طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار 1403🌟(PDF+WORD)

طرح توجیهی پرورش مرغ بومی - استارت وی

طرح توجیهی مرغ تخمگذار بومی نگارش سال 1403 PDF+WORD برآورد هزینه ها، درآمد، سود، میزان سرمایه گذاری، بازگشت سرمایه و …

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

پرورش مرغ بومی کم هزینه و سودمند
پرورش مرغ بومی را می توان یک کار کم هزینه اما پرسود تلقی کرد. علاقه وافر مصرف کنندگان به تخم مرغ محلی و مصرف روزافزون تخم مرغ در سفره های غذایی باعث شده تا سالن هایی مختص پرورش مرغ بومی احداث گردد. این کار با هدف تامین تخم مرغ محلی و ارگانیک صورت گرفته و سود فراوانی را برای صاحبان کسب و کار رقم زده است. پرورش مرغ بومی نه تنها یک کار پرسود است؛ بلکه به دلیل نیاز به سرمایه اولیه پایین، کم هزینه نیز می باشد. طرح توجیهی پرورش مرغ بومی برای آغاز این کار، همراهی تان نموده و مسیر را به سوی سود و درآمد هنگفت را باز می کند.

دریافت و دانلود طرح توجیهی مرغ بومی تخمگذار در انتهای مقاله

 

طرح توجیهی پرورش مرغ بومی تخمگذار - استارت وی

 

سرمایه لازم برای پرورش مرغ بومی

مرغ بومی یکی از بهترین انواع مرغ جهت پرورش به شمار می آید. این مرغ از وضعیت مناسبی برخوردار بوده و پرجنب و جوش و سرحال می باشد. مهمتر از همه اینکه مرغ بومی بعد از گذشت مدت زمان کوتاه از آغاز پرورش، شروع به تخم گذاری می کند. تعداد تخم های حاصل از آن نیز بالا بوده و آمار مرگ و میر در آن کم است. همه این عوامل باعث شده اند تا مرغ بومی برای پرورش انتخاب گردد.

اما نقطه عطف بعدی ماجرا اینجاست که سرمایه لازم برای پرورش مرغ بومی، اندک بوده و این یعنی یک فرصت عالی برای سرمایه گذاری. اگر خواهان کسب اطلاعات بیشتر راجع به سرمایه مورد نیاز جهت انجام این کار هستید؛ می توانید منبع مستندی مثل طرح توجیهی پرورش مرغ بومی را مد نظر قرار دهید. این طرح، اطلاعات مفیدی را به شما انتقال می دهد.

هزینه پرورش مرغ بومی چقدر است؟

یکی از وظایف اصلی طرح توجیهی پرورش مرغ بومی هزینه یابی است. هزینه یابی یعنی کنکاش در تمام هزینه های یک کسب و کار و استخراج اطلاعات دقیق راجع به آنها. لذا اگر تمایل به دریافت اطلاعات هزینه ای دارید و هدفتان، کسب اطلاعات دقیق و درست است؛ می توانید از طریق مطالعه طرح توجیهی پرورش مرغ بومی، این اطلاعات را کسب کنید. با توجه به متغیر بودن قیمت ها نمی توانیم هزینه را به شما اعلام کنیم. اما طرح توجیهی همه عوامل حتی ناپایداری قیمت ها را هم در نظر گرفته و طبق همان، اطلاعات را ارائه می دهد. اما بشنوید درباره هزینه های پرورش مرغ بومی که عبارتند از:

  • هزینه اجاره سالن پرورش
  • هزینه خرید ادوات غذاخوری و آبخوری
  • هزینه خرید تجهیزات سرمایشی، گرمایشی و تهویه
  • هزینه خرید مواد اولیه و خوراک
  • هزینه تاسیسات و تعمیرات
  • هزینه حمل و نقل
  • هزینه حقوق
  • هزینه های ثابت و متغیر

برآورد سود پرورش مرغ بومی

تخم مرغ در وعده غذایی صبحانه مصرف می گردد. این محصول توسط ورزشکاران نیز مورد توجه قرار گرفته و در رژیم غذایی آنها حضوری پررنگ دارد. شیرینی پزی ها و قنادی ها برای پخت انواع کیک و شیرینی نیز نیاز به این محصول دارند. حتی پخت بسیاری از غذاهای ایرانی هم وابسته به تخم مرغ است. همه این موارد، حاکی از مصرف و اهمیت بالای تخم مرغ دارند. این اهمیت باعث شکل گیری سود بالا شده است.

در واقع وجود تقاضای بالا از یک محصول، چنین وضعیتی را ایجاب می کند. البته اقدامات شما هم تا حد زیادی در این موضوع دخیل می باشد. یعنی با انجام اقدامات سنجیده می توانید سود بیشتری را تصاحب کنید. اکنون برای اطلاع از میزان دقیق سود این کار و کسب اطلاعات بیشتر راجع به آن می توانید به طرح توجیهی پرورش مرغ بومی رجوع کنید. این طرح اعداد و ارقام به روز را اعلام نموده و شما را از وضعیت سود مطلع می سازد.

 

تجهیزات ضروری جهت پرورش مرغ بومی تخمگذار

برای پرورش مرغ بومی، نیاز به تجهیزات خاصی وجود دارد. تجهیزاتی که یک وضعیت نرمال را شکل داده و زمینه های مساعد برای پرورش را مهیا می سازند. در ادامه به برخی از تجهیزات ضروری برای انجام این کار اشاره خواهیم کرد:

پرورش مرغ بومی تخمگذار - استارت وی

 

آیا پرورش مرغ بومی از لحاظ اقتصادی، توجیه پذیر است؟

هر کسب و کاری که سود بالایی را به دنبال داشته باشد؛ قطعا از لحاظ اقتصادی، توجیه پذیر خواهد بود. برای مثال پرورش مرغ بومی در رده شغل هایی قرار دارد که از نظر اقتصادی موجه می باشند. به عبارت دیگر نیاز غیر قابل انکار ما انسان ها به تخم مرغ و اهمیت حضور آن در سبد غذایی باعث شده تا پرورش مرغ بومی تبدیل به امری توجیه پذیر گردد. از آنجا که مرغ های بومی، بیشترین سرعت و بازدهی را در زمینه تولید تخم مرغ دارند؛ توجهات گسترده ای را به دنبال داشته و تحولات مثبتی را در حوزه اقتصادی رقم زده اند.

 

طرح توجیهی پرورش مرغ بومی

طرح توجیهی پرورش مرغ بومی با هزینه یابی و برآوردهای مالی، شما را از اشتباهات ساده و بزرگ باز میدارد. این طرح همه اطلاعات را انتقال داده و مانند یک متخصص، کمک زیادی به شما خواهد کرد. خیلی از سرمایه گذارانی که بعدها طعم تلخ شکست را تجربه کردند؛ به این موضوع اعتراف داشتند که به دلیل سهل انگاری در این وضعیت گرفتار شدند. در حالی که می توانند با بهره گیری از یک منبع راهنما و تخصصی مثل طرح توجیهی، وضعیتی کاملا برعکس داشته باشند.

طرح توجیهی پرورش مرغ بومی حاوی اطلاعات با ارزشی است. به همین دلیل این طرح، مانع از بروز خیلی از مشکلات شده و تاثیر دیگری هم خواهد داشت. برای مثال این طرح کمک می کند تا وام و مجوز را راحت اخذ کنید. اکنون با تهیه طرح توجیهی سفارشی از طریق تیم ما استارت وی می توانید از خدمات مهم مثل پشتیبانی 4 ماهه بهره مند شوید.

 

خلاصه طرح توجیهی مرغ تخم گذار بومی 1403 (10,000 قطعه)

عنوان طرح:مرغداری صنعتی تخمگذار (10هزار قطعه)
ظرفیت سالانه:97000 شانه تخم مرغ
اشتغال:5 نفر
تسهیللات:وام 5 ساله
مدت برگشت سرمایه:3.9 سال
نرخ بازدهی سرمایه:25 درصد
تعداد صفحات:87 صفحه
فرمت های قابل دانلود:PDF+WORD
وضعیت دانلود:دانلود فوری پس از پرداخت آنلاین

دریافت طرح توجیهی مرغ تخمگذار 10,000قطعه 1403

خلاصه طرح توجیهی مرغ تخم گذار بومی 1403 (1,000 قطعه)

عنوان طرح:مرغ تخمگذار 1000 قطعه‌ای
ظرفیت سالانه:9750 شانه تخم مرغ
اشتغال:2 نفر
تسهیللات:وام 5 ساله
مدت برگشت سرمایه:1.5 سال
نرخ بازدهی سرمایه:66 درصد
تعداد صفحات:88 صفحه
فرمت های قابل دانلود:PDF+WORD
وضعیت دانلود:دانلود فوری پس از پرداخت آنلاین

 توضیح درباره خرید طرح توجیهیPDF+WORD

دانلود طرح توجیهی مرغ تخمگذار 1,000قطعه 1403

4.5/5 - (11 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =