طرح توجیهی تولید روغن موتور 🌟(برای مجوز+وام)

آنچه می خوانید...

طرح توجیهی تولید روغن موتور می تواند سرمایه گذاران علاقمند به این حوزه را از ابتدا تا مرحله سوددهی کمک کند. بازار تولید روغن موتور در داخل کشور بسیار رقابتی است چراکه نفت به عنوان ماده اصلی مورد نیاز برای تولید آن در نظر گرفته می شود. یک طرح توجیهی مناسب علاوه بر سودآوری از خسارت های مالی نیز جلوگیری می کند.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

 

چرا باید کارخانه روغن موتور را راه اندازی کنیم؟

روغن موتور، نقش اساسی در عملکرد بهینه ماشین ها دارد چراکه با قرار گرفتن در میان قطعات متحرک از سایش و استهلاک آن ها جلوگیری می کند. با توجه به در دسترس بودن مواد اولیه مورد نیاز برای تولید روغن موتور، می توان یک کسب و کار سودآور راه اندازی کرد. یک طرح توجیهی تولید روغن موتور می تواند تمام هزینه ها و میزان سودآوری راه اندازی کارخانه روغن موتور را محاسبه کند.

طرح توجیهی تولید روغن موتور - استارت وی

وضعیت تولید، صادرات و واردات

ماده اولیه برای تولید روغن موتور، نفت است. به دلیل در دسترس بودن نفت در ایران، تولید داخلی بیشتر از حد نیاز صورت می گیرد. 80 درصد از بازار فروش روغن موتور به چهار برند داخلی اختصاص دارد. در نتیجه، فرصت های ایده آلی برای صادرات این محصول به وجود آمده است.

تاسیس کارخانه روغن موتور با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

با توجه به حضور برندهای مختلف تولید روغن موتور در بازار، تاسیس کارخانه تولید روغن موتور به سرمایه اولیه کلانی نیاز دارد. تولیدکنندگان داخلی روغن موتور رقابت بسیار تنگاتنگی با هم دارند. عدم سرمایه گذاری مناسب برای شروع کار می تواند شکست در رقابت را منجر شود. به طور کلی، حداقل سرمایه اولیه برای تاسیس کارخانه روغن موتور، 10 میلیارد تومان برآورد می شود.

سرمایه اولیه 10 میلیارد تومانی برای تولید سالانه 30 هزار تن روغن موتور کافی خواهد بود. با این وجود، سرمایه اولیه برای تاسیس هر کارخانه به فاکتورهای متعدد ازجمله شرایط پروژه بستگی دارد. در نتیجه، سرمایه گذاران باید پیش از هر کاری به انجام محاسبات دقیق بپردازند. در طرح توجیهی کارخانه روغن موتور، مقدار سرمایه مورد نیاز با توجه به شرایط پروژه توسط مهندسان و کارشناسان محاسبه و ارائه می شود.

 

هزینه های تاسیس کارخانه روغن موتور

برآورد هزینه ها در تاسیس کارخانه روغن موتور بسیار اهمیت دارد. عدم انجام این کار می تواند خسارت های جبران ناپذیری به کسب و کار وارد کند. هزینه های تاسیس کارخانه روغن موتور شامل هزینه خرید یا اجاره زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه های سربار تولید و هزینه های دیگر می شوند.

به این نکته توجه کنید که این هزینه ها باید به روز حساب شوند. محاسبه هزینه ها، یکی از مواردی است که باید به طور دقیق در طرح توجیهی تولید روغن موتور مورد بررسی قرار گیرد.

طرح توجیهی تولید روغن موتور - استارت وی

بازار فروش محصولات تولید شده

با توجه به تولید بیش از حد نیاز روغن موتور در کشور، بازار فروش این محصول در کشورهای دیگر نیز رونق دارد. به عبارت دیگر، روغن موتور تولید شده را می توان به کشورهای دیگر صادر کرد و از این طریق به سود قابل توجهی دست یافت. با این وجود، میزان فروش روغن موتور به برنامه ریزی در زمینه بازاریابی و تبلیغات بستگی دارد. مدیریت صحیح سرمایه گذاری و منابع می تواند تولید روغن موتور را به یک کسب و کار پرسود تبدیل کند.

 

مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری

یکی از مواردی که در طرح توجیهی کارخانه روغن موتور مورد بررسی قرار می گیرد، مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری است. سرمایه گذاران علاقمند به تاسیس کارخانه تولید روغن موتور باید از وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) مجوز بگیرند. مجوزهای مربوطه بعد از بررسی استانداردهای محصول توسط کارشناسان وزارتخانه اعطا می شوند. امکان دریافت جواز تاسیس کارخانه و پروانه بهره برداری به صورت غیرحضوری وجود دارد.

 

وام و تسهیلات بانکی

تولید روغن موتور از سودآورترین فعالیت های اقتصادی تولیدی در حوزه صنعت به شمار می رود. به همین دلیل است که وام ها و تسهیلات بانکی متنوعی توسط انواع بانک ها و موسسات اعتباری در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد. به منظور دریافت این وام ها و تسهیلات بانکی حتماً به طرح توجیهی تولید روغن موتور نیاز می شود.

طرح توجیهی تولید روغن موتور - استارت وی

ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه روغن موتور

راه اندازی کارخانه روغن موتور در صورتی یک کسب و کار پرسود است که بر اساس شرایط و ضوابط درست سرمایه گذاری انجام شود. به طور کلی، سودآوری تاسیس کارخانه روغن موتور بین 30 تا 40 درصد تخمین زده می شود. با این وجود، فاکتورهایی ازقبیل بازاریابی صحیح، کیفیت روغن موتور تولید شده و قیمت های رقابتی بر نرخ سودآوری یک کارخانه تاثیر می گذارند.

کارشناسان می توانند سود تاسیس کارخانه روغن موتور را با توجه به هزینه ها و شرایط راه اندازی به طور کامل تخمین بزنند. این پیش بینی ها در طرح توجیهی تولید روغن موتور در نظر گرفته می شوند.

 

[irp posts=”59629″ ]

 

مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه روغن موتور

به منظور راه اندازی و تاسیس کارخانه روغن موتور به تجهیزات و ماشین آلات مختلفی نیاز پیدا می کنید. در طرح توجیهی کارخانه روغن موتور حتماً باید تجهیزات لازم برای راه اندازی یک کارخانه روغن موتور فهرست بندی شوند. به این نکته توجه کنید که این تجهیزات در برآورد هزینه های تاسیس یک کارخانه تاثیرگذار هستند. انواع روغن موتور به شرح زیر است:

  • مینرال یا معدنی
  • مصنوعی
  • مونو گرید
  • نیمه سنتتیک
  • معدنی بهینه سازی شده

از مهم ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کندانسور
  • تانک تقطیر و تانک اختلاط
  • فیلتر پرس
  • پمپ (پمپ خلا و پمپ دنده ای)
  • تجهیزات همزن
  • دستگاه لجن کش
  • مخزن ته نشینی و مخزن زمینی

 

آیا تاسیس کارخانه روغن موتور از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

بازار تولید روغن موتور در کشور بسیار رقابتی است و سودآوری در آن نیاز به طرح توجیهی تولید روغن موتور دارد. به عبارت دیگر، 80 درصد از این بازار به چهار برند برتر یعنی ایرانول، سپاهان، بهران و پارس تعلق دارد. اگر قصد سرمایه گذاری در تولید روغن موتور را دارید، باید با 20 درصد از بازار کار کنید که البته بازار بزرگی محسوب می شود. با این وجود، تولید روغن موتور به دلیل در دسترس بودن مواد اولیه (نفت) از نظر اقتصادی توجیه پذیر است.

طرح توجیهی تولید روغن موتور - استارت وی

طرح توجیهی تولید روغن موتور

طرح توجیهی تولید روغن موتور هر آنچه برای موفقیت یک کسب و کار نیاز است را ارائه می دهد. ارائه این طرح به منظور دریافت مجوز و تسهیلات بانکی نیز به عنوان امری ضروری در نظر گرفته می شود. طرح توجیهی یک کسب و کار معمولاً شامل برآورد هزینه ها، تخمین سودآوری، توجیه اقتصادی، تجهیزات مورد نیاز و غیره می شود. این طرح می تواند صاحب کسب و کار را از زمان راه اندازی تا مرحله سوددهی هدایت کند.

 

بزرگترین کارخانه روغن موتور

همانطور که گفته شد، تولیدکنندگان داخلی بسیار زیادی در زمینه تولید روغن موتور در کشور فعالیت می کنند. چهار تولیدکننده اصلی بازار، شرکت های بهران، پارسیان، ایرانول و پارس نام دارند که بخش اعظمی از بازار را به خود اختصاص داده اند.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

وام و تسهیلات بانکی مورد نیاز برای راه اندازی و تاسیس کارخانه روغن موتور تنها با ارائه طرح توجیهی اختصاصی بانک ها و موسسات اعتباری امکان پذیر است. موسسه استارت وی با بهره مندی از تخصص برجسته ترین کارشناسان می تواند به شما در زمینه نگارش طرح توجیهی کارخانه روغن موتور کمک کند. علاوه بر این، افرادی که سفارش طرح توجیهی اختصاصی به این موسسه می دهند، از خدمات پشتیبانی 5 ماهه آن نیز بهره مند می شوند.  

به این نکته توجه داشته باشید که امکان اعمال تغییرات در طرح توجیهی تولید روغن موتور وجود دارد. پیش از ثبت سفارش طرح توجیهی نیز یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان برای متقاضی برگزار می شود. کارشناسان موسسه استارت وی هر روز از 8 صبح تا 10 شب پاسخگو مشتریان هستند. آیا تاکنون اقدام به نگارش طرح توجیهی کرده اید؟ لطفاً تجربه خود را در بخش نظر با ما به اشتراک بگذارید.

4.7/5 - (13 امتیاز)

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

اگر زمان مناسبی برای برقراری تماس نیست، فرم زیر را پر کنید. در فرصت مناسب با شما تماس می گیریم.

طرح های توجیهی آماده و قابل دانلود