طرح توجیهی پرواربندی بره 30 و 50 راسی 🌟(pdf,word)

طرح پرواربندی بره

آنچه می خوانید...

طرح توجیهی پرواربندی بره گامی به سوی صنعت پر سود دامداری

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

امروزه تعداد پروژه های دامی به صورت صنعتی و نیمه صنعتی در کشور رو به افزایش است. صنعتی شدن این طرح های دامی، علاوه بر تأمین هر چه بیشتر نیاز گوشتی مردم، موجب افزایش تولید، اشتغال و سوددهی بیشتر برای سرمایه گذاران شده است. پرواربندی به معنی چاق کردن دام به وسیله جیره غذایی مناسب است. طرح توجیهی پرواربندی بره با در نظر گرفتن تمامی جوانب برنامه ای اصولی به دامدار ارائه می کند که هزینه های تمام مراحل کار را در نظر گرفته است. طرح پرواربندی بره

 

سرمایه مورد نیاز برای طرح پرواربندی بره چقدر است؟

میزان سرمایه اولیه لازم برای طرح پرواربندی بره به تعداد بره ها بستگی دارد. همچنین برای شروع طرح مهمترین مسئله انتخاب مکان مناسب است. بیشترین میزان هزینه کرد طرح نیز در همین بخش انجام می گیرد. بعد از آن باید هزینه های مربوط به خرید دام اولیه و هزینه های خوراک و نگهداری از آن بررسی و تخمین زده شود. اگر پروژه بر اساس طرح توجیهی پرواربندی بره آغاز شده باشد میزان سرمایه اولیه مورد نیاز به صورت دقیق و بر اساس قیمت های بروز در آن مشخص شده است. 

 

برآورد هزینه های لازم  برای پرواربندی

طرح توجیهی پرواربندی بره از صفر تا صد و بر مبنای قیمت های روز ارز و مسائل وابسته به آن نوشته می شود. تمامی هزینه های طرح و میزان سرمایه ای که سرمایه گذار مایل به هزینه کرد آن است در نظر گرفته خواهد شد. مهمترین بخش های هزینه بر طرح پرواربندی بره به شرح زیر می باشد:

  • هزینه مکان طرح شامل محوطه و ساختمان و تجهیزات لازم آن
  • وسایل حمل و نقل
  • هزینه های دریافت مجوز و ثبت برند
  • استخدام و هزینه های آموزش کارکنان
  • هزینه خرید دام اولیه
  • هزینه های خرید خوراک و مکمل های لازم
  • هزینه های مربوط به نگهداری، واکسیناسیون و بازدیدهای دامپزشک
  • و….

 

طرح توجیهی پرواربندی بره

پیش بینی میزان سود طرح پرواربندی بره

پرواربندی بره یکی از کارهای پرسود در بخش دامداری است. این سود رابطه مستقیم با تعداد بره های پرواری دارد. هر چه تعداد دام بیشتر باشد سود سرمایه گذار نیز بیشتر خواهد بود. با پیشبرد پروژه بر اساس طرح توجیهی پرواربندی بره که تمام جوانب کار و میزان سود و زیان ها در آن در نظر گرفته شده است، می توان به سوددهی قابل قبولی رسید.

 

تجهیزات مورد نیاز

به طور کلی برای هر رأس دام به فضایی در حدود 24 متر مربع نیاز است. این فضا به صورت سالن پرورش دام‌ یا همان اصطبل، بهاربند (محل گردش دام)، آبشخور و آخور، انبار علوفه، سکوهای بارگیری، مکان قرنطینه، انبار کود و ساختمان های اداری و مسکونی تأمین می گردد. وسایل حمل و نقل دام هم جزء تجهیزات لازم مهم در طرح پرواربندی بره است.

 

آیا طرح های پرواربندی بره توجیه اقتصادی دارند؟

طرح توجیهی پرواربندی بره زمانی موفق خواهد بود که موازی با در نظر گرفتن تجهیزات و مکان مناسب برای شروع کار، بازار هدف را نیز به درستی شناسایی کرده باشد. به این ترتیب علاوه بر بازگشت سرمایه اولیه، سود آن هم قطعی خواهد بود. امروزه با بالا رفتن سرانه مصرف گوشت قرمز مشکل چندانی برای فروش آن وجود ندارد. در صورتیکه گوشت تولیدی از کیفیت خوبی برخوردار باشد، قطعاً به سرعت به فروش خواهد رسید. بازارهای محلی، فروشگاه های عرضه گوشت و کارخانه های تولید سوسیس و کالباس مهمترین خریداران محصولات گوشتی هستند.

علاوه بر این پس از تأمین بازار داخلی، صادرات نیز می تواند به عنوان اولویت دوم در نظر گرفته شود. سرانه مصرف گوشت در خارج از کشور نیز مانند داخل رو به افزایش است. کشورهایی مانند امارات، عراق، افغانستان، پاکستان، سوریه، ترکیه، کویت و… خواهان واردات گوشت قرمز از ایران هستند. توجه داشته باشید که برای صادرات باید برند خود را ثبت کرده باشید.

 

تهدیدها و مشکلات بر سر راه طرح های پرواربندی بره

پرواربندی بره جزء مشاغلی است که نیاز به تخصص و مشاوره دارد. به بیان دیگر اگر بی گدار به آب بزنید ممکن است دچار ضررهای سنگینی شوید. مسائل بسیاری این صنعت را تهدید می کند که برای جلوگیری از وقوع آن باید جدی گرفته شوند. از جمله:

  • انتخاب و خرید بره نامناسب
  • خرید غذاهای بی کیفیت که منجر به بیماری دام می شوند
  • بی توجهی به بیماری های مسری که ممکن است باعث تلف شدن دام شوند
  • بی توجهی به نوسانات ارزی و عدم تطابق قیمت خرید علوفه و فروش گوشت
  • پرواربندی بی کیفیت که منجر به تولید گوشت بی کیفیت می شود
  • بی توجهی به حفظ سلامت دام و عدم تزریق واکسن
  • و…

طرح توجیهی پرواربندی بره

طرح توجیهی پرواربندی بره به شما کمک می کند که پیش از شروع کار با فرصت ها و تهدیدهای آن آشنا شوید. این طرح مانند یک نقشه راه میزان سرمایه اولیه لازم، میزان سود و زیان، زمان بازگشت سرمایه اولیه و… را ارائه می کند. پرواربندی بره کار پرسودی است به شرط آن که با اطلاعات کامل وارد آن شوید. ضمناً طرح هایی که بر اساس طرح توجیهی شروع به فعالیت می کنند می توانند مجوزهای لازم را کسب کرده و برای دریافت وام نیز اقدام کنند.

 

سفارش تهیه طرح توجیهی پرواربندی بره

برای تهیه طرح توجیهی پرواربندی بره با کارشناسان خبره ما تماس بگیرید و پیش از ثبت سفارش از خدمات مشاوره ای بهره مند شوید. پس از ارائه طرح توجیهی سفارشی ما شما را تنها نخواهیم گذاشت و به مدت 4 ماه پشتیبان شما خواهیم بود.

 

انواع نزاد دام سبک برای پرواربندی

 

مشاهده جزئیات طرح توجیهی پرواربندی بره 30 راسی

4.3/5 - (6 امتیاز)

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

اگر زمان مناسبی برای برقراری تماس نیست، فرم زیر را پر کنید. در فرصت مناسب با شما تماس می گیریم.

طرح های توجیهی آماده و قابل دانلود