طرح توجیهی کارخانه کاشی و سرامیک 🌟(برای وام+مجوز)

طرح توجیهی کارخانه کاشی و سرامیک - استارت وی

چرا باید کارخانه کاشی و سرامیک را راه اندازی کنیم؟
ایران به عنوان یکی از دارندگان منابع غنی خاک و انرژی جز بهترین کشورها برای سرمایه گذاری در زمینه کاشی و سرامیک به شمار می رود. امروزه با توجه به پیشرفت وسایل و ابزارآلات تولید مثل تکنولوژی فشار پیوسته، فناوری جوهرافشان دیجیتال و … صنایع ساخت کاشی و سرامیک پیشرفت بسیاری داشته است. استفاده از فناوری دیجیتال در ایجاد طرح های بدیع بر روی انواع کاشی و سرامیک تاثیرات مهمی بر جای گذاشته است.

نخستین کاشی ها و سرامیک های ساخته دست بشر در چکسلواکی کشف شده است. این مکشوفات و مربوط به 24000 سال قبل از میلاد می باشد. انواع کاشی و سرامیک معمولاً از حرارت دادن خاک رس و برخی دیگر از مواد آلی ساخته می شود. صنعت کاشی و سرامیک از دیرباز در ایران فعال بوده و ایرانیان از قدیمی ترین چیره دست ترین سازندگان آثار سفالی بوده اند. امروزه نیز با پیشرفت ابزارآلات تولید، صنعت کاشی و سرامیک نیز پیشرفت شایان توجهی به خود دیده است. در ادامه این نوشتار برخی از مهمترین نکات صنعت کاشی و سرامیک را در ضمن طرح توجیهی کارخانه کاشی و سرامیک مورد بررسی قرار می دهیم.

 

تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

میزان سرمایه مورد نیاز برای تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک با توجه به حجم و ظرفیت خط تولید متفاوت است. لیکن به طور کلی راه اندازی کارخانه کاشی و سرامیک از کسب و کارهای پر هزینه به شمار می رود. برای راه اندازی تاسیسات مربوط به طراحی و تولید انواع کاشی و سرامیک حداقل میزان 30 میلیارد تومان سرمایه اولیه لازم است.

 

هزینه های تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک چقدر است؟

برخی از هزینه های اصلی برای تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک عبارت از موارد زیر است:

  • هزینه فراهم نمودن یک واحد صنعتی با متراژ مناسب برای نصب تجهیزات مربوط به تولید کاشی و سرامیک.
  • هزینه خرید تجهیزات کارخانه از قبیل سنگ شکن، باکسفیدر، بالمیل، دستگاه پرس، کوره های رولری و تونلی.
  • هزینه های مربوط به دریافت مجوزهای لازم برای تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک
  • هزینه های مربوط به جمع آوری و حمل سنگ به کارخانه
  • هزینه های مربوط به بسته بندی و ارسال کاشی و سرامیک

 

سود حاصل از تولید کاشی و سرامیک چقدر است؟

سود حاصل از تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک بستگی به ظرفیت خط تولید، حجم مواد اولیه، قیمت محصولات و … دارد. به طور کلی نحوه مدیریت یک کسب و کار عامل اصلی در تعیین نحوه سود رسانی آن کسب و کار به شما می رود. با توجه به وفور منابع غنی سنگ و خاک، صنایع کاشی و سرامیک به عنوان یکی از صنایع پرسود شناخته می شود.

 

تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک

برخی از تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی کارخانه کاشی و سرامیک عبارت از موارد زیر است:

سنگ شکن؛ عمل خرد شدن سنگ توسط این دستگاه انجام میشود. نکته ای که در این خصوص باید در نظر داشت این است که واکنش سنگ ها پس از ورود به دستگاه سنگ شکن با یکدیگر متفاوت است. برخی از سنگ ها خرد می شوند، برخی دیگر به راحتی پودر می شوند. برخی از سنگ های دیگر نیز بسیار سخت و مقاوم هستند، به طوری که با دستگاه های سنگ شکن معمولی نمی توان آنها را خرد کرد.

باکسفیدر؛ پس از خرد شدن، سنگ ها وارد این قسمت می شوند. در این قسمت مواد خرد شده با درصد انواع خاک ها ترکیب می شود. در این مرحله مواد به قطعات کوچکتر برای ورود به بالمیل خرد می شوند.

بالمیل؛ وظیفه این قسمت تهیه و پاشیدن دوغاب بر مواد تولیدی را بر عهده دارد.

 

آیا تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

در صورت برنامه ریزی و هدف گذاری مناسب، همچنین با مدیریت آگاه و هوشمندانه در مدت زمان کمی می توان از صنعت کاشی و سرامیک به سود سرشار رسید. علاوه بر سود سرشار صنعت کاشی و سرامیک مورد علاقه بسیاری از هنردوستان، کلکسیونرها و … می باشد.

 

طرح توجیهی خط تولید کاشی و سرامیک

طرح توجیهی تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک در بردانده موضوعاتی در ارتباط با چگونگی تاسیس و راه اندازی خط تولید کاشی و سرامیک است. از همین رو در طرح توجیهی مولفه هایی مانند هزینه های تولید، نیروی انسانی مورد نیاز، سود قابل پیش بینی و … مورد بررسی قرار می گیرد. برای طرح توجیهی کارخانه کاشی و سرامیک می توانید با موسسه استارت وی در تماس باشید.  

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

امروزه برای دریافت وام ها و تسهیلات مالی در جهت تاسیس کارخانه کاشی و سرامیک، می بایست طرح توجیهی تاسیس کارخانه را تنظیم کرده و به بانک یا موسسه اعتباری مورد نظر ارائه دهید. برای طرح توجیهی کارخانه کاشی و سرامیک و سفارش انواع طرح های توجیهی اختصاصی می توانید با مجموعه استارت وی تماس حاصل فرمایید. این مجموعه با عضویت بهترین متخصصین در زمینه تنظیم طرح توجیهی، آماده ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه راه اندازی انواع کسب و کارهای بزرگ و کوچک و طرح توجیهی کارخانه کاشی و سرامیک می باشد.

پرونده های مرتبط

برخی از طرح های توجیهی مرتبط با طرح توجیهی کارخانه کاشی و سرامیک عبارت از موارد زیر است:

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =