کربنات کلسیم یکی از مواد پر مصرف در صنایع ساختمان سازی، تولید رنگ و پوشش، تولید پلاستیک و پلیمر، راه سازی و … می باشد که در طبیعت به فراوانی یافت می شود. یکی از مواد منشعب شده از کربنات کلسیم که در کارخانه تولید می شود، پودر میکرونیزه کربنات کلسیم است. فرایند میکرونیزه شدن به معنای کوبیدن سنگ کربنات با دستگاه کوبش و تصفیه کردن خرده سنگ ها با توری های خاصی به نام سرند، می باشد. امروزه پودر میکرونیزه کربنات کلسیم در اندازه های گوناگون تولید می شود. اصولاً پودر میکرونیزه به پودری گفته می شود که اندازه ذرات آن از 75 میکرون کمتر باشد. در طرح توجیهی کارخانه میکرونیزه برخی از مهمترین مولفه های تعیین کننده در تاسیس و راه اندازی خط تولید پودر میکرونیزه کلسیم کربنات را مورد بررسی قرار می دهیم.
برای تهیه طرح توجیهی تولید کلسیم کربنات میکرونیزه، دولومیت ، باریت ، سیلیس ، کائولن ، تالک ، بنتونیت ، فلدسپات و … با کارشناس استارت وی در تماس باشید.
چرا باید کارخانه پودر میکرونیزه را راه اندازی کنیم؟
از پودر میکرونیزه کلسیم کربنات در صنایع گوناگونی مثل صنعت تولید سیمان استفاده می شود. کلسیم کربنات ماده ای معدنی است که از پر مصرف ترین مواد مورد استفاده انسان به شمار می رود. کلسیم کربنات معمولاً در سنگ آهک، پوسته تخم مرغ و غشای موجوداتی مانند حلزون یافت می شود. امروزه پودر میکرونیزه کلسیم کربنات به عنوان یک محصول پایه در اندازه های گوناگون تولید و عرضه می شود. با توجه به وجود منابع فراوان سنگ های حاوی کلسیم کربنات در کشور ایران، پودر میکرونیزه به عنوان یک کالای صادراتی شناخته می شود. راه اندازی کارخانه پودر میکرونیزه به دلایل متعددی به عنوان یک فعالیت تولیدی مناسب برای اشتغال زایی و ارزآوری شناخته می شود.
تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟
حداقل سرمایه مورد نیاز برای تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه با توجه به مولفه های گوناگونی مثل قیمت مواد اولیه، ظرفیت تولید و … متفاوت است. علاوه بر این یکی دیگر از عوامل موثر در تعیین حداقل سرمایه مورد نیاز جهت تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه سایز و اندازه محصولی است که قصد تولید آن وجود دارد. به طور کلی برای تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه با ظرفیت تولید یک تن در روز حداقل سرمایه اولیه 20 تا 30 میلیارد تومان مورد نیاز است. هر چه ذرات پودر میکرونیزه کوچک تر باشد، هزینه های تولید محصول بیشتر خواهد بود.
هزینه های تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه
برخی از مهمترین هزینه های تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه عبارت از موارد زیر است:
- هزینه های مربوط به دریافت مجوزهای کسب و کار از وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت تعاون، رفاه و کار امور اجتماعی
- هزینه های مورد نیاز برای راه اندازی مکانی با کاربری صنعتی و مساحت کافی جهت نصب تجهیزات و راه اندازی خط تولید پودر میکرونیزه
- هزینه های خرید مواد اولیه و حمل آن به محل کارخانه
- هزینه های مربوط به درآمد نیروی کار مورد نیاز
- هزینه خرید تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید
- هزینه های بسته بندی، عرضه و فروش
ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه
ایران از جمله کشورهای صادر کننده پودر میکرونیزه کلسیم کربنات می باشد. از همین رو بدون تردید راه اندازی خط تولید پودر میکرونیزه و مدیریت صحیح کسب و کار، در کوتاه مدت سود قابل توجهی عاید مالک کارخانه می شود. علاوه بر این با توجه با ایجاد اشتغال زایی، تولید پودر میکرونیزه به عنوان یکی از کسب و کارهای تولیدی سودمند برای مالک و جامعه شناخته می شود. به طور میانگین در صورت مدیریت صحیح کارخانه تولید پودر میکرونیزه در مدت کوتاهی می توان تا دو برابر هزینه های تولید سود دریافت کرد.
مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه
مطابق با طرح توجیهی کارخانه پودر میکرونیزه برخی از مهمترین تجهیزات و تاسیسات مورد استفاده برای راه اندازی خط تولید پودر کلسیم کربنات عبارت از موارد زیر است:
- آسیاب جت میل؛ یکی از تجهیزات مورد استفاده در خط تولید است که عمل آسیاب سنگ ها را با استفاده از نیروی باد انجام می دهد.
- آسیاب ریموند؛ این آسیاب به واسطه حرکت غلتک ها روی رینگ موجب خرد شدن و آسیاب سنگ های معدنی می شود.
- آسیاب سپراتور یا جدا کننده؛ در این آسیاب چرخش چکش موجب خرد شدن سنگ ها می شود.
- سیکلون؛ این تجهیزات به منظور جداسازی ذرات زیر و درشت استفاده مورد استفاده قرار می گیرد.
آیا تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟
همانطور که اشاره شد از نظر طرح توجیهی کارخانه پودر میکرونیزه برای این محصول بازارهای متنوعی در سطح داخلی و بین المللی موجود است. از سوی دیگر با توجه به نیروی انسانی مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید پودر میکرونیزه، تاسیس این کارخانه به عنوان یکی از عوامل اشتغال زایی به شمار می رود.
طرح توجیهی کارخانه پودر میکرونیزه
در طرح توجیهی کارخانه پودر میکرونیزه به عنوان یک طرح هدایت گر، مالک کسب و کار در مسیر راه اندازی خط تولید کلسیم کربنات میکرونیزه را راهنمایی می کند. طرح توجیهی دربردارنده موضوعات گوناگونی از قبیل میزان هزینه های تولید و سرمایه اولیه، تجهیزات مورد نیاز، سود قابل پیش بینی، مجوزهای مورد نیاز و مالیات قابل پرداخت ارزیابی می شود. طرح توجیهی مالک کسب و کار را از نخستین لحظات دریافت مجوزهای لازم تا فروش محصول نهایی کمک می نماید.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی
در حال حاضر برای دریافت وام و سایر تسهیلات اعتباری قابل پرداخت برای تاسیس کارخانه پودر میکرونیزه می بایست طرح توجیهی کارخانه پودر میکرونیزه را به بانک یا موسسه اعتباری ارائه نمود. برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی می توانید با موسسه استارت وی در تماس باشید. برای این کار کافی است به سامانه اینترنتی www.startway.ir وارد شوید.
پروژه های مرتبط
برخی از مهمترین پروژه های مرتبط با طرح توجیهی کارخانه پودر میکرونیزه عبارت از موارد زیر است:
- طرح توجیهی کارخانه بازیافت قطعات الکترونیکی
- طرح توجیهی کارخانه تولید اکسیژن
- طرح توجیهی کارخانه پیچ و مهره
ایده های مرتبط:
- طرح توجیهی تولید کاغذ از کربنات کلسیم یا سنگ آهک 🌟(برای مجوز+وام)
- طرح توجیهی تولید کاغذ دیواری🌟(دریافت مجوز و وام)
- طرح توجیهی تولید مانکن خیاطی 🌟(دریافت وام+مجوز)
- طرح توجیهی تولید تجهیزات ترافیکی 🌟 (برای دریافت مجوز+وام)
- طرح توجیهی تولید دی کلسیم فسفات 🌟(برای مجوز+وام)
- طرح توجیهی تولید نیترات کلسیم و الزامیت 🌟(برای مجوز+وام)