طرح توجیهی کارخانه تولید نبشی 🌟 (+گرید کانون)

طرح توجیهی تولید نبشی - استارت وی

طرح کارخانه تولید نبشی از جمله طرح هایی است که واقعا ارزش سرمایه گذاری را دارد. چرا؟ به این دلیل که نبشی و میلگرد هر دو از مصالح پرکاربرد به شمار می آیند. این مصالح در حوزه های ساختمانی و عمرانی مورد توجه قرار گرفته و برای شکل دهی و تولید سازه ها و تجهیزات مختلف استفاده می گردند. سازه های مربوط به آسانسور، سقف های کرومیت، اتصال ستون ها به صفحات در فندانسیون، ستون ها و خرپا، پل ها و تیرآهن ها همگی توسط نبشی تولید شده و یا انجام می گیرند. همچنین میلگردها نیز برای تولید بتن مسلح، ساختمان ها، برج ها، پل ها، ایستگاه های بی آر تی، و سازه های فولادی مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی کاربرد گسترده میلگرد و نبشی های ساختمانی سبب شده تا نیاز به تولیدات وسیع تری از این محصولات احساس گردد. طرح توجیهی کارخانه تولید نبشی شرایط تولید را مهیا کرده و امکان دستیابی به سود و درآمد را محقق می سازد.

طرح توجیهی تولیدی نبشی - استارت ویچرا باید کارخانه نبشی را راه اندازی کنیم؟

میلگرد و نبشی که در پروژه های ساختمانی، صنعتی و عمرانی، نقش بسزایی را ایفا می کنند؛ برای شکل پذیری نیاز به انجام عملیاتی خاص دارند. نورد همان عملیاتی است که شکل های مختلفی را به این مصالح داده و قابلیت خمشی آنها را افزایش می دهد. در واقع این تجهیزات با کمک دستگاه های نورد، خم شده و شکل نهایی را پیدا می کنند. از آنجا که استحکام این مصالح بالاست، راهی جز نورد آنها وجود نخواهد داشت. اکنون با کاربرد روزافزون میلگرد و نبشی در بخش های مهم کشور، نیاز به اقدامات بیشتری در خصوص راه اندازی کارخانه نورد میلگرد و نبشی خواهد بود.

آمارها نشان می دهد با توجه به تامین نیازهای داخلی کشور در خصوص مقاطع فولادی از جمله میلگرد و نبشی، اما کاهش 4 الی 16 درصدی در این حوزه به وجود آمده است. لذا با گسترش تولیدات باید این کمبودها را جبران کرد. آمارهای دیگر حاکی از آنند در یک سال گذشته، 11 میلیون و 206 هزار تن مقاطع فولادی از قبیل نبشی، میلگرد، تیرآهن، ناودانی و … تولید شده است. اما باز هم این مقدار، پاسخگوی تمام نیازها نیست. بنابراین باز هم دلیل دیگری برای احداث کارخانه نورد میلگرد و نبشی می توان یافت.

 

طرح توجیهی کارخانه تولید نبشی - استارت ویسرمایه لازم برای تولید نبشی

طرح توجیهی نبشی و قطعات فلزی بر اطلاعات مالی افزوده و هر آنچه که ضروری است را منتقل می نماید. یکی از اطلاعات مالی مندرج در طرح توجیهی نبشی، میزان سرمایه لازم برای این کار است. تمام شاخص های مالی طرح با تکیه بر دانش کارشناسان مالی و طی آخرین تحقیقات به دست آمده و از دقت و اطمینان کافی برخوردار می باشند. لذا جهت کسب اطلاعات دقیق راجع به سرمایه و دریافت ارقام به روز آن می توانید از طرح کمک بگیرید. به طور کلی سرمایه این کار با توجه به وسعت کار تعیین شده و بخش زیادی از آن وابسته به تجهیزاتی است که در فرآیند مورد استفاده قرار می گیرند.

 

هزینه های تولید نبشی

طرح توجیهی کارخانه نورد میلگرد و نبشی که هزینه یابی را در راس توجه قرار داده، تمام هزینه های مربوط به کسب و کار را همراه با ارقام به روز مشخص و اعلام می کند. اگر بر هزینه ها تسلط یافته و راه مدیریت آنها را فرا گیرید؛ بی شک با هزینه های کمتری مواجه خواهید شد. اما اگر هزینه ها را به حال خود رها کرده و با اقدامات غیر معقول، هزینه های اضافی بتراشید؛ با این کار هزینه را چند برابر خواهید کرد.

بنابراین پیشنهاد می کنیم حتما طرح توجیهی را مطالعه فرمایید تا با آگاهی یافتن از هزینه ها، کسب و کارتان را به مسیر درست هدایت کنید. با این کار، هزینه های نهایی نیز تقلیل خواهند یافت. هزینه های مربوط به احداث کارخانه، هزینه تامین دستگاه ها، هزینه های مدیریتی، هزینه های اجرایی، هزینه های تعمیراتی و … از مهمترین هزینه های این کسب و کار محسوب می شوند.

طرح توجیهی تولید نبشی و میلگرد - استارت ویسود مربوط به کارخانه نبشی

سود حاصل از تولیدی نبشی به طور کلی بالاست. همانطور که گفتیم این دو مصالح از ابزارهای غیر قابل اجتناب در حوزه های حیاتی کشور به شمار آمده و به همین دلیل نیاز به تولیدات مستمر آنها وجود دارد. اما استفاده از آنها بدون انجام عملیات نورد، امکان پذیر نخواهد بود. به عبارت دیگر نورد و تولید این قطعات با هم گره خورده است. حال اگر وقت بیشتری را برای بررسی طرح توجیهی و طرح کسب و کار پروفیل های نبشی یا همان طرح توجیهی کارخانه نورد میلگرد و نبشی اختصاص دهید؛ راجع به سود این کار، اطلاعات درستی را دریافت خواهید کرد. افزون براین می توانید اقدامات مدیریتی را فراگرفته و از آنها در جهت پیشبرد کار کمک بگیرید.

 

تجهیزات ضروری برای انجام این کار

نورد مقاطع فولادی مثل میلگرد و نبشی، تنها با وجود این تجهیزات و دستگاه ها میسر می گردد:

  • محفظه های خنک کننده
  • تجهیزات رولی
  • کوره ها
  • غلتک ها
  • جرثقیل
  • انواع قیچی
  • قفسه نورد

آیا نورد میلگرد و نبشی توجیه اقتصادی دارد؟

بدون حضور میلگرد و نبشی، امکان ساخت بسیاری از قطعات و سازه های مهم وجود نداشته و عملیات ساخت و ساز با اختلالاتی جدی مواجه خواهد شد. اما برای آماده سازی این قطعات، نیاز به اقداماتی مانند نورد خواهد بود. در واقع نورد، این محصولات را به ابعاد و شکل های مختلف درآورده و به آنها ماهیت می بخشد. حال با اهمیت بالای این قطعات و گسترش استفاده از آن در بخش های صنعتی، ساختمانی و عمرانی می توان پی برد که نورد میلگرد و نبشی، از توجیه پذیری اقتصادی کافی برخوردار می باشد.

 

طرح توجیهی، طرح هدایتگر

طرح توجیهی کارخانه تولید نبشی را می توان طرح هدایتگر خطاب کرد. این طرح با بررسی های مالی و هزینه یابی، تصمیمات مالی هوشمندانه را پیش رویتان قرار می دهد. همچنین به موجب این بررسی ها، اشتباهات مالی که ممکن است سرمایه را بر باد دهند، به کلی حذف خواهند شد.

 

سفارش طرح توجیهی نورد میلگرد و نبشی برای مجوز و وام بانکی

طرح توجیهی کارخانه تولید نبشی از مولفه های مهم برای اخذ وام و مجوز به شمار می آید. بدون تقدیم این طرح، امکانی برای دریافت این دو را نخواهید داشت. از سوی دیگر طرحی که در حال مشاهده آن هستید؛ برای وام و مجوز مناسب نیست. لذا نیاز به سفارش طرح توجیهی اختصاصی جهت اخذ وام و مجوز خواهید داشت. طی تماس با کارشناسان ما در استارت وی می توانید اقدامات لازم برای سفارش طرح توجیهی کارخانه نورد میلگرد و نبشی را انجام داده و پس از آن گام هایی محکم و مطمئن برای اخذ وام و مجوز بردارید.

5/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + سه =