طرح توجیهی تولید چسب نواری 🌟(برق+شفاف)

طرح توجیهی تولید چسب نواری - استارت وی

آنچه می خوانید...

یکی از مواد چسبنده که نقش پر رنگی را در صنایع کشور ایفا می کند، چسب نواری است. این چسب که نوارهای شفاف و بی رنگ را شامل می گردد؛ برای چسباندن سطوح کاغذی و پلاستیکی مورد استفاده قرار گرفته و از قدرت چسبندگی مناسب برخوردار می باشد. چسب نواری نه تنها نوارهای شفاف، بلکه گاها نوارهای رنگی را نیز در برمی گیرد. انواع چسب نواری معمولی، چسب نواری صنعتی، چسب نواری کاغذی، چسب نواری حرفه ای، چسب نواری واقعی، چسب نواری عایق و چسب نواری پارچه ای روکش دار، از نمونه های متعلق به این محصول به شمار می آیند. هر یک از این محصولات دارای مصارف مجزا بوده و همگی در یک ویژگی یعنی چسبندگی مشترکند. اکنون با تنوع بالای این محصول و کاربرد گسترده آنها می توان تولید چسب نواری را یک اقدام معقول خطاب کرد. اقدامی که با کمک طرح توجیهی تولید چسب نواری امکان اجرا دارد.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

طرح توجیهی تولید چسب نواری - استارت وی

چرا باید خط تولید چسب نواری را راه اندازی کنیم؟

یکی از مواد اولیه لازم برای تولید چسب، رزین است. رزین ماده چسبنده ای است که در اثر مجاورت با دما، به شکل مایع در آمده و سپس به عنوان ماده اولیه برای تولید محصولات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجا که ایران دارای وضعیت ایده آلی در زمینه تولید رزین بوده، لذا توانایی لازم برای تولید انواع فرآورده های مربوط به آن مانند چسب نواری را خواهد داشت. در حال حاضر ایران توانسته درصد قابل توجهی از چسب را تولید و روانه بازار کشورهای همسایه مثل عراق و ترکمنستان نماید. سهم کشور عراق از صادرات چسب، 23 درصد و سهم ترکمنستان 32 درصد است.

اما این موضوع اختصاص به بازار خارجی چسب داشته و بازار داخلی آن همچنان در نیاز به سر میبرد. بنابراین به احداث واحدهای تولیدی بیشتری احتیاج خواهد بود. واحدهایی که بتوانند علاوه بر تامین نیاز خارج، نیازهای داخلی را نیز به نحو مطلوب تامین نمایند.

 

وضعیت تولید، صادرات و واردات چسب

چسب نواری، نقش مهمی را در صنایع مختلف از جمله صنعت بسته بندی ایفا می کند. البته حضور پررنگ این محصول در صنایع دیگر نیز احساس می شود. اکنون مصارف گسترده چسب سبب شده تا تولید آن اهمیت ویژه ای یابد. با وجود آشکار شدن این اهمیت، هنوز تلاش ها برای تولید چسب ناتمام مانده و باید بیش از این تلاش صورت گیرد. با مطالعه طرح تولید چسب نواری شفاف درباره وضعیت تولید این محصول، اطلاعاتی را به دست خواهید آورد. اما در رابطه با واردات باید بگوییم در حال حاضر 10 درصد از مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید چسب از خارج تامین می گردد.

موضوعی که عنوان کردیم، اختصاص به واردات مواد اولیه چسب داشت. در رابطه با صادرات محصول اصلی یعنی چسب نواری باید بگوییم آمارها نشان می دهد در طی چند سال اخیر صادرات این محصول، نوساناتی را سپری کرده است. برای مثال در سال 1398 آمار صادرات چسب، 1601331 میلیون دلار بود؛ اما این رقم در سال قبل 98، 2658955 میلیون دلار را تجربه کرده است. با این اوصاف می توان دریافت روند صادرات چسب، نزولی بوده و امید است با تقویت بخش تولید، این روند صعودی گردد.

طرح توجیهی تولید چسب نواری - استارت وی

سرمایه لازم برای تولید چسب چقدر است؟

با توجه به نوسانات قیمتی که در ایران وجود دارد؛ نمی توان رقم واحدی را تحت عنوان سرمایه مورد نیاز برای تولید چسب نواری اعلام کرد. بهترین راه، یاری جستن از طرح توجیهی تولید انواع چسب است. این طرح از شاخص های مالی صحبت کرده و طبق آخرین تغییرات و نوسانات قیمت، نرخ سرمایه را مشخص و اعلام می کند. سرمایه ثابت در گردش و سرمایه متغیر در طرح توجیهی تولید چسب نواری تعیین شده اند.

 

هزینه راه اندازی کارگاه تولید چسب

ارزیابی هزینه ها نه تنها آگاهی تان را افزایش می دهد؛ بلکه باعث اخذ تصمیمات بهتر خواهد شد. تصمیماتی که به شدت سرنوشت ساز هستند. پیشنهاد می کنیم مبحث هزینه یابی را از طریق طرح توجیهی تولید چسب دنبال کنید؛ چون این طرح با ارزیابی تمام هزینه ها و تفکیک و محاسبه آنها، کاملترین هزینه یابی را انجام داده است. لذا از طریق آن موفق به کسب دقیق ترین اطلاعات در این باره خواهید شد. برخی از هزینه های رایج در طرح توجیهی تولید چسب نواری را اعلام خواهیم کرد:

  • هزینه اجاره زمین یا کارگاه
  • هزینه خرید مواد اولیه
  • هزینه خرید تجهیزات
  • هزینه دستمزد
  • هزینه های تعمیراتی
  • هزینه مجوز
  • هزینه تمام شده

 

بازار فروش چسب

با توجه به افزایش اهمیت چسب نواری و کاربردهای عمده این محصول می توان بازار فروش آن را تا حدودی پیش بینی کرد. چه محصولی مثل چسب و چه هر محصولی که نیاز مبرم به آن احساس شود؛ در وضعیت متعادلی از بازار فروش قرار خواهد داشت. نه تنها صنایع بسته بندی، بلکه صنایع بسیاری بدون حضور این محصول دچار اختلال شده و به همین دلیل حضور همیشگی چسب نواری در آنها الزامی است. به دنبال آن تقاضا و عرضه چسب نواری در بازار فروش به طور مداوم صورت گرفته و این بازار را از حالت رکود خارج خواهد کرد.

طرح توجیهی تولید چسب نواری - استارت وی

مراحل اخذ مجوز تولید چسب و پروانه بهره برداری

یکی از اسناد معتبر و مهمی که در زمینه اخذ مجوز و پروانه بهره برداری، موثر واقع خواهد شد، طرح توجیهی تولید چسب نواری است. این طرح از ادله محکم برخوردار بوده و با ارزیابی های مالی، سازمان های مجوز را مجاب به ارائه مجوز و پروانه بهره برداری خواهد کرد. این در حالی است که بدون حضور طرح توجیهی تولید چسب نواری و دلایل مستحکم آن، توجیهات کافی صورت نگرفته و ممکن است مجوز دهندگان از ارائه مجوز و پروانه، سر باز زنند.

 

وام و تسهیلات بانکی

بانک یکی از نهادهای مالی اصلی است که وام و تسهیلات لازم برای تاسیس کارخانه یا کارگاه چسب نواری را عرضه می کند. اما در چه صورت امکان تحقق این امر میسر می گردد؟ در صورتی که طرح توجیهی تولید چسب نواری به این نهاد ارائه شود. این طرح مشتمل بر مواضع مالی دقیق بوده و موضع کاری تان را مشخص خواهد کرد. لذا از این طریق، پایه های اعتماد میان شما و بانک قوی تر شده و وام و تسهیلات، راحت تر در اختیارتان قرار خواهند گرفت.

 

[irp posts=”59731″ ]

 

برآورد سود تولید چسب

پیش بینی سود امر ساده ای نیست. این امر مستلزم توجه و بررسی موشکافانه بوده و جز کارشناسان مالی، افراد دیگری از عهده این امور بر نمی آیند. این کارشناسان همان کسانی اند که طرح توجیهی تولید چسب را نگارش کرده و برآوردهای مربوط به سود و سرمایه را در آن درج نموده اند. لذا با مراجعه به طرح توجیهی می توانید از تمام برآوردهای سود و میزان دقیق آن مطلع شده و آگاهی های لازم را کسب نمایید.

 

آیا تولید چسب از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

با توجه به مصارف بالای چسب در صنایع گوناگون و یکتا بودن این محصول می توان آن را از لحاظ اقتصادی دارای توجیه پذیری کافی دانست. چسب نواری یکی از محصولات یکتا و منحصر به فردی است که تا به حال محصولی مشابه با آن تولید نشده است. لذا می توان این ویژگی را یک پوئن مثبت فرض کرد که اهمیت تولید آن را چند برابر نموده است.

 

تجهیزات تولید چسب

چسب نواری با حضور تجهیزات و دستگاه های مشخص تولید شده و روانه بازار فروش خواهد شد. در ادامه به بررسی این تجهیزات و دستگاه ها خواهیم پرداخت:

  • دستگاه کوتینگ
  • دستگاه رول باز کن
  • دستگاه جمع کن
  • دستگاه خشک کن
  • دستگاه برش

 

طرح توجیهی، منبع اصلی اطلاعات

طرح توجیهی تولید چسب نواری درباره چه موضوعاتی صحبت می کند؟ این طرح راجع به مسائل هزینه ای و برآوردهای مالی بحث کرده و نتایج این بحث و بررسی را طی آمار و ارقام نشان می دهد. با وجود این آمار و ارقام، دانش مالی تقویت شده و نتایج مهمی به وقوع خواهند پیوست. لذا این طرح را می توان منبع اصلی اطلاعات به شمار آورد که جلو وقایع نابودگر مثل نابودی سرمایه را می گیرد.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

جهت سفارش طرح توجیهی اختصاصی با کارشناسان ما در استارت وی در تماس باشید. این کارشناسان با ارائه راهنمایی های کافی، به شما کمک می کنند. در صورت سفارش طرح، مزیت های مختلفی را دریافت خواهید کرد که مهمترین آنها را نام می بریم: دریافت پشتیبانی رایگان به مدت 5 ماه، اعمال هرگونه تغییر ضروری در طرح توسط کارشناسان ما، شرکت در جلسات رایگان و آنلاین با حضور سرمایه گذاران دیگر، یافتن پاسخ در خصوص ابهامات مربوط به مجوز، ضمانت نامه های بانکی و وثایق و در آخر تقویت حس اطمینان و اعتماد.

4.5/5 - (8 امتیاز)

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

اگر زمان مناسبی برای برقراری تماس نیست، فرم زیر را پر کنید. در فرصت مناسب با شما تماس می گیریم.

طرح های توجیهی آماده و قابل دانلود

شروع گفتگو
Scan the code
سلام
جهت مشکلات دانلود و یا سفارش طرح توجیهی اختصاصی در واتساپ با ما در ارتباط باشید.