طرح توجیهی کارخانه نساجی ریسندگی و بافندگی 🌟(تولید پارچه)

طرح توجیهی کارخانه ریسندگی و منسوجات - استارت وی

آنچه می خوانید...

با مطالعه طرح توجیهی کارخانه نساجی ریسندگی اطلاعات مفیدی در خصوص احداث کسب و کار در صنعت ریسندگی و بافندگی کسب می کنید. این اطلاعات شامل مواد اولیه مورد نیاز، سرمایه، سود و مجوزهای قانونی است. این طرح می تواند به عنوان مرجعی برای تدوین طرح توجیهی اختصاصی کسب و کار شما باشد. اگر قصد راه اندازی کسب و کار تولیدی دارید، مطالعه این طرح دید بسیار خوبی به شما می دهد. همچنین برای تهیه طرح توجیهی اختصاصی کسب و کار خود می توانید با کارشناسان مجرب استارت وی در ارتباط باشید.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

طرح توجیهی کارخانه تولید پارچه و منسوجات جهت توضیح و ارائه مزایا و فرصت‌های مرتبط با این صنعت ارائه می‌شود. در این طرح توجیهی، به تحلیل بازار، فرایند تولید، تجهیزات و مواد مورد استفاده، مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره‌برداری و همچنین وام و تسهیلات بانکی پرداخته می‌شود. با ما همراه باشید تا در این مقاله به بررسی جزئیات این طرح توجیهی بپردازیم.

چرا باید کارخانه نساجی را راه اندازی کنیم؟

گفته می شود برای اولین بار صنعت نساجی در ایران ظهور کرده است. ایرانیان اولین کسانی بودند که صنعت نساجی را به روی کار آوردند. در صنعت نساجی و ریسندگی روح پیشرفت، کنجکاوی و هنر ایرانی نهفته است. تاسیس کارخانه ریسندگی و نساجی با هدف کسب درآمد و پیشرفت تجاری انجام می شود. می توان گفت این صنعت همواره از صنایع پررونق در ایران و خارج از کشور به شمار می رود.
در برخی دوران، ورود پارچه های چینی آسیب بزرگی به این صنعت در ایران وارد کرد، اما با همت هم وطنان و مسئولین مربوطه، صنعت نساجی در ایران احیا شد و امروزه شاهد پیشرفت چشم گیر آن هستیم.

طرح توجیهی کارخانه نساجی ریسندگی و بافندگی 🌟(تولید پارچه) - استارت وی

مطالعه بازار

تحلیل بازار و رقبا، میزان تقاضا و عرضه از جمله موارد حیاتی برای ارزیابی تجاری کارخانه تولید پارچه و منسوجات است. بررسی بازار محلی و بین‌المللی، تقاضا و عرضه محصولات پارچه و منسوجات، رقبا و قدرت رقابتی و همچنین روندهای بازار و نیازهای مشتریان به صورت دقیق مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وضعیت تولید، صادرات و واردات

آوازه منسوجات ایرانی از گذشته تا امروز در بازار مصرفی داخل و بازار های صادراتی از شرق تا غرب پیچیده است. اگرچه مشکلاتی همچون واردات بی رویه آسیب هایی به این صنعت وارد کرده است اما با تلاش و پشتکار می توان با این موانع مقابله کرد. در ایران صنعت نساجی وسیع ترین صنعت از نظر تعداد بخش و پرسنل فعال است و پیشرفت و توسعه آن موجب بهبود وضعیت اقتصاد بخش عظیمی از مردم خواهد شد.
طبق طرح توجیهی کارخانه ریسندگی با تاسیس کارخانه نساجی ضمن صادرات و ارزآوری، وابستگی به نفت در کشور کاهش یافته و شاهد اشتغال تعداد زیادی از جوانان ایرانی خواهیم بود.

طرح توجیهی کارخانه نساجی ریسندگی و بافندگی 🌟(تولید پارچه) - استارت وی

مراحل تولید پارچه

مراحل تولید پارچه عموماً شامل مراحل زیر است:

1. طراحی: در این مرحله، الگوها، طرح‌ها و رنگ‌های مورد نظر برای پارچه طراحی می‌شوند.

