طرح توجیهی گاوداری شیری 50 رأسی 🌟(pdf+word)

طرح توجیهی گاوداری شیری

آنچه می خوانید...

طرح توجیهی گاوداری شیری نقش ارائه شاخص های مالی، اطلاعات فنی و تحقیقات بازار این کسب و کار به سرمایه گذاران را بر عهده دارد. همان طور که می دانیم، لبنیات خصوصا شیر گاو از مهم ترین مواد غذایی مورد نیاز برای بدن انسان هستند.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

گاوداری ها می توانند، با روش های علمی و تخصصی به شیردهی حداکثری دام کمک کرده و از ابتلای دام به بیماری جلوگیری نمایند. بدین ترتیب گاوداری ها نقش مهمی در تامین لبنیات و تکمیل سبد غذایی خانوارها دارند.

حتما شنیده اید که گاوداری از کسب و کارهای همواره پر سود است. باید گفت این حرفه از مشاغل پرسود است، البته نباید از مشکلات و موانعی که در این کسب و کار وجود دارند، غافل شد. در این مقاله به نقش طرح توجیهی گاوداری شیری و تاثیر آن در موفقیت این کسب و کار خواهیم پرداخت.

چطور گاوداری شیری راه اندازی کنیم

چرا باید در احداث گاوداری شیری سرمایه گذاری کنیم؟

مساله مهمی که باعث تمایل سرمایه گذاران به احداث گاوداری می شود، موضوع عرضه و تقاضا است. از آن جا که تقاضای فوق العاده ای برای شیر در جامعه وجود دارد، سرمایه گذاران از بازار این کسب و کار مطمئن هستند. علاوه بر شیر که به صورت مستقیم به مصرف می رسد، کارخانجات تولید لبنیات نیز شیر را در حجم بالا از گاوداری ها خریداری کرده و تبدیل به محصولاتی مانند شیر پاستوریزه، ماست، بستنی، کشک و غیره می کنند.

گاوداری سرمایه گذاری پرسودی است؛ اما صبر فراوانی می طلبد زیرا چندین سال طول می کشد، گاو شیری به شیردهی برسد. بعد از گذشت چهار سال شما می توانید، به بار نشستن زحمات خود را شاهد باشید. ضمن این که شیردهی روزانه گاو نیز از نقاط مثبت این کسب و کار است که بخشی از هزینه های خوراک و نگهداری از گاو را پوشش می دهد.

آیا تاسیس گاوداری شیری دارای توجیه اقتصادی است؟

طبق مطالعات وسیعی که کارشناسان در طرح توجیهی گاوداری شیری انجام داده اند، این طرح از نظر اقتصادی کاملا توجیه پذیر است. علاوه بر بازار مصرف مناسبی که در تمام فصول سال برای شیر وجود دارد، گاوداری ها درآمدهای جانبی دیگری نیز دارند.

به طور مثال گاوداری ها گوساله های نر را پس از گرفتن از شیر به صورت جداگانه می فروشند. گوساله های ماده را نیز برای رسیدن به سن شیردهی نگهداری می کنند و یا در صورت تمایل بعد از پروار کردن به فروش می رسانند.

افزون بر آن علوفه مخصوص گاوهای شیرده دارای کنسانتره کمتری بوده و ارزان تر از علوفه دام های پرواری است. بنابراین هزینه های گاوداری شیری از گاوداری پرواری کمتر است.

ضمن این که بسیاری از گاوداری ها قسمتی از زمین خود را به کاشت علوفه دام اختصاص داده و به خودکفایی در تولید خوراک دام می رسند. در نتیجه احداث گاوداری شیری از لحاظ اقتصادی راضی کننده خواهد بود.

چرا برای راه اندازی این کسب و کار به طرح توجیهی گاوداری شیری نیاز داریم؟

چگونگی پیاده سازی ایده، توجیه پذیری اقتصادی طرح، برآوردهای مالی و وضعیت رقبا از دغدغه های کارآفرینان قبل از احداث گاوداری شیری است. طرح توجیهی گاوداری شیری این دل مشغولی ها را رفع کرده و پاسخ تمامی سوالات سرمایه گذاران را می دهد.

طرح توجیهی به کارآفرینان کمک می کند تا ایده خود را به اجرا برسانند. روش های مدیریت مالی صحیح را بیاموزند. موانع و مشکلات را شناسایی کرده و در نهایت به سود حداکثری دست پیدا کنند.

