آهن اسفنجی را می توان یکی از متریال مهم معرفی کرد که پس از احیاء گندله سنگ آهن حاصل می گردد. ایران، رتبه سوم را در تولید این فرآورده کسب نموده است. از 12 سال پیش تا کنون، آهن اسفنجی داخل کوره های القایی ساخته می شوند. اکنون واحدهای تولید فولاد نیز به مصرف آهن اسفنجی روی آورده و با تکیه بر آن محصولات ارزشمندی را تولید نموده اند. آهن اسفنجی، جایگزینی مناسب برای قراضه های آهن بوده و در صنعت فولاد به شدت مورد توجه قرار گرفته است. فولاد فرآوری شده و آهن فرفورژه از فرآورده های متعلق به این محصول محسوب می شوند. حال اهمیت روزافزون آهن اسفنجی و گسترش استفاده از آن در صنایع مختلف، لزوم تولید این محصول را دو چندان نموده است. شما سرمایه گذاران عزیز با تکیه بر طرح توجیهی تولید آهن اسفنجی و آغاز مقدمات تولید می توانید گامی بزرگ در راستای تولید و تامین این محصول برداشته و سود و درآمد کلان را محقق سازید.
چرا باید خط تولید آهن اسفنجی را راه اندازی کنیم؟
یکی از دلایل مهمی که سبب شده تا صنایع به آهن اسفنجی توجه تام نشان داده و آن را جایگزین فرآورده های دیگر مثل قراضه آهنی نمایند؛ کمبود ضایعات آهن است. البته این کمبود شاید از یک سو بحران به نظر برسد؛ اما از سوی دیگر یک فرصت برای تولید کنندگان قلمداد می شود. فرصتی که می توانند از آن بهره برده و با تکیه بر گندله سنگ آهن، محصولاتی مثل آهن اسفنجی را تولید نمایند. بنابراین امکانی برای مدیریت بحران نیز به وجود آمده است.
البته به جز مسئله کمبود ضایعات آهن، مشکل دیگری هم وجود دارد که این مشکل نیز زمینه ساز تولید آهن اسفنجی شده است. مشکلات زیست محیطی باعث شده تا محصولاتی مثل آهن اسفنجی به میدان آمده و جایگزین محصولات مخرب سابق گردند. محصولاتی که حضور آنها باعث وارد آمدن آسیب های جدی به محیط زیست میشد. بنابراین نیاز به حذف آنها و جایگزینی محصولات جدیدتر مثل آهن اسفنجی بود. این فرآورده توانسته به میزان 50 درصد جایگزین محصولاتی مثل قراضه ها شود.
تولید آهن اسفنجی به چه مقدار سرمایه نیاز دارد؟
با مطالعه طرح توجیهی تولید آهن اسفنجی، راجع به مسائل متعددی اطلاع کسب خواهید کرد. یکی از این مسائل که دغدغه برای صاحبان سرمایه محسوب می شود؛ آگاهی از میزان سرمایه لازم جهت راه اندازی کسب و کار است. طرح تولید آهن اسفنجی راجع به این موضوع صحبت کرده و ارقام و اعداد به روز سرمایه را نشان می دهد. این طرح که بر آیتم های مالی، بیش از همه تمرکز کرده؛ مقدار دقیق سرمایه را مشخص نموده و به تمام دغدغه های شما سرمایه گذاران عزیز در این باره پایان خواهد داد.
