طرح توجیهی تولید چسب کاشی و سنگ 🌟(خمیری+پودری)

طرح توجیهی تولید چسب کاشی و سنگ - استارت وی

یکی از مهمترین انواع چسب که در صنایع ساختمانی مورد توجه قرار گرفته، چسب کاشی است. این چسب به منظور چسباندن و اتصال انواع کاشی و سرامیک استفاده گردیده و اتصالات محکم و جدایی ناپذیر را ممکن می سازد. این محصول نوعی ماده شیمیایی است که قدرت چسبندگی فوق العاده ای داشته و مقاومت مکانیکی و شیمیایی بسیار بالایی دارد. همچنین ماده فوق از ماندگاری و دوام زیادی برخوردار بوده و از این حیث نیز حائز توجه و اهمیت می باشد. این چسب حتی در محیط های مرطوب مثل آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی نیز قابل استفاده است. اکنون اهمیت بالای این چسب و نیاز شدید سازندگان به این ماده در صنعت ساختمان، تولید آن را ضرورت بخشیده است. طرح توجیهی تولید چسب کاشی و سنگ در زمینه تولید، یاری تان خواهد کرد.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

 

اتصال ایمن کاشی ها

با وجود چسب کاشی، احتمال لق شدن کاشی ها کاهش یافته و مشکلاتی از این قبیل رخ نخواهد داد. این ماده، اتصال ایمن و تمیز کاشی ها را امکانپذیر نموده و از این لحاظ مورد توجه می باشد. آمارها نشان می دهد ایران از ظرفیت کافی برای تولید چسب کاشی برخوردار بوده و به طور کلی 98 الی 99 درصد مواد تشکیل دهنده چسب کاشی را در اختیار دارد؛ یعنی فقط 1 درصد این مواد وارداتی می باشند. بنابراین می توان به این موضوع به چشم یک فرصت نگاه کرد و از آن برای تولید فزاینده چسب کاشی و تامین تقاضاهای داخلی بهره برد.

طرح توجیهی تولید چسب کاشی و سنگ - استارت وی

وضعیت تولید، صادرات و واردات چسب کاشی

در گذشته برای اتصال انواع مصالح ساختمانی مثل کاشی، سرامیک، سنگ و موزاییک از ملات سیمان استفاده میشد. این ملات نه تنها اجرای تمیزی در پی نداشت، بلکه اتلاف وقت و زمان را به دنبال داشت. اما رفته رفته چسب کاشی تولید و جایگزین ملات سیمان شد. این ماده، تمام معایب و مشکلات ملات را پوشش داده و تسریع در روند اجرا را رقم زد. همه این مزایای باعث شد تا تولید چسب کاشی در کشور رونق گیرد.

به دنبال آن، صادرات چسب کاشی تحت تاثیر قرار گرفته و روند مثبتی را طی نموده است. در خصوص واردات نیز عرض کردیم، مقادیر اندکی از مواد اولیه چسب کاشی به میزان 1 درصد وارد گردیده و این نیاز اندک باعث تقویت بخش تولید و قطع نیاز کشور به محصولات وارداتی شده است. اگر بخواهیم به یکی از انواع چسب کاشی وارداتی در کشور اشاره کنیم؛ می توانیم چسب کاشی ترکیه ای را نام ببریم که واردات نسبی از آن صورت گرفته است.

 

[irp posts=”60010″ ]

 

سرمایه لازم برای تولید چسب کاشی چقدر است؟

طرح تولید چسب خمیری کاشی اطلاعات مالی مهمی را در اختیارتان خواهد نهاد. چسب خمیری تنها نوعی از چسب کاشی محسوب شده و علاوه بر آن، محصولات دیگری مثل چسب کاشی اپوکسی، چسب کاشی پیش ترکیب شده، چسب کاشی ملات نازک نیز وجود دارند. لذا با توجه به اینکه هدف شما تولید کدام یک از این محصولات باشد، به سرمایه متفاوتی نیاز خواهد بود. آنچه واضح است، این است که با گستردگی بخش تولید و یا افزایش ظرفیت تولید، نیاز به سرمایه بیشتری هم وجود دارد. در مجموع طرح توجیهی تولید چسب کاشی با برآورد سرمایه، اطلاعات کامل و مفیدی را در این باره به شما انتقال خواهد داد. به طور کلی به ازای 5000 تن تولید چسب کاشی در سال به 2.5 میلیارد تومان سرمایه نیاز می باشد.

