طرح توجیهی بسته بندی خشکبار 🌟 (سال1402) PDF+WORD

طرح توجیهی بسته بندی خشکبار - استارت وی

سوددهی و موفقیت در زمینه فروش یک محصول به یک عامل مهم بستگی دارد که آن بسته بندی است. البته برای حصول این نتیجه می بایست بسته بندی اصولی را برای محصول برگزید. این کار منجر به برند سازی شده و درصد فروش را افزایش خواهد داد. اما در خصوص خشکبار باید بگوییم بسته بندی خشکبار منجر به حفظ کیفیت این محصولات ارزشمند و جلوگیری از فساد و آلودگی آنها خواهد شد. در ضمن مشتریانی که خشکبار بسته بندی را برای خرید انتخاب می کنند؛ دارای تعداد بیشتری نسبت به مشتریانی هستند که به سراغ محصولات باز و فله ای می روند. حال با توجه به ارزش و اهمیت بالای خشکبار می توان بسته بندی خشکبار را یک حرفه پرسود خطاب کرد. البته شرط ورود به این حرفه و موفق شدن در آن، طرح توجیهی بسته بندی خشکبار می باشد. این طرح ناگفته های زیادی داشته و اطلاعات مختلفی را انتقال می دهد.

جزئیات طرح توجیهی بسته بندی خشکبار 1402

ظرفیت تولید1000 تن در سال
برگشت سرمایهکمتر از 1 سال
نرخ بازدهی سرمایه139درصد

دریافت طرح توجیهی بسته بندی خشکبار 1402

 

بسته بندی خشکبار به عنوان یکی از مهمترین عوامل در حفظ کیفیت و طول عمر محصولات خشکباری شناخته شده است. در زیر چند نکته مهم در طراحی بسته بندی خشکبار آمده است:

1. استفاده از جعبه های مقاوم و با کیفیت، که از جنس مقوای سخت یا پلاستیک باشند، برای جلوگیری از تماس با هوا، رطوبت و نور و همچنین حفظ شکل و ساختار خشکبارها.

2. استفاده از بسته بندی های محکم و بسته شده با فیلم های غذایی، که از هوا، نور و رطوبت جلوگیری می کنند و همچنین از ورود حشرات و باکتری های مخرب به داخل بسته جلوگیری می کنند.

3. استفاده از بسته بندی های با ابعاد مناسب، که از یک سمت مناسب باشند و به سهولت در رفت و آمد کالا هنگام حمل و نقل از دست نروند.

4. برای بسته بندی خشکبارهای آجیلی می توان از بسته بندی های شیشه ای، پلاستیکی، فلزی و یا بسته بندی های با فرم و شکل های جذاب استفاده کرد.

5. لازم است در طراحی بسته بندی، نام، برند و تاریخ انقضا نیز به خوبی و قابل خواندن نوشته شود.

6. در نظر داشته باشید که بسته بندی خشکبار ها باید نه تنها کیفیت محصولات را حفظ کنند، بلکه زیبایی و جذابیت برای مشتریان به ارمغان بیاورند. به همین دلیل، می توانید از طرح ها و رنگ های جذابی در بسته بندی خود استفاده کنید.

7. در نهایت، باید به این نکته توجه داشت که بسته بندی خشکبار ها باید قابل باز شدن باشد، به گونه ای که مشتریان بتوانند با راحتی محصولات را دریافت و مصرف کنند.

 

طرح توجیهی بسته بندی خشکبار - استارت وی

چرا باید کارگاه بسته بندی خشکبار را راه اندازی کنیم؟

کشور ما در حوزه تولید خشکبار توانسته موفقیت های کلانی را به نام خود ثبت کند. ایران در زمینه چند محصول خشکباری مانند پسته، بادام، فندق و گردو، رتبه 1 تا 3 جهانی را کسب نموده است. سطح زیر کشت گردو در کشور در طی سالهای اخیر به 166 هکتار رسیده و میزان تولید نیز 262 هزار تن بوده است. این آمار نشان می دهد که حجم تولید گردو که یکی از مهمترین خشکبار محسوب می شود؛ در کشور بالاست. البته این موضوع شامل خیلی از محصولات خشکبار می گردد.

لذا می توان نتیجه گرفت بسته بندی خشکبار با توجه به این میزان از تولیدات، قطعا سود هنگفتی را در پی خواهد داشت. راه اندازی کارگاه یا کارخانه بسته بندی خشکبار نه تنها شما را به سود و درآمد می رساند؛ بلکه منجر به تامین بهینه نیاز بازار خواهد شد. در هر حال این حجم گسترده از محصولات خشکبار جهت ارائه به بازارهای فروش نیاز به بسته بندی دارند و این نیاز غیر قابل انکار است.