[irp posts=”29861″ ]
هزینه های تولید آهن اسفنجی
طرح توجیهی تولید آهن اسفنجی به تک تک سوالات مالی تان پاسخ داده و راجع به هزینه نیز شفاف سازی خواهد کرد. در جریان تولید آهن اسفنجی، هزینه های متعددی وجود دارند. مهم تعداد این هزینه ها نیست؛ بلکه مدیریت آنهاست. اگر نحوه مدیریت هزینه ها را بدانید، از سرمایه تان به درستی استفاده نموده و راه اتلاف آن را خواهید بست. اما اگر اطلاعات کافی از هزینه نداشته باشید؛ ممکن است نیمی از سرمایه را به دلیل ناآگاهی و خرج هزینه های گزاف، از دست بدهید. در هر حال با مطالعه طرح توجیهی آهن اسفنجی، از تمام این هزینه ها به صورت به روز مطلع خواهید گشت:
- هزینه اجاره زمین یا محوطه
- هزینه راه اندازی واحد تولیدی
- هزینه تاسیسات
- هزینه تامین مواد اولیه
- هزینه تهیه تجهیزات
- هزینه حمل و نقل
- هزینه سوخت
- هزینه نیروی انسانی
- هزینه های پیش بینی نشده
سود حاصل از تولید این فرآورده
آهن اسفنجی که یک فرآورده گلوله ای شکل و متخلخل به شمار می آید؛ از قیمت کمتری در مقایسه با آهن خام برخوردار می باشد. همین موضوع باعث شده تا تولید این محصول، سودآوری بالایی را به همراه داشته باشد. به طور کلی هر محصولی که قیمت نهایی کمتری را به خود اختصاص داده باشد؛ با سود بیشتری از فروش مواجه خواهد بود؛ چرا که تقاضای بیشتری را به دنبال دارند البته اقدامات شما سرمایه گذاران گرامی هم در مسئله سود، موثر می باشد. اگر اقدامات سنجیده ای را انجام دهید؛ قطعا سود بیشتری را نسبت به سرمایه گذارانی که اقدامات نسنجیده انجام می دهند، به دست خواهید آورد. طرح توجیهی تولید آهن اسفنجی، نتایج پیش بینی هایتان درباره سود را نشان داده و این نتایج را با ارقام و اعداد دقیق و به روز اعلام خواهد کرد.
تجهیزات لازم برای تولید آهن اسفنجی
برای حرکت در مسیر تولید آهن اسفنجی به این تجهیزات نیاز خواهید داشت:
- تجهیزات آسیاب
- تجهیزات هوارسان
- تجهیزات خنک کننده
- سیلوها
- کوره های احیاء
- تجهیزات سوخت رسانی
- تجهیزات هوای فشرده
- نوار نقاله
- تجهیزات هیدرولیکی
[irp posts=”29927″ ]
آیا تولید آهن اسفنجی از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟
کشور ما ایران از منابع بی شمار گاز طبیعی برخوردار بوده و با تکیه بر این منابع می تواند اقدامات گسترده ای را در راستای تولید آهن اسفنجی بردارد. اگرچه تا به حال اقدامات متعددی در این زمینه صورت گرفته؛ اما از آنجا که نیازها روز به روز در حال رشد بیشتری هستند؛ بنابراین نیاز به بهره برداری بیشتری از این منابع و در نهایت، تولید آهن اسفنجی احساس می گردد.
آهن اسفنجی نه تنها در مقایسه با سایر فرآورده های آهنی، مقرون به صرفه تر است؛ بلکه امتیازات دیگری را نیز به همراه دارد. این محصول از امکان ذوب در کوره های الکتریکی برخوردار می باشد؛ این ویژگی در خیلی از فرآورده های آهنی وجود ندارد. ضمنا آمار بالای صادرات پررونق آهن اسفنجی از سوی ایران، دلیل دیگری بر توجیه پذیر بودن این محصول از لحاظ اقتصادی است.
طرح توجیهی آهن اسفنجی
طرح توجیهی تولید آهن اسفنجی از زیرمجموعه کارخانجات فولاد می باشد که برای مقدمات راه اندازی شامل اخذ مجوز و تسهیلات مالی مورد نیاز می باشد.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی برای مجوز و وام بانکی
پیش از دریافت مجوز و وام بانکی، امکانی برای اجرایی ساختن طرح انتخابی خود نخواهید داشت. سازمان صمت و همینطور نهادهای بانکی برای ارائه مجوز و تسهیلات بانکی، از شما طرح توجیهی تولید آهن اسفنجی را تقاضا خواهند کرد. اگر این طرح مبتنی بر محتویات تخصصی و جامع باشد؛ قطعا مورد قبول واقع خواهد شد. در واقع چنین طرحی نشان دهنده اعتبارتان است. اکنون جهت سفارش طرح توجیهی اختصاصی برای مجوز و وام می توانید با کارشناسان استارت وی در تماس باشید. آنها شما را در رابطه با طرح تولید آهن اسفنجی- سرمایه گذاری راهنمایی خواهند کرد.