طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی 🌟(برای مجوز+وام)

طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی - استارت وی

در طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی امکان سنجی راه اندازی شرکت حمل و نقل، مجوزهای مورد نیاز برای این کار، سرمایه اولیه مورد نیاز و برخی دیگر از موضوعات مهم در ارتباط با تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای مورد بررسی قرار می گیرد. مطابق با ماده 2 قانون تجارت ایران تصدی به فعالیت های مربوط به حمل و نقل مسافر و کالا، از جمله فعالیت های تجاری به شمار می رود. در نتیجه صاحبان شرکت، مشمول قوانین مربوط به تجار و مقررات مربوط به بازرگانی می گردند. امروزه قوانین و مقررات متعددی در خصوص شیوه های خدمت رسانی توسط شرکت های حمل و نقل به تصویب رسیده است. در ادامه ضمن بررسی طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی، برخی از مهمترین قوانین و مقررات تصویب شده در این زمینه را مورد بررسی قرار می دهیم.

 

چرا باید شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی را راه اندازی کنیم؟

امروزه انواع مختلف شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی تاسیس شده و در حال فعالیت می باشند. با توجه رشد مبادلات بین المللی منطقه ای، مسئله حمل و نقل به یکی از موضوعات قابل توجه دولت ها برای سهولت صادرات و واردات تبدیل شده است. احداث راه های جاده ای از شمال تا جنوب به عنوان یکی از دلایل رشد صنعت حمل و نقل و تاسیس شرکت های حمل و نقل شناخته می شود. بر همین مبنا از لحاظ عملی تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای یکی از فعالیت های سودآور و آینده نگر محسوب می گردد.

 

نیازسنجی تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی

کشور ایران یکی از کشورهای پهناور است که به واسطه موقعیت جغرافیایی خاص، ظرفیت حمل و نقل مسافر، کالا و تاسیسات بیشماری را دارد. در گذشته نیز راه های سرزمین فارس بخش مهمی از جاده بزرگ ابریشم را تشکیل می داد. ایران کشور های شمالی و همسایگان دریای خزر را به آب های دریای عمان و خلیج فارس متصل می کند. همچنین از شرق و غرب، ایران متصل کننده کشورهای ترکمنستان، افغانستان و پاکستان به کشورهای ترکیه، عراق و آذربایجان می باشد. بدون تردید توسعه حمل و نقل در مسیرهای مذکور در سطح بین المللی، رو به پیشرفت گذاشته و در آینده نیز بر این پیشرفت ها افزوده خواهد شد.  

طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی - استارت وی

تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

از نظر عملی برای تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی می توان با سرمایه اندکی آغاز به کار کرد. با این حال با توجه به عواملی مانند حجم حمل و نقل و مسافر جابجا شده، وسایل نقلیه قابل استفاده، عوارض پرداختی و هزینه های لازم برای دریافت مجوز ها و … میزان سرمایه اولیه برای تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی متفاوت است. به طور تقریبی با توجه به بررسی هزینه های مجوزها، مکان، وسایل و .. می توان تخمین زد که برای تاسیس یک شرکت حمل و نقل جاده ای حداقل می بایست سرمایه اولیه ای از سی میلیارد تومان تا پنجاه میلیارد تومان در دسترس داشت.

 

هزینه های تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی

مطابق با طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی، برخی از مهمترین هزینه های تاسیس شرکت حمل و نقل عبارت از موارد زیر است:

  • هزینه های قابل پرداخت برای مجوزهای قانونی مورد نیاز، از جمله ثبت شرکت و دریافت کد اقتصادی
  • هزینه های قابل پرداخت برای فراهم آوردن مکانی به عنوان مرکز شرکت برای ارائه خدمات
  • هزینه های قابل پرداخت برای خرید وسایل نقلیه از جمله اتوبوس، تریلر، تانکر و …
  • هزینه های قابل پرداخت برای عضویت در سامانه های اینترنتی برای ارائه خدمات حمل و نقل جاده ای
  • هزینه های لازم برای دریافت مجوزهای حمل و نقل بین المللی
  • هزینه های مورد نیاز برای چاپ بلیت، بسته بندی و بازاریابی

 

وضعیت خرید و فروش خدمات حمل و نقل بین المللی

به طور کلی بازاری که خدمات شرکت های حمل و نقل در آنها عرضه می شود، به دو دسته کلی مسافران (سرنشینان انسانی) و محصولات تقسیم بندی می شود. بازارهای هدف برای شرکت های حمل و نقل بین المللی در مورد مسافران، شرکت های مسافربری، توریستی و گردشگری می باشند. یک شرکت حمل و نقل بین المللی، می تواند با شرکت های مسافربری مختلف در ارتباط بوده و خدمات حمل و نقل مسافرین را به آنها عرضه نماید. از سوی دیگر در مورد جابجایی کالاها و محصولات گوناگون مثل ورق های فولاد، دارو، نفت و … می توان با شرکت های عمومی و خصوصی تولید کننده و عرضه کننده داخلی و خارجی قرارداد منعقد کرد.

 

مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری

نخستین اقدام برای تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی ثبت این شرکت در اداره ثبت شرکت ها است. مطابق با قانون تجارت ثبت شرکت در صلاحیت اداره ثبت شرکت ها می باشد که توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اداره می شود. در گذشته برای ثبت شرکت تنها به شیوه حضوری اقدام می شد. در حال حاضر به شیوه غیر حضوری و اینترنتی نیز می توان اقدامات مربوط به ثبت شرکت های تجاری را انجام داد. برای این کار کافی است به وبگاه اداره ثبت شرکت ها به نشانی irsherkat.ssaa.ir مراجعه نمایید. علاوه بر این برای تاسیس شرکت حمل و نقل می بایست از سازمان حمل و نقل نیز مجوزهای لازم دریافت شود.

 

وام و تسهیلات بانکی

در حال حاضر وام ها و تسهیلات مالی متنوعی، برای تاسیس و راه اندازی شرکت های حمل و نقل جاده ای بین المللی ارائه می شود. برای دریافت وام و تسهیلات مالی می بایست طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی را به متصدی بانک یا موسسه مالی و اعتباری مزبور ارائه نمایید.

طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی - استارت وی

ارزیابی سودآوری تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی

همانطور که اشاره شد با توجه به اوضاع کنونی تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی به عنوان یک فعالیت سودآور اقتصادی شناخته می شود. دلیل این امر در دو نکته نهفته است. نخست این که با تاسیس این شرکت می توان در مسیر گسترش و آبادانی صنعت حمل و نقل جاده ای کشور گام برداشت. از سوی دیگر می توان با تاسیس چنین شرکت هایی نیروی انسانی زیادی را مشغول به کار نمود.

 

مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی

مطابق با طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی برخی از تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس این شرکت از قرار زیر است:

  • مکانی به عنوان دفتر شرکت
  • انواع وسایل نقلیه جاده ای از قبیل کامیونت، تریلر، اتوبوس و …
  • تجهیزات مورد نیاز برای صدور بلیط و مدیریت دفتر کار از قبیل رایانه، پرینتر و …
  • ثبت نشان تجاری شرکت در سامانه اداره مالکیت معنوی

 

آیا تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

همانطور که اشاره شد با تاسیس شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی هم می توان در مدت زمان اندکی به سود بسیار رسید. هم با این کار نیروی انسانی کار به اشتغال در می آیند و از این طریق در راستای کارآفرینی گام برداشته می شود.

طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی - استارت وی

اقدام در پرتوی طرح توجیهی

طرح توجیهی شرکت حمل و نقل جاده ای و بین المللی به عنوان یک طرح توجیهی هدایت گر، سهامداران و شرکای شرکت را برای مدیریت صحیح و دریافت مجوزهای لازم این کسب و کار راهنمایی می کند. با استفاده از یک طرح توجیهی خوب علاوه بر فرصت های متعدد جهت دریافت وام و تسهیلات مالی می توان در جهت مدیریت مناسب یک شرکت حمل و نقل گام برداشت.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

موسسه استارت وی ارائه دهنده انواع خدمات در زمینه طرح های توجیهی اختصاصی برای دریافت مجوزهای قانونی و تسهیلات مالی می باشد.

شماره تماس ما: 092191306924 از ساعت 8 صبح الی 10 شب پاسخگو هستیم.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + هفده =