طرح توجیهی تولید جوراب 1403🌟(PDF+WORD)

طرح توجیهی کارخانه تولید جوراب - استارت وی

اهمیت بالای جوراب در پوشش مردان و زنان و تنوع گسترده آن سبب شده تا تولید جوراب در کشور تبدیل به یکی از سودآورترین بخش های تولید گردد. در این مقاله به بررسی شرایط راه اندازی این کسب و کار می پردازیم و قبل از هر چیز بهتر است بدانید که برای اخذ مجوز و دریافت تسهیلات بانکی ، داشتن طرح توجیهی تولید جوراب الزامی می باشد که در ادامه بیشتر به آن می پردازیم.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

چرا باید به احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه بپردازیم؟

ایرانیان بیشترین مصرف کنندگان جوراب در سطح خاورمیانه به شمار می آیند. انواع جوراب معمولی، جوراب مجلسی، جوراب ورزشی و جوراب طبی، از مدل های کلی این محصول محسوب شده و توسط گروه های خاصی از افراد مورد استفاده قرار می گیرند. تحقیقات نشان می دهد که ایران نه تنها در حوزه مصرف جوراب، آمار قابل توجهی را به خود اختصاص داده؛ بلکه در حوزه تولید نیز دارای چنین آماری است.

طرح توجیهی تولید جوراب - استارت وی

ایران دارای ظرفیت تولید گسترده در خصوص جوراب

جالب است بدانید که ایران از ظرفیت تولید جوراب برای جمعیت 300 تا 400 میلیونی برخوردار می باشد. یک حساب سرانگشتی نشان می دهد کشور ما دارای جمعیتی بالغ بر 80 میلیون است. این آمارها حاکی از آن است ایران از ظرفیتی بیش از جمعیت کنونی برای تولید جوراب برخوردار بوده و باید تمام این ظرفیت ها را به کار بست. با این کار نه تنها در امر اشتغال، تغییری مثبت به وجود می آید؛ بلکه در وضعیت فروش نیز تحولاتی بزرگ رخ خواهد داد. بدین ترتیب که مازاد جوراب های تولید شده به بازارهای صادراتی صادر گردیده و ارزآوری به دنبال خواهند داشت. همه این دلایل، لزوم احداث خط تولید جوراب را نشان می دهند.

 

وضعیت تولید، صادرات و واردات جوراب

یکی از کارگاه های فعال در حوزه تولید پوشاک، کارگاه تولید جوراب است. با توجه به اینکه احداث این کارگاه، مستلزم هزینه گزاف نیست؛ از این رو خیلی از سرمایه گذاران راغب به سرمایه گذاری در این بخش هستند. اگر بحث واردات و قاچاق جوراب جدی گرفته شده و با روش های مدیریتی صحیح، این معضل حل شود؛ می توان وضعیت بهتری را از تولید جوراب متصور بود. به دنبال آن، صادرات نیز وضعیت بهتری به خود خواهد گرفت.

 

پیش بینی آینده مناسب از صادرات جوراب

در حال حاضر کشورهای متعددی، خریدار جوراب های ایرانی اند. کشورهای همسایه نظر عراق، افغانستان، آذربایجان و ترکمنستان از جمله این کشورها به شمار می آیند. هر چند در گذشته، کشورهای بیشتری مثل نروژ و اسپانیا از خریداران جوراب های ایرانی بودند؛ اما مسئله تحریم در وضعیت خرید این کشورها خلل ایجاد کرد و راه های صادراتی را مسدود نمود. اکنون با رونق بخش تولید و ارائه تدابیر لازم می توان به مقاصدی فراتر از کشورهای نامبرده هم صادرات انجام داد. در خصوص واردات جوراب هم می توان گفت در حال حاضر کشورهایی مانند ترکیه و چین، بیشترین وارد کنندگان جوراب محسوب شده و وارداتی را به کشور ما داشته اند.

