بنیاد برکت چیست ؟ طرح توجیهی بنیاد برکت

بنیاد برکت چیست
بطور خلاصه، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) می باشد که هدف آن استفاده از سرمایه های خُرد بخش خصوصی و خیرین در جهت محرومیت زدایی و اشتغالزایی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته است. طرح هایی در بنیاد برکت پذیرفته می شوند که دارای طرح توجیهی بوده و از لحاظ مالی توجیه اقتصادی داشته باشند.

مشارکت در طرح بنیاد برکت

بنیاد برکت مثل هیچ سازمان دیگری نیست و مشارکت در طرح ها به معنای شریک شدن در هزینه ها و منافع حاصله خواهد بود. وام نمی دهد و مستقیماً در پروژه ها سرمایه گذاری می کند(حداکثر 49 درصد مشارکت). 51 درصد از پروژه هم سهم کارآفرین بومی می باشد.

سهم مشارکت بنیاد در پروژه ها: حداکثر 49% و حداقل 33%

بنیاد برکت با داشتن حداقل مشارکت(33%) می تواند یک صندلی هیئت مدیره را در اختیار داشته باشد.

سهم مشارکت بخش خصوصی: حداکثر 67% و حداقل 51%

بنیاد برکت با مشارکت حداکثری برای بخش خصوصی(کارآفرین) این امتیاز را به کارآفرین می دهد تا اداره امور را در اختیار داشته باشد.

مبنای پذیرش پروژه با طرح توجیهی بنیاد برکت

بنیاد برکت فقط پروژه های را می پذیرد که از لحاظ مالی توجیه اقتصادی داشته باشند. پروژه ای که نتواند بازگشت سرمایه مناسبی داشته باشد و یا اینکه در بلندمدت با شکست مواجه شود و اساس پروژه و اشتغالزایی طرح زیر سوال برود، پذیرفته نمی شود.

در واقع پروژه ای در بنیاد پذیرفته می شود که دارای طرح توجیهی اقتصادی مطابق با دستورالعمل های این سازمان باشد.

بنابراین، طرح ها و پروژه هایی که در طرح توجیهی ، اقتصادی بودن آنها توسط تیم اقتصادی بنیاد برکت محرز شود.

همچنین، طرح توجیهی برای بنیاد برکت بایستی توسط شرکتی که عضو کانون مشاوران سرمایه گذاری باشد نوشته شود و یا مورد تایید بانک ها باشد.

طرح توجیهی بنیاد برکت مطابق با مزیت و محرومیت منطقه

از دیگر شرایط طرح امکان سنجی برای بنیاد برکت این است که طرح مورد نظر منطبق بر مزیت های منطقه بوده و آن منطقه نیز جزء مناطق محروم کشور و کمتر توسعه یافته باشد تا محرومیت زدایی و اشتغال در این گونه طرح ها پیاده سازی شود. مثلاً در روستایی از استان بوشهر “طرح فرآوری و بسته بندی خرما” براساس مزیت نسبی و محرومیت زدایی می تواند قابلیت سرمایه گذاری و اجرا داشته باشد.

فرمت طرح توجیهی بنیاد برکت

کلیه طرح های بنیاد برکت باید دارای فرمت و دستورالعمل زیر باشند.

فرمت طرح توجیهی بنیاد

سایت استارت وی با بهره گیری از مشاوران و کارشناسان عضو کانون مشاوران سرمایه گذاری می تواند طرح های توجیهی بنیاد برکت را با رعایت دستوالعمل ها و استانداردهای این سازمان تهیه و تدوین نماید.
250 طرح انجام شده

دانلود برخی از پروژه های انجام شده توسط ما

با ما در ارتباط باشید…

 

[wpforms id=”56583″ title=”true”]

5/5 - (8 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − پنج =