طرح توجیهی کارخانه ساخت اسکلت فلزی 🌟(سوله سازی+صنایع فلزی)

طرح توجیهی کارخانه ساخت اسکلت فلزی و سازه های فلزی - سوله سازی - استارت وی

چرا می بایست کارخانه اسکلت فلزی را راه اندازی کنیم؟
ساخت اسکلت سازه های فلزی یک فرایند زمان بر و پیچیده است. پیش از این برای اجرای اغلب پروژه های ساختمانی از پروفیل ها به عنوان مواد اولیه استفاده می شود. پس از گذشت زمان با رشد و پیشرفت روش های ساخت اسکلت های فلزی و تصویب قوانین و مقررات مربوط به ایمنی ساخت و ساز، تاسیس کارخانه اسکلت فلزی بیش از پیش رواج یافته است. فرایند ساخت اسکلت فلزی ساختمان مستلزم در دسترس داشتن تجهیزات و تاسیسات پیچیده و بعضاً بزرگ جثه ای است که در طرح توجیهی کارخانه ساخت اسکلت فلزی برخی از مهمترین این تجهیزات را مورد استفاده قرار می دهیم.

 

تاسیس کارخانه اسکلت فلزی با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

همانطور که اشاره شد برای تاسیس کارخانه اسکلت فلزی می بایست تجهیزات متعدد و پیچیده ای تهیه گردد. علاوه بر این به مکان مناسبی برای نصب و راه اندازی خط تولید نیاز است. با توجه به حجم سنگین بسیاری از تجهیزات ساخت اسکلت فلزی، برای احداث کارخانه به مکانی با مساحت حداقل 5 هزار متر برای نصب و راه اندازی خط تولید اسکلت فلزی نیاز است. هزینه های دریافت مجوزهای لازم برای راه اندازی کسب و کار نیز بخشی دیگر از سرمایه اولیه برای تاسیس کارخانه اسکلت فلزی را شامل می شود. به طور کلی برای تاسیس و راه اندازی خط تولید اسکلت فلزی حداقل می بایست 50 میلیارد تومان سرمایه در دست داشت.

[irp posts=”59150″ ]

هزینه های تاسیس کارخانه اسکلت فلزی چقدر است؟

برخی از مهمترین هزینه های تاسیس کارخانه اسکلت فلزی عبارت از موارد زیر است:

  • هزینه فراهم آوردن مکانی با کاربری صنعتی و مساحت مناسب
  • هزینه خرید تجهیزات خط تولید اسکلت فلزی
  • هزینه خرید مواد اولیه (آهن، اتصالات و …) برای استفاده در خط تولید اسکلت فلزی
  • حقوق و مزایای نیرو انسانی مشغول در خط تولید
  • هزینه بسته بندی و حمل

 

سود حاصل از تاسیس کارخانه اسکلت فلزی چه میزان است؟

سود حاصل از تاسیس کارخانه اسکلت فلزی و سوله سازی به عوامل گوناگونی از جمله ظرفیت خط تولید بستگی دارد. بدون تردید نحوه مدیریت واحد تولید نیز نقش بسزایی در میزان سود حاصل از فروش اسکلت فلزی بر جای می گذارد. از سوی دیگر سود تمام شده برای صاحبان کارخانه با توجه به عواملی نظیر نوسانات قیمت فلزات و مواد اولیه، تعیین می شود. به طور کلی با توجه به رشد چشمگیر صنعت ساخت و ساز در سال های اخیر، تاسیس کارخانه اسکلت فلزی از جمله فعالیت های اقتصادی سودمند به شمار می رود و در مواردی محصولات اسکلت فلزی و سوله سازی با قیمتی بیش از یک و نیم برابر هزینه های صورت گرفته برای تولید به فروش می رسد.

 

تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه اسکلت فلزی

برخی از مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس و راه اندازی خط تولید اسکلت فلزی عبارت از موارد زیر است:

  • تجهیزات مورد استفاده برای برش کاری
  • تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی فرایند تسمه سازی
  • تجهیزات مورد نیاز برای فرایند مونتاژکاری
  • تجهیزات مورد نیاز برای فرایند جوشکاری
  • تجهیزات مورد استفاده برای فرآیند رنگ کاری
  • تجهیزات مورد نیاز برای فرایند تمیزکاری
  • تجهیزات مورد استفاده برای فرایند نصب پروژه

به طور کلی کامیون های حمل تجهیزات، وسایل و ابزارآلات جوشکاری، برشکاری، سوراخکاری و … باید به تعداد مورد نیاز در دسترس خط تولید کارخانه اسکلت فلزی قرار داشته باشد. بدیهی است حضور نیروی کار متخصص برای کنترل تجهیزات مزبور از ملزومات تاسیس کارخانه اسکلت سازی به شمار می رود.