طرح توجیهی کارخانه تولید جوراب - استارت وی

 

تولید جوراب با چه مقدار سرمایه امکان پذیر می باشد؟

دغدغه ای که می توان توسط طرح توجیهی کارگاه جوراب بافی به آن پایان داد؛ دغدغه سرمایه است. در بحث سرمایه، عوامل متعددی دخیل می باشند. یکی از این عوامل که بیشترین سهم را در تعیین میزان سرمایه دارد؛ ظرفیت تولید است. اگر به ظرفیت بالای تولید می اندیشید؛ باید سرمایه بیشتری را برای این کار آماده کنید. اگر در حال حاضر به ظرفیت محدود تولید فکر می کنید و قصد دارید تا در آینده، واحد تولیدی تان را گسترش دهید؛ به سرمایه کمتری نیاز خواهید داشت. در هر حال برای رفع دغدغه های ذهنی و کسب پاسخ های قطعی مربوط به سرمایه می توانید طرح توجیهی تولید جوراب را مورد مطالعه قرار دهید. اعداد به روز سرمایه در این طرح عنوان شده اند.

 

هزینه راه اندازی خط تولید جوراب

هزینه راه اندازی خط تولید جوراب تحت تاثیر پارامترهای مختلف قرار داشته و بر اساس آنها تعیین می گردد. وسعت کارگاه یا کارخانه تولیدی جوراب، یکی از پارامترهای مهم در تعیین هزینه به شمار می آید. در یک کارگاه کوچک جوراب بافی، تجهیزات کمتری مورد استفاده قرار گرفته و نیروهای مورد نیاز نیز همین اندازه خواهند بود.

اما در کارخانه تولیدی جوراب، تجهیزات متنوع تر و نیروهای بیشتری به کار گرفته می شوند. این عوامل روی هزینه تاثیر مستقیم نهاده و آن را دچار افزایش خواهند کرد. البته به نسبت این هزینه، سود نهایی نیز بالاتر خواهد بود. در هر حال جهت تصمیم گیری های درست راجع به هزینه و اطلاع از جزییات هزینه ای می توانید از طرح توجیهی جوراب بافی کمک بگیرید. طرح توجیهی تولید جوراب، انواع هزینه ها را دسته بندی نموده و آنها را با اعداد نشان داده است.

 

بازار فروش محصولات تولید شده

با توجه به اینکه ایران یکی از بزرگترین مصرف کنندگان جوراب نانو و معمولی در میان کشورهای آسیایی محسوب می شود؛ لذا به وضعیت مناسبی از بازار فروش دست یافته است. البته نمی توان گفت هر کسی که در صنف فروش جوراب فعالیت دارد؛ با چنین وضعیتی روبروست. وضعیت این بازار تا حدود زیادی وابسته به تبلیغات و برندسازی است. اگر تبلیغات درست و اصولی صورت گیرد، وضعیت مثبتی از بازار فروش جوراب حاصل خواهد شد. اما اگر تلاشی برای تبلیغات و فروش جوراب صورت نگیرد؛ وضعیت بازار این محصول هم چندان تعریفی نخواهد داشت. طرح توجیهی تولید جوراب، راهکارهای لازم را در این باره ارائه می دهد.

 

مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری

مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری شاید به ظاهر مراحل دشواری به نظر برسد؛ اما همین مراحل به ظاهر سخت را می توان تبدیل به آسان ترین مراحل کار نمود. حتما می پرسید چطور؟ در پاسخ باید بگوییم طرح توجیهی تولید جوراب به شما سرمایه گذاران عزیز در این زمینه کمک خواهد کرد. این طرح، پیش نیاز اخذ مجوز و پروانه کسب و کار بوده و با یک طرح حرفه ای می توانید کار خود را موجه نشان داده و نظر مثبت مجوز دهندگان را جلب کنید. توجه داشته باشید بدون طرح، شانسی برای موفقیت در این امر نخواهید داشت.

 

وام و تسهیلات بانکی

همانطور که برای دریافت مجوز، نیاز به ارائه طرح توجیهی وجود دارد؛ جهت دریافت وام هم انجام این امر، ضروری می باشد. پس از اینکه طرح توجیهی لازم برای مجوز را دریافت کردید؛ می توانید جهت تهیه وام و تسهیلات بانکی اقدام فرمایید. با توجه به اینکه کارشناسان حاضر در بانک، نگاه موشکافانه ای دارند؛ نیاز است تا طرح توجیهی مناسب با محتوای تخصصی را تقدیم کنید. با این اقدام، شانستان برای دریافت وام، چند برابر خواهد شد.

طرح توجیهی کارخانه تولید جوراب - استارت وی

برآورد سود تولید جوراب

سود حاصل از تولید جوراب را می توان سود بالایی تصور کرد. با توجه به اینکه هزینه تمام شده جوراب، پایین بوده و هزینه های مربوط به تولید آن نیز در این سطح قرار دارد؛ می توان به چنین نتایجی درباره سود دست یافت. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به مبحث سود، طرح توجیهی جوراب بافی را مطالعه کنید. این طرح به ابهامات لازم در این خصوص پایان می دهد.

 

تجهیزات لازم برای راه اندازی خط تولید جوراب

برای تسریع در روند تولید جوراب، نیاز به حضور تجهیزاتی نظیر این موارد خواهد بود:

  • تجهیزات مخصوص جوراب بافی مثل تجهیزات مکانیکی و کامپیوتری
  • سردوز زیگزال
  • دستگاه مارک دوز
  • پمپ باد
  • دستگاه اتو جوراب

 

آیا تولید جوراب از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

جوراب یکی از انواع پوشاک محسوب شده و در مقایسه با برخی از لباس ها دارای ضرورت بیشتری است. این ضرورت به تنهایی نشان می دهد که تولید جوراب از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر می باشد. از سوی دیگر می توان گفت ایران مواد اولیه لازم مثل نخ و رنگ را برای تولید جوراب در اختیار دارد. دسترسی آسان به این مواد و وجود ظرفیت های گسترده تولید در کشور ما، بار دیگر، موجه بودن این فعالیت اقتصادی را ثابت می کند.

 

تضمین آینده کسب و کار با طرح توجیهی

طرح توجیهی تولید جوراب با مسائل مالی چالش برانگیز مانند هزینه یابی و برآوردهای مالی در ارتباط بوده و آنها را هندل می کند. با این اقدام، نتایج تلخی مثل اتلاف سرمایه و شکست های مالی رخ نخواهند داد. با توجه به همه این دلایل می توان طرح توجیهی را تضمین کننده آینده کسب و کار دانست.

 

فیلم کارخانه تولید جوراب

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

جهت سفارش طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان ما در استارت وی در تماس باشید. با سفارش طرح توجیهی تولید جوراب، از پشتیبانی 5 ماهه تیم به صورت کاملا رایگان بهره مند خواهید گشت. همچنین اگر در طی این مدت، تصمیم به تغییر در طرح توجیهی داشته باشید؛ این تغییر توسط کارشناسان استارت وی صورت خواهد گرفت. ضمنا کارشناسان مجرب ما خدمات دیگر مانند برگزاری یک جلسه رایگان به صورت آنلاین را در نظر گرفته اند. این جلسه بین سرمایه گذار اصلی و سایر سرمایه گذاران صورت برگزار می گردد.

موضوعات مهمی که در این جلسه مطرح و بررسی خواهند شد؛ عبارتند از: رفع ابهام در رابطه با مراحل اخذ مجوز، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و پروسه دریافت وام. یکی از نتایج مهم این جلسه در بلندمدت، بالا رفتن میزان ضریب اعتماد و اطمینان بین شما و سرمایه گذاران دیگر می باشد.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − شانزده =