طرح توجیهی تولید شیرخشک صنعتی 🌟 (برای مجوز+تسهیلات)

طرح توجیهی تولید شیرخشک - استارت وی

در طرح توجیهی تولید شیرخشک امکان سنجی و تاسیس کارخانه شیر خشک و مراحل انجام این کار مورد بررسی قرار می گیرد. نخستین اقدامات قابل انجام برای تاسیس کارخانه شیر خشک دریافت مجوزهای قانونی می باشد. شیر خشک یک محصول غذایی پودری است که از شیر تغلیظ شده گاو، گوسفند و … تولید می شود. در سال های اخیر در زمینه تولید این محصول و خودکفایی آن در کشورمان اقدامات چشمگیری صورت پذیرفته است. در حالی که تا چند سال پیش شیر خشک مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می شد. لیکن در حال حاضر با توجه به پیشرفت دانش بشری شیوه های تولید این محصول نیز توسعه یافته است و با برداشتن چند گام برنامه ریزی شده می توان کارخانه شیرخشک تاسیس کرد.

 

چرا باید کارخانه شیر خشک را راه اندازی کنیم؟

شیر خشک که اغلب برای تامین غذای کودکان شیرخوار تولید می شود، از جمله محصولات اساسی خانواده ها به شمار می رود. گاه کمبود این محصول به یکی از مشکلات خانوادگی تبدیل می شود. تاسیس کارخانه تولید شیر معمولاً با هدف کسب سود اقتصادی و فروش این محصول صورت می گیرد. همانطور که اشاره شد شیرخشک از جمله محصولات غذایی بنیادین برای تغذیه و رشد کودکان به شمار می رود. همچنین از این محصول در تولید برخی از محصولات غذایی دیگر مثل کیک، مکمل های غذایی و … نیز استفاده می شود.

طرح توجیهی تولید شیرخشک - استارت وی

وضعیت تولید، صادرات و واردات

همانطور که اشاره شد در سال های گذشته با توجه به مسئله تحریم های اقتصادی کشورهای غربی، تولید و تامین شیرخشک در کشور با مشکلاتی مواجه شد. قیمت این محصول در طول مدت زمان کوتاهی به چندین برابر افزایش یافت. پس از این برای مقابله با تحریم ها شیوه های جدید و مدرن تولید شیرخشک در کشور توسعه یافت. در حال بسیاری از کارخانه های تولید شیرخشک داخل کشور، محصولات تولیدی را به کشورهای خارجی خصوصاً کشورهای همسایه صادر می کنند. در واقع امروزه ایران جز کشورهای صادرکننده شیخشک محسوب می شود.

 

تاسیس کارخانه شیر خشک با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

سرمایه اولیه مورد نیاز برای تاسیس کارخانه شیرخشک با توجه به موضوعات گوناگونی مثل ظرفیت خط تولید، قیمت مواد اولیه و … متفاوت است. مبلغ مورد نیاز برای دریافت مجوزهای بهداشتی مثل سیب سلامت را نیز می بایست به این مبلغ افزود. با توجه به این که شیر خشک از جمله محصولات غذایی اساسی به شمار می رود، گواهینامه های بین المللی تولید محصولات غذایی نیز می بایست برای تاسیس کارخانه شیرخشک دریافت گردد.

 

هزینه های تاسیس کارخانه شیر خشک

مطابق با طرح توجیهی کارخانه شیرخشک ، برخی از مهمترین هزینه های لازم برای تاسیس خط تولید شیرخشک عبارت از موارد زیر است:

  • هزینه های قابل پرداخت برای دریافت مجوزهای قانونی مورد نیاز از جمله پروانه بهره برداری، نشان سیب سلامت، نماد اعتماد الکترونیکی و … .
  • هزینه های لازم برای فراهم آوردن مکانی با کاربری صنعتی و مساحت کافی جهت راه اندازی تاسیسات مربوط به تولید شیرخشک
  • هزینه های مربوط به تامین مواد اولیه و نیروی انسانی مورد نیاز
  • هزینه های بسته بندی، چاپ، بازاریابی و فروش

طرح توجیهی تولید شیرخشک - استارت وی

بازار فروش محصولات تولید شده

در حال حاضر برای محصولات تولید شده در کارخانه شیرخشک بازارهای های داخلی و بین المللی فراوانی وجود دارد. شیرخشک پاستوریزه نه تنها برای کودکان و شیر خواران، بلکه برای بزرگسالان ورزشکار نیز به عنوان یکی از محصولات غذایی محبوب شناخته می شود. نکته شایان توجه در مورد بازارهای این محصول، همیشگی بودن و دائمی بودن تقاضا برای خرید شیرخشک می باشد. در واقع شیرخشک از جمله محصولاتی نیست که تنها در بازه زمانی خاصی مشتری و خریدار داشته باشد. در نتیجه برای فروش و پیدا کردن بازار فروش محصولات تولید شده در کارخانه شیرخشک، جای نگرانی نیست.