سرمایه لازم برای شروع بسته بندی خشکبار

آیا مایلید بدانید سرمایه مورد نیاز جهت راه اندازی خطوط بسته بندی خشکبار چقدر است؟ چرا این سوال را از منابع آگاه نمی پرسید؟ منبعی مانند طرح توجیهی بسته بندی خشکبار پاسخ سوالتان را میداند و به آن به طور دقیق جواب خواهد داد. اعداد و ارقام مربوط به برآورد سرمایه در این طرح کاملا به روز شده و طبق آخرین تغییرات بازار می باشند. در نهایت اطلاعات دقیق و درستی را به شما انتقال خواهند داد. حقیقت این است که بسته بندی خشکبار با توجه به سود و درآمد بالایی که در پی دارد؛ ارزش سرمایه گذاری را داشته و می توان آن را یک حوزه مناسب برای این کار خطاب کرد. بسته بندی خشکبار، یک هزینه بیهوده نیست که انجام خواهید داد؛ بلکه یک سرمایه گذاری آتیه ساز است.

هزینه کارگاه بسته بندی خشکبار چقدر است؟

اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید؛ باز هم نیاز به مراجعه به طرح توجیهی بسته بندی خشکبار خواهید داشت. به این دلیل که این طرح به هزینه یابی پرداخته و هزینه ها را جزء به جزء مشخص می سازد. بنابراین با ترتیب اهمیت هزینه ها آشنا شده و می توانید برنامه های خود را طبق آنها پیش ببرید. هر چقدر محیط کاری تان گسترده تر باشد؛ به تجهیزات بیشتری نیاز پیدا خواهید کرد. به دنبال آن هزینه های اختصاصی این کار هم بالاتر خواهد بود. اما در عوض حجم تولیداتتان افزایش یافته و به سود و درآمد بیشتری دست خواهید یافت.

طرح توجیهی بسته بندی خشکبار - استارت وی

معرفی کسب و کار بسته بندی خشکبار

خشکبار، یکی از محصولات غذایی پرطرفدار در جهان است. این محصول، به دلیل طعم و خواص ارزشمند خود، در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد.

بسته بندی خشکبار، یکی از مراحل مهم در فرآیند تولید و توزیع این محصول است. بسته بندی مناسب، می‌تواند به حفظ کیفیت خشکبار، افزایش ماندگاری آن، و بهبود ظاهر آن کمک کند.

مزایا و معایب کسب و کار بسته بندی خشکبار

کسب و کار بسته بندی خشکبار، مزایا و معایبی دارد. از جمله مزایای این کسب و کار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تقاضای بالای بازار
  • سودآوری بالا
  • فرصت‌های شغلی متعدد

از جمله معایب این کسب و کار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رقابت بالا
  • نیاز به سرمایه اولیه بالا
  • نیاز به مهارت و دانش فنی

شرایط راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار

برای راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار، باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • مجوز کسب و کار
  • سرمایه اولیه
  • محل مناسب
  • تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز
  • نیروی انسانی متخصص

مجوز کسب و کار

برای راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار، باید از اتحادیه خشکبارفروشان، مجوز کسب و کار دریافت کنید.

سرمایه اولیه

سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار، بسته به عوامل مختلفی، مانند ظرفیت تولید، نوع تجهیزات و ماشین آلات، و محل فعالیت، متفاوت است. به طور کلی، سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی این کسب و کار، حداقل بین 100 تا 500 میلیون تومان است.

محل مناسب

محل مناسب برای راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار، باید دارای شرایط زیر باشد:

  • **فضای کافی برای فعالیت
  • **امکان دسترسی به مواد اولیه
  • **امکان دسترسی به نیروی کار
  • **امکان دسترسی به بازار

تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز

تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای بسته بندی خشکبار، شامل موارد زیر است:

  • **دستگاه شستشو
  • **دستگاه خشک کن
  • **دستگاه سورتینگ
  • **دستگاه بسته بندی

طرح بسته بندی خشکبار - استارت وی

نیروی انسانی متخصص

نیروی انسانی متخصص، یکی از عوامل مهم در موفقیت کسب و کار بسته بندی خشکبار است. این افراد، باید دانش و مهارت کافی در زمینه بسته بندی خشکبار داشته باشند.

مراحل راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار

مراحل راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار، به شرح زیر است:

  1. تحقیق و بررسی بازار
  2. تهیه طرح کسب و کار
  3. دریافت مجوز کسب و کار
  4. تهیه محل مناسب
  5. خرید تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز
  6. استخدام نیروی انسانی متخصص

بازار هدف کسب و کار بسته بندی خشکبار

بازار هدف کسب و کار بسته بندی خشکبار، شامل خرده فروشان و عمده فروشان خشکبار است. همچنین، امکان صادرات خشکبار بسته بندی شده نیز وجود دارد.