 

[irp posts=”59069″ ]

 

آیا تاسیس کارخانه اسکلت فلزی از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

در سال های اخیر قیمت انواع فلزات و تجهیزات فلزی از قبیل اسکلت های ساختمانی همواره رو به رشد داشته است. در همین راستا کشور ایران با توجه به تولید محصولات دانش بنیان در زمینه ساخت اسکلت فلزی و صنایع کشتی سازی، از جمله صادرکنندگان محصولات این صنایع به شمار می رود. از همین رو برای محصولات اسکلت سازی در سطح داخلی و بین المللی بازارهای متنوعی وجود دارد. از سوی دیگر تولید اسکلت فلزی، نقش مهمی در صنعت مسکن ایفاء می کند و همواره مورد نظر دولت ها برای احداث واحدهای مسکونی بوده است. در نتیجه از نظر طرح توجیهی کارخانه ساخت اسکلت فلزی و سوله سازی تاسیس و راه اندازی خط تولید اسکلت فلزی در زمینه هایی مثل رشد تولید، اشتغال زایی و … توجیه اقتصادی دارد.

 

طرح توجیهی ساخت اسکلت فلزی

طرح توجیهی کارخانه ساخت اسکلت فلزی به عنوان یک طرح هدایت بخش، صاحبان کارخانه اسکلت سازی را از ابتدای تاسیس کارخانه تا رسیدن به سود و توسعه راهنمایی می کند. در واقع طرح توجیهی ارزیابی کارشناسی از مولفه های تاثیرگذار در موفقیت یک کسب و کار است. بنابراین موضوعاتی از قبیل میزان هزینه های تولید، سود قابل پیش بینی، هزینه های دریافت مجوز، تجهیزات مورد استفاده و … در طرح توجیهی کارخانه اسکلت فلزی مورد بررسی قرار می گیرد.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

مطابق با مقررات قانونی کنونی بانک ها و موسسات اعتباری برای پرداخت وام و سایر تسهیلات مالی در زمینه تاسیس کارخانه های تولیدی، طرح توجیهی را از متقاضی مطالبه می کند. طرح توجیهی دلایل متقاضی برای راه اندازی خط تولید اسکلت فلزی را معرفی می کند. برای سفارش طرح توجیهی کارخانه ساخت اسکلت فلزی ، سوله سازی و صنایع فلزی و سایر طرح های توجیهی اختصاصی می توانید با مجموعه استارت وی به نشانی اینترنتی startway.ir مراجعه نمایید.

پروژه های مرتبط

برخی از مهمترین پروژه های مرتبط با طرح توجیهی کارخانه اسکلت فلزی از قرار زیر است:

4.8/5 - (10 امتیاز)

3 پاسخ

    1. سلام برای نگارش طرح توجیهی اسکلت فلزی باید با کارشناس سرمایه گذاری سایت تماس بگیرید

  1. سلام من هم در مورد حقوق مدیر کارخونه S.S سوال داشتم – زمان 16 خرداد 1402
    که آیا در کارخانجاتی که الان هست حقوق ثابت ماهانه میدن یا حقوق ثابت + درصدی از تولید ماهانه و این عدد ثابت یا درصد ، در سال
    1402 چقدر میباشد؟
    همچنین اگه کسی میتونه در مورد برنامه ریزی ساخت یک المان مثلا ستون به تفکیک ایستگاهها
    مثلا بگه این ستون 40 تا قطعه هست هر کدوم از برشها و جوشها سنگ زنی موناژ تکمیل کاری و سند بلاست و رنگ
    هر کدام به تفکیک بصورت درصد وزنی X درصد مشارکت دارند – ومثلا 2 روز زمان میبرد 16 ساعت کار – زمان مفید 14 ساعت
    که هر کدام از دستگاهها X دقیقه زمان میبرد برای ساخت و بطور کلی زمان به تفکیک درصد وزنی – عملیات ساخت به تفکیک درصد وزنی
    و هزینه ساخت به تفکیک درصد وزنی و همچنین چقدر نیاز به نیروی انسانی در هر دستگاه به تفکیک نیروی انسانی (مدیر تا کارگر ساده)
    هست خیلی خیلی خیلی مورد نیاز هست و همچنین استخدام فرد در کارخانه اسکلت فولادی معتبر
    شماره تماس 09121751983 09213651983 محمودی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =