طرح توجیهی تولید حلوا شکری حلوا ارده 🌟(جهت مجوز+تسهیلات)

طرح توجیهی تولید حلوا شکری - استارت وی

حلوا شکری یکی از انواع فراورده های غذایی می باشد که مواد اصلی تشکیل دهنده آن کنجد است. کنجد یکی از انواع دانه های روغنی سرشار از اسید های چرب مفید برای انسان می باشد. در گذشته حلوا شکری تنها به شیوه سنتی تولید می شد. در این شیوه دانه های کنجد آسیاب می شد و با پخته شدن و اضافه کردن افزودنی های خوراکی، حلوا شکری تولید می شد. با رشد و پیشرفت دانش و تکنولوژی برای تولید حلوا شکری نیز، مانند دیگر محصولات غذایی، روش های مدرن و پیشرفته ای به وجود آمده است. در این نوشتار ضمن بررسی طرح توجیهی کارخانه حلوا شکری، برخی از مهمترین مولفه های موثر در تاسیس خط تولید حلوا شکری را مورد بررسی قرار می دهیم.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

 

چرا باید کارخانه حلوا شکری را راه اندازی کنیم؟

حلوا شکری یکی از محصولات غذایی محبوب و خوش طعم می باشد که از دیرباز میان خانواده های ایرانی جایگاه ویژه ای داشته است. امروزه حلوا شکری به عنوان یکی از خوراکی های محبوب در میان خانواده های ایرانی شناخته می شود. به طور کلی راه اندازی و تاسیس خطوط تولید محصولات غذایی از جمله فعالیت های سودآفرین اقتصادی به شمار می رود. در صورتی که کارخانه حلوا شکری به درستی و به صورت صحیح مدیریت شود، علاوه بر سودآوری فراوان که در میان مدت و بلند مدت برای مالک کسب و کار به ارمغان می آورد، موجب به کار گیری نیروی کار و اشتغال زایی می شود.

 

وضعیت تولید، صادرات و واردات

امروزه تقریباً همه شرکت های بزرگ تولید کننده محصولات و مواد غذایی، حلوا شکری نیز تولید می کنند. برخی از شرکت های بزرگ تولید محصولات غذایی، حلوا شکری را به کشورهای دیگر از قبیل کشورهای همسایه مثل ترکیه، عراق، پاکستان و … ارسال می کنند. البته باید در نظر داشت که این محصول در کشورهای دیگر خصوصاً کشورهای عربی تولید می شود. در بازارهای ایران نیز محصولات حلوا شکری وارداتی از سایر کشورهای همسایه دیده می شود. همانطور که اشاره شد ماده اولیه و اساسی برای تولید حلوا شکری کنجد است.

 

تاسیس کارخانه حلوا شکری با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

حداقل سرمایه مورد نیاز برای تاسیس و راه اندازی کارخانه حلوا شکری به عواملی از قبیل ظرفیت خط تولید، هزینه های اولیه و … بستگی دارد. با توجه به این که حلوا شکری یکی از انواع محصولات غذایی می باشد، برای راه اندازی کارخانه حلوا شکری با ظرفیت تولید روزانه یک تن حلوا شکری حداقل می بایست بیست تا پنجاه میلیون تومان سرمایه اولیه در دسترس داشت.

 

هزینه های تاسیس کارخانه حلوا شکری

مطابق با طرح توجیهی تاسیس کارخانه حلوا شکری، برخی از مهمترین هزینه های تاسیس کارخانه حلوا شکری از قرار زیر است:

  • هزینه های مربوط به دریافت مجوزهای مورد نیاز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. همچنین هزینه های مربوط به دریافت مجوزهایی که می بایست از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت گردد.
  • هزینه های مربوط به راه اندازی و فراهم کردن مکانی با کاربری صنعتی و مساحت کافی برای تاسیس و نصب تجهیزات تولید حلوا شکری
  • هزینه های مربوط به خرید و نصب تجهیزات تولید حلوا شکری از قبیل آسیاب، دستگاه پاستورازیسیون و … .
  • هزینه های مربوط به بسته بندی، بازاریابی و فروش حلوا شکری

 

بازار فروش محصولات تولید شده

بر مبنای طرح توجیهی کارخانه حلوا شکری، بازار فروش محصولات تولید شده حلوا شکری و به طور کلی همه مواد غذایی، از تنوع و حجم زیادی برخوردار است. امروزه انواع مختلف حلوا شکری در بازارهای ایران موجود است و برخی از شرکت های بزرگ ایرانی محصولات حلوا شکری خود را به کشورهای همسایه صادر می کنند. از همین رو می توان گفت با توجه به وجود بازارهای دائمی و متنوع برای محصولات تولید شده، تاسیس کارخانه حلوا شکری از فعالیت های اقتصادی پر سود و مفید به شمار می رود.