روش های بازاریابی کسب و کار بسته بندی خشکبار

روش های بازاریابی کسب و کار بسته بندی خشکبار، شامل موارد زیر است:

  • تبلیغات در رسانه‌های جمعی
  • حضور در نمایشگاه‌های تجاری
  • توزیع تراکت و بروشور
  • توصیه مشتریان

آینده کسب و کار بسته بندی خشکبار

با توجه به افزایش تقاضا برای خشکبار در جهان، آینده کسب و کار بسته بندی خشکبار، روشن و پررونق است. این کسب و کار، فرصت مناسبی برای افرادی است که به دنبال راه اندازی یک کسب و کار سودآور هستند.

نکات مهم برای راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار

  • در هنگام انتخاب محل مناسب برای راه اندازی کسب و کار، توجه داشته باشید که محل مورد نظر، دارای دسترسی آسان به مواد اولیه، نیروی کار، و بازار باشد.
  • در هنگام خرید تجهیزات و ماشین آلات، توجه داشته باشید که تجهیزات و ماشین آلات مورد نظر، از کیفیت بالایی برخوردار باشند و با استانداردهای جهانی مطابقت داشته باشند.

 

سود حاصل از کارگاه فرآوری و بسته بندی خشکبار

اگر طبق اصول حرکت کرده و حرکات درست را جایگزین اقدامات اشتباه نمایید؛ بی شک به سود بالای این کار خواهید رسید. اما اگر برعکس این عمل کنید؛ چنین نتیجه ای میسر نخواهد شد. در مجموع با توجه به تنوع زیاد خشکبار در کشورمان و همچنین با توجه به ارزش قابل توجه این محصولات، سود حاصل از این کار، روند صعودی را طی نموده است. بنابراین با ورود به این کار می توانید در این سود سهیم شوید. اکنون جهت اطلاع از میزان سود و برآوردهای مربوط به آن، بهتر است به طرح توجیهی بسته بندی خشکبار مراجعه نمایید.

طرح توجیهی بسته بندی خشکبار - استارت وی

تجهیزات مورد نیاز خط تولید و بسته بندی خشکبار

آنچه باعث پیشبرد کار شده و به آن سرعت می بخشد؛ تجهیزات است. تجهیزات، مسیر تولید را مشخص کرده و آن را به سمت جلو به حرکت در می آورند. در ادامه می خواهیم تجهیزات لازم برای راه اندازی خطوط بسته بندی خشکبار را نام ببریم:

  • تجهیزات توزین
  • دستگاه های پرکن
  • تجهیزات سیل
  • تجهیزات ساشه گرانولی
  • تجهیزات دوخت و وکیوم

آیا بسته بندی خشکبار، توجیه اقتصادی دارد؟

خشکبار شامل میوه های خشک، آجیل، مغزهای خوراکی، مواد خلالی، گرانولی و … می گردند. همان محصولاتی که سرشار از خاصیت بوده و مصارف نسبتا بالایی را به خود اختصاص داده اند. میزان محبوبیت خشکبار در بین مصرف کنندگان باعث شده تا تولید این محصولات تحت تاثیر مثبت قرار گیرد. در نتیجه با تولید روزافزون خشکبار در کشور و بسته بندی آنها مواجه هستیم. بر همین اساس می توانیم به این نتیجه برسیم که بسته بندی خشکبار از توجیه اقتصادی کافی برخوردار بوده و سود و درآمد بالای این کار هم در این موضوع بی تاثیر نبوده است.

یافتن راه حل با طرح توجیهی

طرح توجیهی بسته بندی خشکبار یک منبع راهنماست که اطلاعات متعددی را در اختیارتان قرار می دهد. اگر از تجربه سرمایه گذارانی که در ورطه شکست افتاده و سرمایه شان را از دست داده اند استفاده کنید؛ نتایج بهتری را کسب خواهید کرد. یکی از دلایل شکست آنها عدم استفاده از نظر یک راهنما یا یک منبع اطلاعاتی درست بود. طرح توجیهی بسته بندی خشکبار با در برداشتن برآوردهای مالی و هزینه ای، کسب و کارتان را هدایت نموده و مانع از خطا و شکست خواهد شد. همچنین طرح توجیهی برای اخذ وام و مجوز نیز کمک شایانی خواهد کرد. با خرید طرح توجیهی سفارشی از تیم ما استارت وی می توانید فواید این طرح را دریافت کنید. در ضمن با این کار از پشتیبانی 4 ماهه بهره مند خواهید شد.

جزئیات طرح توجیهی بسته بندی خشکبار 1402

ظرفیت تولید1000 تن در سال
برگشت سرمایهکمتر از 1 سال
نرخ بازدهی سرمایه139درصد

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی خشکبار در اردیبهشت ماه سال 1402 نوشته شده است. اعداد و ارقام مربوط به سال 1402 می باشد.

دریافت طرح توجیهی بسته بندی خشکبار 1402

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

جهت سفارش طرح توجیهی اختصاصی و کسب مشاوره های بیشتر می توانید با مشاورین ما در تماس باشید.

4.8/5 - (26 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 2 =