احداث رستوران بین راهی یک کار پرسود
رستوران بین راهی، بین جاده ها احداث شده و با شهر اصلی فاصله دارد. هدف از احداث آن، ارائه خدمات غذاخوری به مسافرین است. از آنجا که اغلب شهرهای ایران در تعطیلات مناسبتی و فصلی، مسافرین زیادی را پذیرا هستند؛ لذا با احداث رستوران بین راهی می توانید به درآمد کلان دست یابید. ضمنا رانندگان مختلف از جمله رانندگان ماشین های سنگین نیز در بین راه ها توقف کرده و به رستوران مراجعه می کنند. در مجموع این کار توام با سود بالایی است. حال با تکیه بر طرح توجیهی رستوران بین راهی می توانید این کار را آگاهانه تر آغاز کرده و در این درآمد بالا سهیم شوید.
برای دریافت طرح توجیهی رستوران بین راهی کلیک کنید
سرمایه لازم برای احداث رستوران بین راهی
طرح توجیهی رستوران بین راهی، اطلاعات مختلفی را در اختیارتان قرار می دهد. این طرح در خصوص مقدار سرمایه نیز شفاف سازی های لازم را انجام خواهد داد. مسلما یکی از سوالات مهم شما این است که سرمایه مورد نیاز برای احداث رستوران بین راهی، چقدر می باشد؟ طرح توجیهی رستوران بین راهی، پاسخ این سوال را خواهد داد. به طور کلی هر چقدر رستورانتان مجهزتر باشد؛ به سرمایه بیشتری نیاز خواهید داشت. البته چنین رستورانی، مسافرین بیشتری را هم جذب کرده و راه درآمد را باز می کند.
هزینه های رستوران بین راهی
سعی کنید به جای هزینه، تمرکز خود را روی نحوه کسب درآمد و سود بگذارید. اگر بخواهید فقط روی هزینه زوم کنید؛ از اهداف مهم دیگر جا خواهید ماند. البته اطلاع از مقدار دقیق هزینه ها، حق طبیعی شماست. طرح توجیهی رستوران بین راهی، هزینه را با تمام جزئیات نشان می دهد. اما بپردازیم به انواع هزینه های مربوط به این کسب و کار که عبارتند از:
- هزینه اجاره و خرید زمین
- هزینه تاسیسات و ساخت و ساز
- هزینه خرید تجهیزات رستورانی
- هزینه تهیه مبل و صندلی
- هزینه خرید مواد اولیه
- هزینه دستمزد و حقوق
- هزینه های آب، برق و گاز
- هزینه اخذ مجوز
- هزینه های پیش بینی نشده
بررسی میزان سود رستوران بین راهی
حتی اگر یک رستوران بین راهی کوچک را هم احداث کنید؛ به سود بالایی دست خواهید یافت. البته رعایت بهداشت و نظافت رستوران و پخت غذاهای خوش طعم با قیمت مناسب، مهمترین فاکتورهایی هستند که می توانند روی تعداد مشتریان و میزان سود تاثیر بگذارند. طبیعتا یک رستوران تمیز با غذاهای حرفه ای و قیمت معقول، سود و درآمد بیشتری را به دنبال دارد. حال جهت بررسی جزئیات سود می توانید به طرح توجیهی رستوران بین راهی مراجعه فرمایید. این طرح، اطلاعات مفیدی را انتقال می دهد.
تجهیزات مورد نیاز برای احداث رستوران
اگر چه طرح توجیهی رستوران بین راهی، کمک زیادی به آغاز کار خواهد کرد؛ اما شرط اجرایی کردن آن، تامین تجهیزات است. در ادامه به برخی از تجهیزات مورد نیاز جهت احداث رستوران بین راهی اشاره خواهیم کرد:
- لوازم ریز آشپزخانه مثل قابلمه، تخته، پیمانه، صافی، چاقو تیزکن، ماهیتابه، ادویه پاش و …
- قفسه ظروف
- ماشین ظرفشویی
- سرخ کن
- اجاق گاز
- کباب پز
- ظروف پذیرایی
- میز و صندلی
- لوازم بهداشتی
آیا رستوران بین راهی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟
مادامی که مسافرین مختلف به شهرهای ایران سفر کرده و رستوران های بین راهی را برای استراحت و غذا خوردن انتخاب کنند؛ این کار رواج خواهد داشت. به طور کلی راه اندازی رستوران یکی از اقدامات سودمند محسوب شده و اگر این فضا از نوع رستوران بین راهی باشد؛ چه بسا که سود بیشتری را هم به دنبال خواهد داشت. به عبارت دیگر با توجه به تعداد مسافرین زیادی که به این رستوران ها مراجعه می کنند؛ این رستوران ها همیشه برپا بوده و از نظر اقتصادی نیز توجیه پذیر خواهند بود.
چالش های کسب و کار رستوران بین راهی؟
طرح توجیهی رستوران بین راهی می تواند چالش های کار را تبدیل به فرصت نماید. لطفا به این طرح؛ نگاهی جدی داشته باشید تا به سرنوشت سرمایه گذارانی دچار نشوید که بدون منبع و راهنمایی گرفتن از متخصص، کار را شروع کرده و با شکست مواجه شده اند. مسلما آگاهی بیشتر منجر به خلق نتایج بهتر شده و شما نیز به جای چشیدن طعم شکست، مزه شیرین پیروزی را احساس خواهید کرد. طرح توجیهی با ارائه اطلاعات منسجم، موقعیت بهتری را پیش رو قرار داده و با وجود آن، پیشرفت سریع تری حاصل خواهید کرد. به طور کلی این طرح، وضعیتتان را تغییر داده و این تغییر، صرفا در جهت مثبت خواهد بود.
تحقق آرزوها با طرح توجیهی
طرح توجیهی رستوران بین راهی علاوه بر حل چالش ها و جلوگیری از پیامدهای منفی مثل شکست، منجر به تحقق آرزوها خواهد شد. این طرح مانند یک چتر نجات عمل کرده و شما را از وضعیت های دشوار، نجات می دهد. همچنین این طرح، در برگیرنده اطلاعات تخصصی و جامع بوده و با انتقال این اطلاعات، مانع از بروز مشکلات حاد در جریان کسب و کار خواهد شد.
موضوع مهم دیگر این است که این طرح، امکان لازم برای دریافت وام و مجوز را فراهم کرده و موجبات آغاز کسب و کار را مهیا می سازد. اکنون می توانید از طریق تیم ما استارت وی، این طرح را سفارش دهید. با این اقدام، 4 ماه پشتیبانی به شما تعلق خواهد گرفت.
خلاصه طرح توجیهی رستوران بین راهی 1401
ظرفیت سالانه | 34000 پرس غذا |
دوره برگشت سرمایه | 2.28 سال |
نرخ بازدهی سرمایه | 44 درصد |
دریافت طرح توجیهی رستوران بین راهی 1401
سفارش طرح توجیهی اختصاصی
جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در استارت وی تماس بگیرید. آنها مشاوره های لازم را به شما داده و در خصوص نحوه ثبت سفارش طرح توجیهی، راهنمایی تان می کنند.