طرح توجیهی تولید پوشاک 🌟 سال1401 (مردانه، زنانه و بچگانه)
طرح توجیهی تولید پوشاک توسط افراد با تجربه و متخصص برای سودآوری هر چه بیشتر و بهتر این کسب و کار نگارش می گردد. راه اندازی تولیدی پوشاک از دیرباز تا به امروز از انتخاب های اولیه کارآفرینان بوده است. با پیشرفت صنعت مد، البسه و پوشش ها تنوع فوق العاده ای پیدا کرده اند زیرا باید جوابگوی سلیقه تمامی آحاد جامعه باشند.
تولیدی های پوشاک عموما در سه بخش مجزای مردانه، زنانه و بچگانه فعالیت می کنند. البته تعدادی از تولیدی های بزرگ در هر سه بخش به صورت همزمان فعال می باشند.
در این مقاله با طرح توجیهی تولید پوشاک، نحوه عملکرد و تاثیر آن در رسیدن به رونق اقتصادی و جلوگیری از ضررهای مالی آشنا خواهیم شد.
چرا باید در تولید پوشاک سرمایه گذاری کنیم؟
مطالعاتی که کارشناسان و متخصصین در طرح توجیهی تولید پوشاک انجام داده اند، بیانگر سودآوری و آینده دار بودن این کسب و کار است. انواع البسه و پوشاک نه تنها جنبه پوشش برای بدن دارند و بدن انسان را از گرما و سرما محافظت می کنند، از لحاظ عرفی و فرهنگی نیز بسیار مهم هستند. امروزه پوشاک تنها برای پوشاندن بدن نیست و جنبه تزئینی و زیبایی شناختی نیز دارد.
ضمن این که هر فصلی از سال و هر مکانی لباس مناسب خود را می طلبد. افزون بر آن جنس و سن افراد نیز در نوع البسه خریداری شده توسط آنها نقش کلیدی دارد. از آن جا که پوشاک از اقلام اساسی و مورد نیاز مردم است، تولید آن به صورت گسترده در داخل می تواند، منجر به بی نیازی بازار از پوشاک بی کیفیت چینی شود.
طراحان لباس در داخل کشور با استفاده از الگوهای مشتری پسند و متناسب با عرف و فرهنگ جامعه بهترین البسه را طراحی کرده و تولیدی ها آنها را به صورت انبوه تولید می کنند.
آیا تولید پوشاک دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟
اگر تصمیم به راه اندازی تولیدی پوشاک گرفته و نگران از بین رفتن سرمایه خود می باشید، باید گفت، این نگرانی بی مورد است زیرا طرح توجیهی تولید پوشاک نشان دهنده توجیه پذیری اقتصادی این کسب و کار است. البته این کسب و کار در صورتی سودآور خواهد بود که به صورت حساب شده گام بردارید.
کیفیت بالای پارچه و دوخت، شناخت بازارهای هدف، تولید طرح های نوآورانه و مشتری پسند، بهره گیری از نیروی کار ماهر و تجهیزات به روز منجر به درخشیدن شما در بازارهای پوشاک می گردد.
چرا برای راه اندازی تولیدی پوشاک به طرح توجیهی تولید پوشاک نیازمندیم؟
قبل از راه اندازی تولیدی پوشاک سوالاتی ذهن سرمایه گذاران را مشغول می کند. موضوعاتی از قبیل نحوه عملیاتی کردن پروژه، مقدار سرمایه اولیه و هزینه ها، میزان سود، وضعیت بازار و رقبا از دغدغه های اصلی کارآفرینان می باشد.
طرح توجیهی تولید پوشاک به تمامی سوالات کارآفرینان در این حوزه پاسخ داده و به پیاده سازی ایده به صورت اصولی کمک می کند. با کمک گرفتن از امکان سنجی تولید پوشاک، سرمایه گذاران می دانند، در هر مرحله چه رویکردی را باید اتخاذ نمایند. ضمن این که برای دریافت مجوز تولید و اخذ وام نیز طرح توجیهی باید به مرجع ذیصلاح یا بانک ارائه شود.
