طرح توجیهی قطعات خودرو {لاستیکی و فلزی} 🌟برای مجوز و تسهیلات

طرح توجیهی تولید قطعات فلزی و لاستیکی خودرو - استارت وی

خودروهای سواری اعم از خودروهای سبک و سنگین، متشکل از قطعات متعدد می باشند. قطعاتی که هر کدام در کارکرد خودرو موثر بوده و منجر به حرکت صحیح و بی نقص آن می شوند. این قطعات به طور کلی 2 دسته را شامل می گردند. دسته اول شامل قطعات لاستیکی گردیده و دسته دوم اختصاص به قطعات فلزی خودرو دارد. از آنجا که روزانه حجم زیادی خودرو تولید شده و همینطور حجم قابل توجهی از آنها روانه تعمیرگاه می شوند؛ این موضوع روی نیاز به قطعات خودرو و افزایش تقاضا برای آن تاثیر نهاده است. اما این تقاضا بیش از عرضه بوده و لذا باید تلاش های بیشتری برای تولید قطعات خودرو صورت گیرند. اکنون شما سرمایه گذاران محترم می توانید نقطه آغاز این تلاش باشید. اما تلاش بدون استفاده از منبع راهنما مثل طرح توجیهی قطعات لاستیکی و فلزی خودرو، نتیجه نمی دهد. اگر این منبع اطلاعاتی را مد نظر قرار دهید؛ به اطلاعات مفیدی دست یافته و روی خط سود قرار خواهید گرفت.

 

طرح توجیهی کارخانه تولید قطعات پلاستیکی، لاستیکی و فلزی خودرو - استارت وی

 

چرا باید خط تولید قطعات خودرو را راه اندازی کنیم؟

قطعات خودرو دارای تنوع گسترده ای بوده و این نمونه ها را در بر می گیرند: قطعات سیلندر ترمز، قطعات بوستر ترمز، اورینگ ها، کاسه نمد، لاستیک اهرم دنده، لاستیک اهرم آینه بغل، شیلنگ های لاستیکی و غیره. و اما قطعات فلزی خودرو نیز شامل این موارد می گردند: دیاق میل تعادل، آهنربای گیربکس، ابرویی، اسبک سوپاپ، اهرم دوشاخه کلاچ، اهرم رگلاژ چرخ عقب، اویل پمپ، اکسل و غیره. هر یک از قطعات نامبرده، نقش مهمی را در فرآیند تولید و تعمیر خودرو ایفا می کنند. آمارها نشان می دهد روند تولید خودرو در ایران یک رونده رو به رشد محسوب شده و با رشد 31 درصدی مواجه بوده است. به طوری که می توان سهم تولید خودرو ایران را طی چند ماه اخیر 1.9 درصد دانست. این سهم در مقایسه با سهم جهانی می باشد.

از سوی دیگر اخبار رسیده حاکی از آن است با توجه به کیفیت پایین برخی از خودروهای داخلی، بازار تعمیر خودرو تبدیل به بازاری داغ شده است. اما سوال اینجاست که آیا فرآیند تعمیر بدون حضور قطعات فلزی و لاستیکی خودرو میسر می گردد؟ پاسخ این سوال منفی است. این قطعات در صورت فرسودگی و خرابی، نیاز به تعویض خواهند داشت. پس نیاز به این قطعات، بسیار جدی تر از آن چیزی است که تصور می کنیم. به دنبال آن تولید قطعات لاستیکی و فلزی خودرو نیز تبدیل به یک حوزه پردرآمد شده است. بنابراین با راه اندازی خط تولید این قطعات، هم نیاز بازار را تامین نموده و هم به سود و درآمد دلخواه دست خواهید یافت.

قطعات خودرو -  استارت ویسرمایه لازم برای تولید قطعات خودرو

محاسبه سرمایه و تعیین آن از وظایف شما نیست. بلکه این وظیفه بر عهده طرح توجیهی قطعات لاستیکی و فلزی خودرو می باشد. این طرح با هدف تعیین مسائل مالی کسب و کار نگارش شده و با تعیین مقدار دقیق سرمایه به سوالاتتان پاسخ خواهد داد. هیچ یک از سرمایه گذاران تا زمانی که این طرح را مطالعه نکرده باشند، از سرمایه لازم برای راه اندازی خط تولید باخبر نخواهند شد. پس به خاطر عدم آگاهی از این موضوع، خود را سرزنش نکنید. ندانستن عیب نیست. وقتی منبعی مثل طرح توجیهی را دارید، می توانید به این ناآگاهی خاتمه دهید. طرح توجیهی قطعات لاستیکی و فلزی خودرو به برآورد سرمایه پرداخته و هر نکته مهمی که در رابطه با آن باشد را بازگو خواهد کرد.

