند. در اینجا با یک طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب می توانید خدمت بزرگی ارائه دهید.
مصرف آب آلوده منجر به مرگ و میر بسیار در این مناطق می شود و این مساله یک نگرانی بزرگ بهداشتی است. از این رو تمایل دائمی برای توسعه روش های جدیدتر تصفیه آب وجود دارد. این روش ها، باید استفاده راحت و ارزان تری داشته و در تولید آب آشامیدنی سالم موثرتر باشند. انواع مختلفی از سیستم های تصفیه آب، شناخته شده و در دسترس هستند که عبارتند از:
- جوشاندن آب
- راحت ترین راه برای از بین بردن میکروارگانیسم های بیماری زا
- هزینه بالا
- دادن طعم بد به آب
- تصفیه آب با اشعه فرا بنفش (UV)
- از بین بردن میکروارگانیسم ها بدون تغییر طعم آب
- نبود برق ثابت در بیشتر مناطق برای راه اندازی این دستگاه ها
- فیلتراسیون
- عدم توانایی در جداسازی موثر میکروارگانیسم های عامل بیماری از آب
- عدم موفقیت در تامین آب با کیفیت مناسب
در این بین قرص تصفیه آب، در تهیه آب مناسب و بهداشتی آشامیدنی در تمام سطوح موفق بوده است. در ادامه به بررسی طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب خواهیم پرداخت.
چرا باید کارخانه تولید قرص تصفیه آب را راه اندازی کنیم؟
مخترعان حاضر دریافته اند که بسیاری از فرمول های قرص تصفیه آب در کشتن میکروارگانیسم ها، موثر هستند. این ترکیبات هنگامی که مدت زمان طولانی ذخیره می شوند، پایدار نخواهند بود. این عدم پایداری به ویژه در آب و هوای گرم و مرطوب، حادتر می شود. به علاوه بسیاری از این ترکیبات قرص هنگام اضافه شدن به آب جهت تصفیه، به راحتی تجزیه نمی شوند. به همین دلیل نیاز به توسعه یک قرص تصفیه آب وجود دارد که پایدارتر باشد و سریعتر تجزیه شود.
با راه اندازی کارخانه تولید قرص تصفیه آب، مشکل نبود آب مناسب شرب در ایران حل خواهد شد. البته برای کسب نتیجه مطلوب، استفاده از طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب لازم است. بدین صورت مشکلات ناشی از کمبود آب بهداشتی نظیر بیماری هایی همچون سالمونلا، وبا، مشکلات گوارشی و سلامتی به راحتی رفع می شوند.
[irp posts=”58679″ ]
وضعیت تولید، صادرات و واردات
براساس آخرین داده های صادرات و واردات، بازارهای هدف اولیه قرص تصفیه آب، ترکمنستان، عراق و افغانستان هستند. همچنین آب شرب و بهداشتی کشور در حال حاضر با بحران مواجه است. به همین دلیل پتانسیل رشد این بازار در آینده وجود دارد. دولت نیز رشد واحدهای فعال در این صنعت را تشویق می کند. به علاوه ارزش صادرات این کالاها بر اساس آمار گمرک بسیار افزایش یافته است.
تاسیس کارخانه تولید قرص تصفیه آب با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟
سرمایه دقیق مورد نیاز در طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب تعیین خواهد شد. سرمایه گذاری برای هر طرح، با استفاده از مجموع سرمایه گذاری های ثابت و در گردش محاسبه می شود. هزینه های سرمایه گذاری ثابت این طرح شامل مواردی مانند ساختمان ها، زمین ها، ماشین آلات و تاسیسات می شوند. هزینه های سرمایه گذاری پروژه به شرح زیر می باشند:
- سرمایه ثابت: 220 میلیون تومان
- سرمایه در گردش: 260 میلیون تومان
هزینه های تاسیس کارخانه تولید قرص تصفیه آب
علاوه بر گردش مالی و سرمایه ثابت، هزینه های متنوعی نیز در تولید قرص تصفیه آب تاثیرگذار هستند. یکی از هزینه های اصلی، هزینه زمین می باشد. زمین می تواند در حومه شهر یا در منطقه صنعتی شهر باشد. کارشناسان تخمین می زنند که می توان در زمینی به مساحت 2500 متر مربع، سالانه 10000 قرص تصفیه آب تولید کرد.
یکی دیگر از هزینه های مرتبط با اجرای این طرح، هزینه نیروی انسانی است. برای مدیریت این میزان تولید، احتمالا به 21 نفر نیاز خواهد بود. طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب شامل تعدادی هزینه اضافی است که به مرور قابل محاسبه هستند.