 

[irp posts=”59750″ ]

 

مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری

دریافت مجوزهای قانونی از جمله نخستین گام های تاسیس کارخانه شیرخشک می باشد. با توجه به این که شیرخشک یک محصول غذایی می باشد، برای راه اندازی کارخانه تولید شیرخشک می بایست مجوزهای قانونی مختلفی را دریافت کرد. بخشی از مجوزهای قانونی مورد نیاز برای تاسیس کارخانه شیرخشک مثل نشان سیب سلامت می بایست از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت گردد. برخی از مجوزهای دیگر که برای تاسیس این کارخانه لازم است را می بایست از وزارت صنعت، معدن و تجارت دریافت کرد. همچنین شرکتی که فعالیت تولید شیرخشک به نام آن صورت می گیرد، باید در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسد.

 

وام و تسهیلات بانکی

در حال حاضر برای تاسیس و راه اندازی خط تولید شیرخشک انواع وام ها و تسهیلات بانکی ارائه می شود. بانک کشاورزی و بانک تجارت به عنوان دو بانک پیشرو در این زمینه شناخته می شوند. برای دریافت وام و تسهیلات مالی و اعتباری از بانک ها و موسسات مالی می بایست طرح توجیهی کارخانه شیرخشک را به متصدی بانک یا موسسه مالی ارائه نمایید. نکته شایان توجه در این خصوص این است که معمولاً دولت ها از تولید کنندگان محصولات غذایی اساسی حمایت می کنند و وام و تسهیلات مالی به آنان ارائه می نمایند.

 

ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه شیر خشک

به طور کلی برای محصول کارخانه شیرخشک بازارهای متنوع و همیشگی در داخل و خارج از کشور وجود دارد. در صورت مدیریت صحیح عوامل تولید، با تاسیس کارخانه تولید شیرخشک می توان در میان مدت و بلند مدت به سود قابل توجه و سرشار رسید. مدیریت صحیح منابع تولید به معنای ایجاد تعادل و تناسب میان عوامل مختلف تولید از جمله نیروی کار، مواد اولیه، تجهیزات مورد استفاده و … .

طرح توجیهی تولید شیرخشک - استارت وی

مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه شیر خشک

مطابق با طرح توجیهی کارخانه شیرخشک، برخی از مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس و راه اندازی کارخانه شیرخشک عبارت از موارد زیر است:

  • دستگاه میکسر
  • نازل خط تولید
  • دیگ پخت
  • الکتروموتور
  • سوئیچ های الکترونیکی و سنسورها
  • فیلتر هوا
  • سپراتور بخار
  • دستگاه های جداکننده روغن
  • سیستم سانتریفیوژ
  • پمپ وکیوم مایع
  • مخزن شستشو
  • سیستم بوگیر
  • تجهیزات مورد استفاده برای چاپ، بسته بندی و فروش

 

آیا تاسیس کارخانه شیر خشک از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

بر اساس طرح توجیهی کارخانه شیرخشک، تاسیس این کارخانه نه تنها از نظر اقتصادی توجیه پذیر است، بلکه در برخی از مقاطع ضروری، انجام این کار برای تولید کنندگان یک کار ضروری و توصیه شده می باشد. با تاسیس کارخانه شیرخشک از یک سو در زمینه افزایش تولید این محصول غذایی گام برداشته می شود. از سوی دیگر با اشتغال نیروی انسانی مورد نیاز، کارآفرینی افزایش می یابد.

 

طرح توجیهی کارخانه شیر خشک 

طرح توجیهی کارخانه شیرخشک به عنوان یک طرح توجیهی هدایتگر، مالک کسب و کار را از نخستین گام های راه اندازی کارخانه شیر خشک راهنمایی می کند. بنابراین طرح توجیهی کارخانه شیرخشک دربردارنده موضوعات مهمی از قبیل هزینه های تاسیس کارخانه، مجوزهای قانونی مورد نیاز، مواد اولیه، بازارهای فروش و … می باشد. در واقع طرح توجیهی مثل یک دفترچه راهنما، مالک را برای رسیدن به سود حاصل از تولید شیرخشک و فروش کمک می کند. اقدام در پرتوی طرح توجیهی می تواند بسیاری از مشکلات کسب و کار که ناشی از عدم پیش بینی دقیق می باشد را حل کند.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

همانطور که اشاره شد امروزه طرح توجیهی کارخانه شیرخشک و سایر طرح های توجیهی اختصاصی با هدف راه اندازی کسب و کار، دریافت مجوزهای قانونی و تسهیلات مالی نگارش می یابند. موسسه استارت وی با عضویت بهترین مشاورین کسب و کار، ارائه دهنده انواع طرح توجیهی اختصاصی برای دریافت مجوزهای قانونی و وام می باشد.

شما می توانید پیش از سفارش طرح توجیهی کارخانه شیرخشک و سایر طرح های توجیهی اختصاصی، یک جلسه مشاوره رایگان با متخصصین استارت وی در مورد طرح توجیهی مورد تقاضا داشته باشید. همچنین در صورتی که طرح توجیهی شما توسط متخصصین استارت وی نگارش یابد، شما از خدمات پشتیبانی پنج ماهه برخوردار می شوید. بنابراین می توانید پس از تحویل طرح توجیهی تا مدت پنج ماه، تغییرات دلخواه خود را در آن اعمال نمایید.

شماره تماس ما: 02191306924 از ساعت 8 صبح الی 10 شب پاسخگو هستیم.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + چهار =