فیلم بهره وری گاو شیری

هزینه احداث گاوداری شیری چقدر است؟

هزینه احداث گاوداری شیری بستگی به تعداد راس دام دارد. گاوداری از 10 راس دام تا 100 راس و حتی بیشتر قابل احداث است. هزینه های این کسب و کار شامل هزینه مکان، هزینه محوطه سازی، هزینه علوفه و خوراک دام، هزینه واکسن و دارو، هزینه نیروی انسانی و … هستند که بسته به مقیاس طرح و تعداد راس متغیر می باشند.

مهندسین توانمند با محاسبه جزء به جزء هزینه ها در طرح توجیهی گاوداری شیری و مشخص کردن آنها با مبالغ به روز به کمک سرمایه گذاران می آیند.

طرح گاوداری شیری

تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی گاوداری شیری

آیا می دانستید، طرح توجیهی گاوداری شیری در بردارنده اطلاعاتی درباره تجهیزات مورد نیاز برای این کسب و کار است؟ برخی از مهم ترین تجهیزات گاوداری شیری عبارتند از:

  • شیردوش گاوداری
  • شیر سرد کن گاوداری
  • شیردوش ثابت گاو
  • کره گیر
  • فیدر یا میکسر علوفه
  • تسمه نقاله و واگن های پخش کننده
  • تجهیزات آبخوری اتوماتیک دام
  • ظروف شیر
  • تانکر حمل شیر
  • باسکول
  • علوفه خرد کن تک فاز و سه فاز
  • دستگاه سمپاش

پیشنهاد به مطالعه : طرح پرورش شترمرغ

درآمد تقریبی گاوداری شیری چقدر است؟

درآمد و سود گاوداری شیری به مولفه های گوناگونی بستگی دارد. متراژ گاوداری، تعداد دام، نوع نژاد دام، تجهیزات و تعداد نیروی انسانی فاکتورهای تاثیرگذار در سود گاوداری شیری هستند. برای گاوداری شیری 50 راس با سرمایه ثابت 2.5 میلیارد تومان، سود خالص برابر با 500 میلیون تومان خواهد بود. بازگشت سرمایه نیز بعد از 5 سال صورت می گیرد.

از آن جا که گاوداری در مقیاس ها و سرمایه های مختلف قابل راه اندازی است، نمی توان، درآمد ثابتی را برای آن ذکر کرد. از این رو لازم است، سرمایه گذاران به سفارش طرح توجیهی گاوداری شیری اقدام نمایند که در آن کارشناسان سود و درآمد را به صورت دقیق مشخص می کنند.

طرح توجیهی گاوداری شیری چه مزایایی دارد؟

طرح توجیهی گاوداری شیری حاوی اطلاعات باارزش و مفید برای این کسب و کار است. همان طور که می دانید، مشورت با افراد متخصص و با تجربه قبل از راه اندازی هر کسب و کاری، ریسک شکست در سرمایه گذاری را به صورت قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

طرح توجیهی مانند مشاوری توانمند باید و نبایدها این کسب و کار را به شما ارائه می دهد. امکان سنجی گاوداری شیری در بر دارنده اطلاعات فنی، بررسی های مالی و مطالعات بازار است.

ما در استارت وی چه کمکی به شما می کنیم؟

ما در استارت وی با تهیه و تدوین طرح توجیهی گاوداری شیری مطابق با استانداردهای بانکی و با ارقام به روز، سوددهی شما در این کسب و کار را افزایش خواهیم داد.

شما می توانید، با کمک گرفتن از امکان سنجی گاوداری شیری مشکلات موجود در مسیر را شناسایی کرده و از ضررهای مالی هنگفت جلوگیری نمایید.

خلاصه طرح توجیهی گاوداری شیری 1401

سرمایه گذاری ثابت 36,125 میلیون ریال
سرمایه گذاری کل 39,567 میلیون ریال
سرمایه در گردش 3,442 میلیون ریال
برگشت سرمایه(سال) 1.37 سال
نرخ بازدهی سرمایه(IRR) 73%

با مطالعه این طرح توجیهی شما دید بهتری نسبت به اقتصادی بودن و امکان اجرایی کردن آن پیدا می کنید.

کلیه هزینه ها و درآمدها و مولفه های تصمیم گیری در این طرح توجیهی موجود می باشد.

دریافت و مطالعه طرح توجیهی گاوداری شیری 1401

5/5 - (3 امتیاز)

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

اگر زمان مناسبی برای برقراری تماس نیست، فرم زیر را پر کنید. در فرصت مناسب با شما تماس می گیریم.

طرح های توجیهی آماده و قابل دانلود