هزینه راه اندازی کارگاه تولیدی پوشاک چقدر است؟
امکان سرمایه گذاری های کوچک، متوسط یا بزرگ در تولید پوشاک وجود دارد. شما می توانید، با 3 الی 4 چرخ خیاطی صنعتی شامل راسته دوز، چرخ زیگزال، میاندوز و میز برش، یک تولیدی کوچک پوشاک راه اندازی نمایید. همچنین می توانید، سوله ای به بزرگی 3000 متر خریده یا اجاره کرده و تولیدی بزرگ با چندین پرسنل احداث نمایید.
حداقل هزینه برای تولید پوشاک توسط کارشناسان در طرح توجیهی تولید پوشاک 100 تا 200 میلیون برآورد شده است. این هزینه شامل هزینه اجاره مکان، هزینه های قبل از بهره برداری و سایر هزینه ها می باشد.
تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی تولید پوشاک
طرح توجیهی تولید پوشاک علاوه بر مطالعات مالی و اقتصادی، ارائه دهنده دانش فنی و تجهیزات لازم برای راه اندازی کارگاه تولیدی پوشاک می باشد. برخی از تجهیزات مهم در این کسب و کار عبارتند از:
- چرخ خیاطی راسته دوز اتوماتیک
- چرخ خیاطی میاندوز اتوماتیک
- چرخ خیاطی کش دوز
- دستگاه دکمه زن
- انواع قیچی (قیچی برقی و قیچی معمولی)
- اتو بخار صنعتی شش کله
- دستگاه قزن اتوماتیک
- دستگاه عمودبر
- میز برش
درآمد تقریبی تولید پوشاک چقدر است؟
عدم نیاز به سرمایه کلان، امکان احداث کارگاه در مناطق شهری و درآمد بالا منجر به گرایش بسیاری از سرمایه گذاران به راه اندازی تولیدی پوشاک شده است. درآمد تولیدی پوشاک به عواملی چون مساحت کارگاه، تعداد دستگاه ها، تعداد پرسنل، ارتباط موثر با طراحان لباس، نحوه سفارش گیری و بازاریابی صحیح بستگی دارد.
افزون بر آن درآمد تولیدی پوشاک به نحوه فعالیت تولیدی نیز وابسته است. تولیدی های پوشاک به دو صورت مزدی دوزی و تولید از صفر تا صد فعالیت می کنند.
تولیدی های مزدی دوز کارگاه هایی هستند که سفارش از بیرون گرفته و کار دوخت را در مقیاس انبوه انجام می دهند؛ اما در تولیدی های نوع دوم صفر تا صد دوخت و سپس فروش لباس در خود کارگاه انجام می شود.
طبق تحقیقاتی که متخصصان در طرح توجیهی تولید پوشاک انجام داده اند، درآمد تقریبی و بازدهی تولیدی پوشاک حداقل 50 درصد است که رقم قابل توجهی می باشد.
پیشنهاد به مطالعه : طرح تولید نایلون و نایلکس
طرح توجیهی تولید پوشاک چه کمکی به این کسب و کار می کند؟
طرح توجیهی تولید پوشاک راهنمای سرمایه گذاران برای عبور از موانع و رسیدن به سود در این کسب و کار است. بیزینس پلن حاوی اطلاعات مالی و اقتصادی شامل هزینه ها، سرمایه ثابت و در گردش، سود خالص و ناخالص و بازده داخلی پروژه می باشد.
ضمن این که کارشناسان در طرح توجیهی پوشاک، تحقیقات بازار و رقبا را نیز در محاسبات خود لحاظ می کنند. مبحث دیگری که در امکان سنجی تولید پوشاک بررسی می شود، مطالعات لازم برای عملیاتی کردن پروژه و انتخاب تجهیزات مورد نیاز است.
معرفی استارت وی
مجموعه استارت وی از مهندسین و نگارندگان با تجربه طرح توجیهی تشکیل یافته است. طرح توجیهی تولید پوشاک با اعداد و ارقام به روز، مطالعات وسیع و توسط نرم افزارهای تخصصی تهیه و تدوین می شود. استارت وی به شما کمک می کند تا حساب شده در این مسیر قدم نهاده و به سود سرشار دست پیدا کنید.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی
02191306924
ساعات پاسخگویی: 8 صبح تا 10 شب