2. انتخاب مواد: مواد اولیه مورد نیاز برای تولید پارچه انتخاب می‌شوند. این مواد می‌توانند شامل نخ‌ها، الیاف مختلف، رنگ‌دهنده‌ها و مواد شیمیایی دیگر باشند.

3. آماده‌سازی الیاف: در این مرحله، الیاف انتخاب شده پاکسازی، ریشه‌برداری و آماده‌سازی می‌شوند تا برای فرآیند تولید استفاده شوند.

4. نخ‌بافی: الیاف آماده‌شده به نخ‌های باریک تبدیل می‌شوند و با استفاده از دستگاه‌های نخ‌بافی به هم بافته می‌شوند تا پارچه ساخته شود.

5. پرداخت: پارچه‌ها در این مرحله به پرداخت می‌رسند تا سطح صاف و همواری بیشتری بدست آید.

6. رنگ‌آمیزی: پارچه‌ها ممکن است در این مرحله رنگ‌آمیزی شوند تا طرح و رنگ مورد نظر به آنها اعمال شود.

7. پرداخت نهایی: پارچه‌ها در این مرحله نهایی شده و به دستگاه‌های پرداخت نهایی می‌رسند تا تمامی نقص‌ها برطرف شوند و پارچه‌ها آماده بسته‌بندی شوند.

8. بسته‌بندی و تحویل: پارچه‌ها در این مرحله بسته‌بندی می‌شوند و آماده برای تحویل به مشتریان می‌شوند.

مراحل تولید پارچه ممکن است بسته به نوع پارچه و فرآیند تولید متفا

وت باشند. همچنین، فناوری‌ها و تجهیزات مورد استفاده نیز می‌توانند متفاوت باشند.

مرور فنی

شرح فرآیند تولید پارچه و منسوجات به همراه تجهیزات و مواد مورد استفاده در این فرآیند، جزئیات فنی و مشخصات کارخانه، فرآیند تولید، نیروی کار مورد نیاز و سایر جزئیات مربوط به فرآیند تولید را پوشش می‌دهد. این اطلاعات برای ارزیابی توانایی تولید و بهره‌وری کارخانه از اهمیت بالایی برخوردار است.

تاسیس کارخانه ریسندگی با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

یکی از مهم ترین فاکتورها در آغاز هر کسب و کاری، میزان سرمایه مورد نیاز، هزینه و درآمدهای آن می باشد. میزان درآمد یک کارخانه ریسندگی به عواملی چون کیفیت منسوجات تولیدی، شیوه بازاریابی، نقدینگی، توزیع مناسب محصولات، خلاقیت در تولید، نیاز سنجی بازار و موارد دیگر بستگی دارد. بر اساس طرح توجیهی کارخانه ریسندگی برای تاسیس یک کارخانه ریسندگی و نساجی در شهری مانند تهران با وسعت متوسط می توان حدود 30 تا 300 میلیون درآمد بدست آورد. سرمایه گذاری ثابت مورد نیاز حدود 12 میلیارد و نرخ بازده داخلی حدود 34 درصد می باشد.

 

وضعیت تولید و صادرات در جهان و ایران

بررسی وضعیت تولید و صادرات پارچه و منسوجات در جهان و ایران، شامل تحلیل آماری و نمودارهای مرتبط با تولید، صادرات و واردات این محصولات در داخل و خارج کشور می‌شود. این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا از روند تولید و صادرات در صنعت پارچه و منسوجات آگاه شوید و تصمیم‌گیری صحیح در خصوص راه‌اندازی کارخانه خود داشته باشید.

