طرح توجیهی پرورش ماهی گرمابی کپور 🌟(pdf+word)

طرح توجیهی پرورش ماهی

طرح توجیهی پرورش ماهی کپور توسط کارشناسان مجرب برای سرمایه گذاری بدون ریسک و مطمئن در این حوزه تدوین می گردد. گوشت ماهی دارای پروتئین بالا بوده و از چربی بسیار کمتری نسبت به دیگر پروتئین های حیوانی برخوردار است. امروزه خواص و فواید این پروتئین بر کسی پوشیده نیست و ماهی در سفره خانوارهای ایرانی جایگاه خود را پیدا کرده است.

از این رو پرورش ماهی های سردابی و گرمابی از کسب و کارهای آینده دار و پرسود تلقی می گردد.

در این مقاله با طرح توجیهی پرورش ماهی گرمابی و اهمیت آن در برآوردهای اقتصادی، مطالعات بازار و بررسی های فنی پروژه آشنا خواهید شد.

پرورش ماهی

چرا باید در پرورش ماهی سرمایه گذاری کنیم؟

شرایط اقلیمی و آب و هوایی برای پرورش ماهی ها اعم از ماهی های سردابی و گرمابی در کشور ما کاملا مناسب است و مزارع پرورش ماهی بدون شک از مشاغل بسیار سودآور به حساب می آیند. از طرفی بسیاری از منابع آبی موجود در کشور مناسب برای استفاده های کشاورزی و یا آشامیدن نیستند. این منابع می توانند، به بهترین شکل برای پرورش انواع ماهی به کار روند.

در یک زمین با ابعاد مشخص، پرورش ماهی بازدهی بسیار بالاتری نسبت به تولید محصولات کشاورزی دارد. از این رو بهره گیری از اراضی بلااستفاده برای راه اندازی حوضچه های پرورش ماهی دارای صرفه اقتصادی است.

طرح توجیهی پرورش ماهی افق دید سرمایه گذاران پرورش ماهی را باز کرده و راهکارهای سرمایه گذاری صحیح و موفق را برای آنها آشکارسازی می کند.

 

آیا پرورش ماهی گرمابی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

ماهی های گرمابی برای رشد مناسب نیاز به دمای بین 18 تا 32 درجه سانتیگراد دارند. بهترین بازه دمایی برای این دسته از آبزیان 25 تا 27 درجه سانتیگراد است. انواع ماهی کپور معمولی، کپور نقره ای، کپور سرگنده و کپور علفخوار (آمور) از ماهی های گرمابی هستند که پرورش آنها رونق فراوانی در کشور دارد.

راه اندازی حوضچه پرورش ماهی کپور نیازمند سرمایه اولیه است؛ اما  بازگشت سرمایه در مدت زمان کوتاه 8 الی 10 ماه صورت می پذیرد. مطالعاتی که در طرح توجیهی پرورش ماهی گرمابی صورت گرفته، نشان دهنده توجیه پذیری اقتصادی این پروژه می باشد.

 

آیا پرورش ماهی سردابی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

ماهی های سردابی گروه دیگری از آبزیان هستند که برای رشد مناسب به دمای بین 12 تا 18 درجه سانتیگراد نیاز دارند. ماهی های قزل آلا از مهم ترین آبزیان سردابی پرورشی هستند که دمای بین 15 تا 17 درجه برای آنها ایده آل ترین بازه دمایی می باشد. انواع قزل آلا خال قرمز و رنگین کمان از پروتئین های گیاهی پر طرفدار در بین مردم هستند.

ماهی قزل آلا رنگین کمان مناسب ترین ماهی برای پرورش است زیرا دارای مقاومت بالا نسبت به تغییر دما و کیفیت آب می باشد.

قزل آلا در استخرهای بتنی، استخرهای خاکی، کانال های آب کشاورزی و قفس های شناور پرورش داده می شود. طرح توجیهی پرورش ماهی، سرمایه گذاری در پرورش ماهی سردابی بخصوص قزل آلا را از نظر اقتصادی موجه می داند.

چرا قبل از سرمایه گذاری نیاز به طرح توجیهی پرورش ماهی داریم؟

طرح توجیهی پرورش ماهی کپور تمامی باید و نبایدهای این کسب و کار را برای کارآفرینان مشخص می کند. با کمک گرفتن از این طرح، سرمایه گذاران از اقتصادی بودن پروژه مطلع شده و آینده کسب و کار خود را به صورت شفاف مشاهده خواهند کرد.

مهندسین و کارشناسان توانمند ما در طرح توجیهی پرورش ماهی سرمایه لازم برای شروع به کار، هزینه های طرح، سودآوری و مدت زمان بازگشت سرمایه را به کارآفرینان ارائه می نمایند. همچنین این طرح می تواند، روش ها و راهکارهای رویارویی با مشکلات این کسب و کار را به سرمایه گذاران عرضه کند.

فارم پرورش ماهی گرمابی و سردابی

 

هزینه راه اندازی مزرعه پرورش ماهی چقدر است؟

احداث مزرعه پرورش ماهی نیازمند بودجه ای برای خرید زمین، محوطه سازی، ساخت استخرها و حوضچه ها می باشد. بهتر است بدانید، راه اندازی مزرعه پرورش ماهی با ظرفیت کمتر از 20 تن در سال از نظر اقتصادی سود کمتری داشته و توصیه نمی شود. بنابراین شما برای بالا بردن حجم تولید، نیاز به زمینی با ابعاد حداقل 2000 متر مربع دارید.

ساخت استخرها نیز مستلزم صرف هزینه است. استخرها در ابعاد مختلف و برای نگهداری بچه ماهی ها، نگهداری آبزیان پیش پرواری و نگهداری آبزیان پرواری ساخته می شوند.

افزون بر آن هزینه های سوخت مصرفی، هزینه دستمزد کارگران، هزینه برق مصرفی و … نیز باید به دقت محاسبه شوند. کارشناسان در طرح توجیهی پرورش ماهی هزینه ها را برای آشنایی سرمایه گذاران فهرست بندی کرده و مبالغ مورد نیاز برای پرداخت آنها را مشخص می کنند.

 

تجهیزات مورد نیاز فارم ماهی

تجهیزات مورد نیاز این کسب و کار که در طرح توجیهی پرورش ماهی به صورت مفصل تر مورد بررسی قرار می گیرند، عبارتند از:

  • دستگاه هوادهی آبزیان (اسپلش)
  • توری سایبان استخر ماهی
  • تجهیزات زهکشی و فیلتراسیون
  • وان پرورش ماهی
  • تجهیزات اتوماسیون مزرعه پرورش ماهی
  • جاروب استخری
  • اکسیژن متر

درآمد تقریبی پرورش ماهی

مزارع پرورش ماهی از سودآورترین طرح های اقتصادی می باشند. کوتاه بودن دوره بازگشت سرمایه نیز از موضوعاتی است که باعث اقبال سرمایه گذاران به این طرح شده است. در طرح توجیهی پرورش ماهی سود این سرمایه گذاری محاسبه می گردد.

به طور کلی کارشناسان نسبت سود خالص به ارزش فروش را در این کسب و کار بین 30 الی 40 درصد برآورد می کنند.

مولفه های تاثیرگذار در محاسبه درآمد عبارتند از: مساحت زمین، نوع آبزی پرورشی، تعداد استخرهای ماهی، سرمایه در گردش، تعداد نیروی انسانی و روش پرورش ماهی. کارشناسان ما تمامی این فاکتورها را در محاسبه سود در نظر گرفته و سود این کسب و کار را پیش بینی می کنند.

 

طرح توجیهی پرورش ماهی چه نقشی در موفقیت شما دارد؟

طرح توجیهی پرورش ماهی تاکتیک های علمی و اقتصادی پروژه را به کارآفرینان ارائه می کند. سرمایه گذاران با بهره گیری از این تاکتیک ها رویکردهای صحیح و بدون نقص را در هر مرحله از این کسب و کار اتخاذ می کنند.

 

ما در استارت وی چگونه به شما کمک می کنیم؟

ما در  استارت وی با تدوین و نگارش طرح توجیهی پرورش ماهی امنیت سرمایه گذاری شما را بالا برده و دستیابی شما به حداکثر سود را فراهم می کنیم.

 

جزئیات طرح توجیهی ماهی کپور 1401

مبلغ سرمایه گذاری ثابت8,493 میلیون ریال
سرمایه در گردش2,421 میلیون ریال
مبلغ سرمایه گذاری کل11,605 میلیون ریال
ظرفیت تولید سالانه60 تن
برگشت سرمایه1.5 سال

با مطالعه طرح توجیهی ماهی گرمابی کپور 1401 ضمن دریافت اطلاعات کاملی از هزینه ها و درآمد این کسب و کار، تصمیم گیری برای شروع این کسب و کار را برای شما آسان می کند.

دریافت طرح توجیهی پرورش ماهی کپور 1401

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 7 =