بازار فروش محصولات تولید شده
از محصولات این پروژه برای تصفیه آب آشامیدنی قبل از مصرف استفاده می شود. وقتی به داده های عرضه و تقاضای کل محصول نگاه می کنیم، واضح است که کمبود عرضه وجود دارد. علاوه بر نیاز کشور به تولید قرص تصفیه آب، واردات و نیاز کشورهای همسایه بخشی از تقاضا را تشکیل می دهند. به همین دلیل در صورت کیفیت بالا، بازار قابل توجهی برای محصولات وجود خواهد داشت.
مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری در طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب
در این بخش نحوه اخذ پروانه بهره برداری در طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب شرح داده می شود. پس از ثبت کسب و کار اولیه و ثبت مدارک بهداشتی و محیط زیستی کارخانه، به مدارک زیر نیاز دارید:
- جواز تاسیس
- اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو
- مجوز از سازمان صنایع و معادن
- موافقت نامه
- پروانه ساخت
- اعلام انطباق محصولات با الزامات ضوابط فنی اتحادیه گمرک
- اظهارنامه شرایط ساخت دارو (GMP)
[irp posts=”58666″ ]
وام و تسهیلات بانکی
برخی بانک ها به منظور توسعه بخش خدمات و تولید به کارخانه ها وام می دهند. برای درخواست وام، شرکت سهامی خاص ترجیح داده می شود. گرفتن وام این نوع شرکت، به سختی سایر انواع مشاغل نخواهد بود. مبلغ وام بانکی بر اساس سرمایه اولیه کسب و کار تعیین می شود. ما در طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب نحوه دریافت این تسهیلات و انواع آنها را شرح می دهیم.
ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه تولید قرص تصفیه آب
ارزیابی سودآوری یکی از بخش های اصلی طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب است. منابع آب در کشور ما حاوی انواع آلاینده های مضر هستند. به موجب ویژگی های زیر، این قرص فروش و تقاضای بالایی دارد که در نتیجه سود بسیاری به همراه خواهد داشت.
- موثر به عنوان یک بیوسید
- کارآمد و سریع
- سازگار با محیط زیست
- ارزان قیمت
تولید قرص تصفیه آب یکی از صنایعی است که کمترین ریسک و بیشترین سود را دارد. نرخ بازده این طرح به گفته کارشناسان حدود 44 درصد بوده که بسیار چشمگیر است. سود حاصل از تولید قرص تصفیه آب متاثر از ظرفیت پروژه و بازار می باشد. البته به طور کلی تخمین سود یک کارخانه کار ساده ای نیست زیرا تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار می گیرد. کارشناسان پس از در نظر گرفتن تمامی عوامل در طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب، سود را به صورت علمی برآورد می کنند.
مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه تولید قرص تصفیه آب
تجهیزات شرح داده شده در طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب عبارتند از:
- ماشین آلات
- پرکن مایعات
- پرکن کپسول
- پرس کپسول
- تست کپسول
- بسته بندی
- تجهیزات
- میکسر و مخلوط کن
- تجهیزات تهویه هوا
- آسیاب کلوئیدی
- شیشه آزمایشگاهی
آیا تاسیس کارخانه تولید قرص تصفیه آب از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟
پیش بینی می شود، تا 2028 بازار این قرص با نرخ 7 درصدی گسترش یابد. بازار این قرص به دنبال گسترش صنایع ساخت و ساز و پلاستیک شتاب می گیرد. دلیل این امر افزایش احتمالی آلاینده ها در آب است. همچنین این قرص در صنعت دارو، صنایع شیمیایی، پلاستیک و ساختمانی نیز پرکاربرد می باشد. توسعه بازار قرص تصفیه آب در سال های آینده با تحولات کشور، تسهیل خواهد یافت.
با توجه به دلایل ذکر شده و میزان سود احتمالی این بازار، تاسیس کارخانه تولید قرص تصفیه آب از نظر اقتصادی توجیه پذیر است. دلایل بیشتر برای توجیه آن، در طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب ارائه می شوند.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی
قبل از تاسیس یک کارخانه، دانستن موارد زیر باعث می شوند که آگاهانه تر قدم های بعدی را بردارید:
- میزان تولید هر رقیب
- تعداد ماشین آلات مورد نیاز
- مقدار فروش هر شرکت
- میزان واردات و تولید این بازار
مهمترین مزیت طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب، ارزیابی تمام گزینه های قابل انتخاب توسط صاحب ایده و سرمایه است.
وقتی برای درخواست وام به بانک می روید، باید بتوانید از ایده خود دفاع کنید و نشان دهید که کارآمد می باشد. طرح توجیهی توسط یک متخصص بانک بررسی شده و با ایده شما و نحوه اجرای آن آشنا می شود. پس از آن، وام مورد نظر شما بازپرداخت شده و اطلاعات مالی شما بررسی خواهند شد. مهمترین نکته طرح توجیهی تولید قرص تصفیه آب، حرکت از مرحله ایده به مرحله اجرا است. با ما، به راحتی طرح توجیهی خود را طراحی کنید.