هزینه های تاسیس کارخانه ریسندگی

بر اساس طرح توجیهی کارخانه نساجی هزینه های راه اندازی این کسب و کار شامل موارد زیر است:
• صرف هزینه برای اخذ مجوزهای کسب و کار، پروانه بهره برداری و …
• هزینه تهیه مکان احداث کارخانه ریسندگی با شرایط ویژه مانند مساحت کافی، منطقه جغرافیایی مناسب و …
• تامین متریال اولیه مورد نیاز برای شروع کار تولید
• خرید ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز در خط تولید
• هزینه راه اندازی و نگه داری تجهیزات
• حقوق و مزایای پرسنل شاغل در مجموعه

 

بازار فروش محصولات تولید شده

همانگونه که در این طرح توجیهی کارخانه نساجی بیان شد، بازار فروش محصولات تولیدی صنایع نساجی همواره مهیاست. همه کشور ها از شرق تا غرب ازکیفیت منسوجات ایرانی مطلع اند. این تولیدات در همه جای دنیا طرفداران بسیاری دارد. آن چه که اهمیت دارد، مدیریت درست و سرمایه گذاری در معرفی محصول از طریق تبلیغات و بازاریابی است. رعایت این اصول و مدیریت صحیح می تواند شما را به سودآوری چشم گیری برساند.

ارزیابی بازار فروش محصولات تولید شده از جمله فاکتورهای کلیدی در توجیه اقتصادی کارخانه پارچه و منسوجات است. بررسی بازار هدف، کشورهای مصرف‌کننده، کانال‌های توزیع و روش‌های بازاریابی، تقاضا و نیازهای مشتریان را بررسی می‌کند تا بتوانید استراتژی‌های فروش و بازاریابی مناسب را انتخاب کنید.

طرح توجیهی کارخانه نساجی ریسندگی و بافندگی 🌟(تولید پارچه) - استارت وی

مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری

برای اخذ مجوز های تاسیس کسب وکارهای صنعت نساجی، مراحل زیر باید طی شود:
• ثبت درخواست صدور مجوز تاسیس با بیان نوع، ظرفیت تولید و محل احداث در اداره کل صنایع و معادن استان مربوطه
• درخواست شما به معاونت برنامه ریزی توسعه و نوسازی ارسال می شود.
• این درخواست توسط کارشناسان مربوطه در معاونت بررسی می شود.
• پس از تایید، فرد باید طرح توجیهی کارخانه ریسندگی خود را به معاونت ارائه دهد
• در صورت تایید، هزینه صدور مجوز اعلام می شود.
• پس از واریز مبلغ تعیین شده، مجوز تاسیس توسط معاونت برنامه ریزی وتوسعه صادر می شود.

وام و تسهیلات بانکی

با توجه به اهمیت استراتژیکی تولیدات صنایع نساجی در بازار ایران و خارج از کشور، معمولا از تاسیس این طرح ها حمایت مناسبی صورت می گیرد. فعالیت های اقتصادی در حوزه های تولیدی با حمایت دولت همراه است. بانک ها و موسسات نیز با ارائه وام و تسهیلات بانکی قابل توجه به تولید کنندگان، در رشد این کسب و کار و سودآوری آن مشارکت می کنند.

 

ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه ریسندگی

تاسیس کارخانه ریسندگی کسب و کاری پررونق محسوب می شود. تقاضا برای تولیدات این صنایع همواره در حال افزایش است. با در نظر گرفتن میزان تجارت های بین الملی کشور، می توان گفت امروزه بازارهای بین الملی همواره برای خرید محصولات شما در دسترس است. طبق طرح توجیهی کارخانه نساجی این مسئله چشم انداز روشنی در سودآوری تاسیس کارخانه ریسندگی به دست می دهد. علاوه بر آن بازارهای ایرانی نیز مشتریان بالقوه محصولات شما هستند.

مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه ریسندگی

• تجهیزات حلاجی
• دستگاه های رنگرزی
• دستگاه بخارنخ
• کمپرسورهای وکیوم
• ترازوی دیجیتال
• ریسندگی چرخانه
• دستگاه کشش
• کاردینگ

آیا تاسیس کارخانه ریسندگی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

در آغاز هر کسب و کاری این سوال مطرح می شود که آیا تاسیس این صنعت یا کارخانه از نظر اقتصادی توجیه پذیر است یا خیر؟ در طرح توجیهی کارخانه ریسندگی به این سوال پاسخ داده می شود. با توجه به مواردی که گفته شد، تاسیس کارخانه ریسندگی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است. علاوه بر آن تاسیس چنین صنعتی مزایایی دارد که باعث می شود این طرح جز فعالیت های اقتصادی سود ده و توجیه پذیر باشد.
با تاسیس کارخانه ریسندگی علاوه بر افزیش نرخ تولید داخلی، اشتغال در منطقه نیز بهبود می یابد. به عبارتی این طرح موجب کارآفرینی و تولید اشتغال می شود.

 

طرح توجیهی تولید منسوجات

اگر شما قصد احداث کارخانه ریسندگی و تولید منسوجات را دارید تهیه ی طرح توجیهی کارخانه نساجی نقشه راه شما در مراحل اولیه تصمیم گیری تا اقدامات لازم جهت کسب مجوزهای قانونی تا راه اندازی و سوددهی می باشد. در طرح توجیهی موضوعات اساسی و حائز اهمیت بیان شده است، این موارد شامل مواد اولیه، مجوزات لازم، سرمایه اولیه و هزینه های ضروری، تخمین سوددهی، نیروی کار مورد نیاز و …. است. کسب این اطلاعات به صاحب کسب و کار در تصمیم گیری های مدیریتی و پیشبرد اهداف کمک شایانی می کند.

طرح توجیهی کارخانه نساجی برای مجوز و وام

در این قسمت، مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره‌برداری برای کارخانه پارچه و منسوجات تشریح می‌شود. این شامل ارائه مدارک و پروسه‌های لازم جهت اخذ مجوزهای قانونی و رعایت استانداردهای مربوط به این صنعت است. همچنین، بررسی وام و تسهیلات بانکی برای تأمین منابع مالی و سرمایه‌گذاری در کارخانه نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بزرگترین تولید کننده پارچه

طبق اطلاعات ثبت شده در سازمان صنعت، معدن و تجارت واحد های متعددی در سال های گذشته در این زمینه آغاز به کار کردند. تعدادی از این واحدها در جدول زیر جهت معرفی آمده است.

ردیف نام واحد استان اشتغال تاریخ اخذ مجوز ظرفیت (تن)
1 تار و پود درخشنده اردبیل 92 22/02/1395 4700
2 پنبه پاک کنی تاج خراسان شمالی 20 13/05/1395 4500
3 تعاونی تولیدی پنبه طلای سفید سرخس خراسان رضوی 17 18/09/1394 7800
4 خوشخواب قزوین 183 18/12/1392 20000
5 طلای سفید امید تربت خراسان رضوی 10 11/08/1393 1000
6 پنبه پاک کنی اصلاح بذر گلرخ ساوه مرکزی 15 08/09/1393 700

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

در هر کسب و کاری در مرحله اخذ مجوزها و دریافت تسهیلات بانکی و وام، ارائه طرح توجیهی کسب و کار ضروری می باشد. موسسه استارت وی با تیمی متشکل از کارشناسان و متخصصین بیزینس آماده تدوین طرح توجیهی اختصاصی برای کسب و کار شماست. با دریافت طرح توجیهی کارخانه نساجی از مزایایی همچون پشتیبانی 5 ماهه برخوردار خواهید شد. برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی خود، همین حالا با ما تماس بگیرید تا از یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان بهره مند شوید.

طرح توجیهی کارخانه تولید پارچه و منسوجات، با توجه به تحلیل بازار، مراحل تولید، وضعیت صنعت در جهان و ایران، بازار فروش، مجوز و وام، و ارزیابی سودآوری، نقش مهمی در تصمیم‌گیری در خصوص راه‌اندازی کارخانه دارد. جهت سفارش طرح توجیهی کارخانه پارچه و منسوجات و اطلاعات بیشتر، با استفاده از منابع معتبر مانند استارت وی، می‌توانید با کارشناسان مربوطه تماس بگیرید.

5/5 - (2 امتیاز)

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

اگر زمان مناسبی برای برقراری تماس نیست، فرم زیر را پر کنید. در فرصت مناسب با شما تماس می گیریم.

طرح های توجیهی آماده و قابل دانلود

شروع گفتگو
Scan the code
سلام
جهت مشکلات دانلود و یا سفارش طرح توجیهی اختصاصی در واتساپ با ما در ارتباط باشید.