 

[irp posts=”59924″ ]

 

مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری

تاسیس و راه اندازی کارخانه حلوا شکری مستلزم دریافت مجوزها و گواهینامه هایی است که قانوناً کارخانه های تولید محصولات غذایی می بایست آن را دریافت کنند. برخی از مهمترین مجوزهای لازم برای تاسیس کارخانه حلوا شکری عبارتند از:

نشان سیب سلامت؛ این نشان که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نماینگر رعایت الگوها و مقررات بهداشتی در تولید محصولات غذایی است. در واقع کلیه محصولات غذایی که در بازار عرضه می شوند، می بایست دارای نشان سیب سلامت باشند.

دریافت مجوزهای کسب و کار؛ مرجع صالح برای صدور مجوزهای کسب و کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می باشد. در حال حاضر برای دریافت مجوزهای کسب و کار می توان به شیوه حضوری و با مراجعه به سامانه اینترنتی دولت من، اقدام نمود.

پروانه بهره برداری؛ یکی دیگر از مجوزهای لازم برای راه اندازی خط تولید حلوا شکری می توان به پروانه بهره برداری اشاره کرد.

 

وام و تسهیلات بانکی

در حال حاضر با توجه به اهمیت تولید محصولات غذایی، وام ها و تسهیلات مالی متعددی برای تاسیس و راه اندازی کارخانه تولید حلوا شکری توسط بانک ها و موسسات مالی و اعتباری ارائه می شود. برای آگاهی یافتن از انواع تسهیلات مالی که برای تاسیس کارخانه تولید محصولات غذایی ارائه می شود می توان به سامانه های اینترنتی بانک های دولتی و غیر دولتی مراجعه نمایید. یکی از شرایط لازم برای دریافت وام ها و تسهیلات مالی، ارائه طرح توجیهی کارخانه حلوا شکری به بانک ها و موسسات مالی و اعتباری است.

 

ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه حلوا شکری

همانطور که اشاره شد تاسیس و راه اندازی کارخانه حلوا شکری و سایر کارخانه های مربوط به تولید محصولات غذایی از بازارهای متنوع و همیشگی در داخل و خارج از کشور برخوردار می باشند. بدون تردید در صورت مدیریت صحیح کارخانه حلوا شکری، این کسب و کار در میان مدت و بلند مدت به عنوان یکی از کسب و کارهای مفید، سود سرشاری را برای مالکان فراهم می آورد.

 

[irp posts=”59965″ ]

 

مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه حلوا شکری

مطابق با طرح توجیهی کارخانه حلوا شکری، برخی از مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس این کارخانه عبارت از موارد زیر است:

  • دستگاه بوجاری
  • مخزن استیل رطوبت زن
  • تسمه نقاله
  • تغذیه کننده یا فیدر
  • سانتریفیوژ
  • تانک مخلوط کننده یا میکسر
  • آسیاب
  • کره گیر یا عصاره گیر کنجد
  • دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک

 

آیا تاسیس کارخانه حلوا شکری از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

تاسیس و راه اندازی کارخانه حلوا شکری از یک سو موجب سود رسانی به صاحبان کسب و کار می شود. از سوی دیگر موجب اشتغال و کارآفرینی برای نیروی انسانی بومی فراهم می آورد. علاوه بر این تاسیس چنین کارخانه ای موجب افزایش سرانه تولید شده و از نظر دولت ها امری پسندیده به شمار می رود. به طور کلی باید گفت: در راه اندازی کارخانه های تولید محصولات غذایی، توجیهات گوناگون اقتصادی وجود دارد.

 

اقدام در پرتوی طرح توجیهی

طرح توجیهی کارخانه حلوا شکری به عنوان یک طرح هدایت گر، مالک کسب و کار را از نخستین مراحل راه اندازی و تاسیس کارخانه حلوا شکری راهنمایی می کند. برهمین مبنا اشخاصی که قصد راه اندازی کارخانه های تولید محصولات غذایی را دارند، می بایست از ابتدا در زیر سایه طرح توجیهی، اقدامات مورد نیاز برای این کار را انجام دهد.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

برای دریافت وام و سایر تسهیلات مالی برای تاسیس کارخانه تولید حلوا شکری، نخست می بایست طرح توجیهی کارخانه حلوا شکری را به بانک یا موسسه مالی و اعتباری ارائه نمود. برای سفارش طرح توجیهی کارخانه حلوا شکری و سایر طرح های توجیهی مشابه می توانید با موسسه استارت وی در تماس باشید.

طرح های توجیهی ارائه شده توسط مجموعه استارت وی دارای پنج ماه امتیاز پشتیبانی می باشند. چنانچه در طی این پنج ماه به هر دلیل قصد ایجاد تغییراتی در طرح توجیهی داشته باشد، کارشناسان سایت استارت وی از او پشتیبانی خواهند نمود. علاوه بر این یک جلسه مشاوره رایگان با کارشناسان کسب و کار استارت وی برای متقاضیان فراهم می شود که در آن می توانند موضوعاتی از قبیل مجوز های لازم، هزینه های ضروری و … را مورد بررسی قرار داد.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 2 =