 

[irp posts=”58831″ ]

 

بررسی هزینه های کارخانه تولید قطعات

عدم اطلاع از هزینه های تولید قطعات خودرو هم امری کاملا طبیعی است. اما نباید به ناآگاهی ادامه داد؛ چون خطاها و اشتباهات بزرگ به دلیل حضور همین عامل رخ می دهند. اگر خواستار اطلاع از تمام هزینه های تولید هستید؛ راهی جز مطالعه طرح توجیهی قطعات لاستیکی و فلزی خودرو نخواهید داشت. این طرح روی نکات مالی پروژه متمرکز شده و با هزینه یابی، انواع هزینه ها را تفکیک و بررسی خواهد کرد.

 

آیا تولید قطعات خودرو، سود بالایی دارد؟

پاسخ این سوال را می توان هم مثبت و هم منفی در نظر گرفت. اگر از قوه عقل و تدبیر کمک گرفته و با تکیه بر منبع راهنما مثل طرح توجیهی قدم بردارید، قطعا به سود بالای این کار دست خواهید یافت. اما اگر غرور را بر عقل ترجیح داده و بر طرح توجیهی قطعات لاستیکی و فلزی خودرو چشم بپوشید؛ به جای سود ضرر خواهید کرد. در نهایت، اقدامات هوشیارانه شما، تعیین کننده مسیر خواهند بود. حال اگر خواستار کسب اطلاع از سود این کار بوده و مایل به دریافت برآوردهای مربوط به آن هستید؛ می توانید به طرح تکیه کرده و سوالات بی جواب خود را پاسخ دهید.

 

[irp posts=”29967″ ]

 

تجهیزات مورد نیاز برای تولید قطعات خودرو

در این بخش به بررسی تجهیزات مورد نیاز برای تولید قطعات خودرو خواهیم پرداخت:

  • تجهیزات مخلوط کننده
  • تجهیزات قالب گیری و پخت
  • دستگاه های غلتک
  • دستگاه های ترمیم کننده
  • تجهیزات انتقال دهنده
  • تجهیزات بسته بندی

 

آیا تولید قطعات خودرو، توجیه اقتصادی دارد؟

مادامی که نیاز کشور به قطعات خودرو قطع نگردد؛ می توان تولید قطعات خودرو را دارای توجیه اقتصادی دانست. آنچه که مسیر تولید خودرو را به جلو انداخته و منجر به تعمیر و ترمیم آسیب های وارده بر خودرو خواهد شد، قطعه است. این قطعه که انواع قطعه لاستیکی و فلزی را شامل می گردد؛ جزء لاینفک خودرو به شما آمده و بدون حضور حتی یک عدد از آن، کارکرد صحیح خودرو امکان پذیر نخواهد بود. چه بسا که امنیت سرنشینان و راننده نیز به خطر می افتد. بنابراین تمام این دلایل نشان می دهند که تولید قطعات خودرو اقدامی توجیه پذیر به شمار می آید.

 

طرح توجیهی، یک عامل بازدارنده

طرح توجیهی قطعات لاستیکی و فلزی خورد با اطلاعات مالی سروکار داشته و به همین دلیل از ظهور مسائل و مشکلات مالی پیشگیری می کند. این طرح، مانع از تحقق حقایق تلخ مثل بر باد دادن سرمایه شده و منجر به اخذ صحیح تصمیمات مالی و ورشکستگی خواهد شد. همچنین طرح توجیهی برای دریافت وام و مجوز نیز یاری تان نموده و روند کار را برای دریافت آنها سرعت می بخشد. اکنون اگر درخواست خرید این طرح را دارید، می توانید آن را به صورت سفارشی از مجموعه ما استارت وی تهیه نمایید. با این اقدام، از پشتیبانی 4 ماهه مجموعه بهره مند خواهید گشت.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

جهت سفارش طرح توجیهی قطعات لاستیکی و فلزی خودرو و اخذ مشاوره های پیش از خرید با مشاورین ما در ارتباط باشید.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + هفت =