طرح توجیهی تولید چسب کاشی و سنگ - استارت وی

هزینه تولید چسب کاشی

در طرح تولید چسب کاشی و سنگ راجع به هزینه های تولید نیز اطلاعات سازنده ای را به دست خواهید آورد. هزینه یابی یکی از اصلی ترین کارهایی است که توسط طرح توجیهی تولید چسب کاشی صورت می گیرد. این کار زیر نظر کارشناسان مالی و نرم افزارهای پیشرفته انجام گرفته و به نتایج دقیق و به روز ختم خواهد شد. در ادامه به انواع هزینه درج شده در این طرح خواهیم پرداخت:

  • هزینه اجاره زمین یا کارگاه
  • هزینه خرید ماشین آلات و تجهیزات
  • هزینه تامین مواد اولیه
  • هزینه تعمیر و نگهداری دستگاه ها
  • هزینه های غیر قابل پیش بینی
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • هزینه حقوق
  • هزینه های جاری
  • هزینه اخذ مجوز

 

بازار فروش چسب کاشی

با توجه به اینکه کشور ما ایران از مواد اولیه کافی برای تولید چسب کاشی برخوردار می باشد؛ می توان پیش بینی کرد بازار فروش چسب کاشی در کشور، از وضعیت رونق یافته ای برخوردار می باشد. البته جهت کسب بیشترین سهم در این بازار می بایست از روش های تبلیغاتی موثر بهره برد. آنچه در بازار فروش یک محصول، حرف نخست را می زند؛ تبلیغات سازنده و تاثیرگذار است. تبلیغات فقط به بنرهای تبلیغاتی بزرگ ختم نمی شود؛ بلکه روش های کم هزینه تر و پر بازده تری را نیز شامل می گردد.

 

[irp posts=”59731″ ]

 

اخذ مجوز تولید چسب کاشی و پروانه بهره برداری

اگر تصمیم به اخذ مجوز تولید و پروانه بهره برداری دارید؛ می توانید با کمک طرح توجیهی تولید چسب کاشی، کارتان را جلو بیندازید. این طرح که مبتنی بر شاخص ها و اطلاعات مالی مهم می باشد؛ علاوه بر اعتبار بخشی به کسب و کار، مراحل اخذ مجوز را تسریع بخشیده و اعتماد سازمان های مجوز را افزایش خواهد داد؛ لذا می توان آن را دارای تاثیر بالایی دانست.

طرح توجیهی تولید چسب کاشی و سنگ - استارت وی

وام و تسهیلات بانکی

طرح توجیهی تولید چسب کاشی و سنگ علاوه بر اینکه مراحل اخذ مجوز و پروانه را سرعت می بخشد؛ بلکه در مراحل اخذ وام و تسهیلات نیز موثر می باشد. این طرح مبتنی بر قواعد و اطلاعات مالی و بانکی بوده و نگاه مثبتی را در کارشناسان بانکی به وجود می آورد. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که طرح توجیهی بانکی یک طرح مجزاست که نیاز به تدوین جداگانه دارد.

 

برآورد سود تولید

سود تولید چسب کاشی را می توان رقم بالایی در نظر گرفت. این ماده که از کاربرد گسترده در بخش های مختلف ساختمانی برخوردار می باشد، با نیاز روزافزون در این بخش ها مواجه می باشد. این افزایش تقاضا و نیاز منجر به افزایش تولید این محصول و سودآوری بالای آن گردیده است. برآورد سود به صورت دقیق در طرح توجیهی تولید کاشی صورت گرفته است، لذا از طریق آن امکان اطلاع از رقم سود را خواهید داشت.

 

آیا تولید چسب کاشی از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

نیاز غیر قابل انکار ساختمان سازان به چسب کاشی از یک سو و هزینه های اجرایی کم این ماده از سوی دیگر نشان می دهد که تولید چسب کاشی از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر می باشد. در یک کلام می توان گفت تولید چسب کاشی با توجه به ضرورت عمده این محصول، اهمیت بالایی داشته و یک اقدام اقتصادی و مناسب محسوب می شود. همچنین سایر مواد در مقایسه با چسب کاشی، هزینه های به مراتب بیشتری در زمینه اجرا داشته و این بار هم پی به اقتصادی به بودن این محصول خواهیم برد.

 

تجهیزات تولید چسب کاشی

در کارخانه تولید چسب کاشی، تجهیزات مختلفی به کار گرفته می شوند. این تجهیزات عبارتند از:

  • دستگاه های توزین
  • دستگاه های میکسر ریبون عمودی و افقی
  • تجهیزات جمع آوری گرد و غبار
  • تجهیزات شستشو
  • تجهیزات بسته بندی
  • نوار نقاله

 

طرح توجیهی، عامل حفظ سرمایه

آنچه مستلزم ورود به یک کسب و کار می باشد؛ سرمایه است. سرمایه مهمترین فاکتور برای شروع یک شغل به شمار می آید. اما چطور می توان بر مقدار این سرمایه افزود و آن را تبدیل به سرمایه بزرگتر کرد؟ با اقدامات درست می توان این نتیجه را محقق کرد. طرح توجیهی تولید چسب کاشی با ارائه اطلاعات کافی، منجر به انجام اقدامات صحیح از سوی شما شده و احتمال نابودی سرمایه را به صفر می رساند. در نتیجه ارزش این سرمایه روز به روز بیشتر می شود. این طرح علاوه بر هزینه یابی، به برآوردهای مالی پروژه نیز پرداخته و مسیرهای رو به رشد را پیش رو قرار می دهد.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی از جمله طرح توجیهی تولید چسب کاشی و سنگ می توانید از کارشناسان ما در استارت وی کمک بگیرید. آنها علاوه بر راهنمایی در خصوص ثبت سفارش طرح، پشتیبانی رایگان 5 ماهه را نیز ارائه می دهند. همچنین در صورت تمایل می توانید تغییرات دلخواه و مهم را به کمک کارشناسان در طرح اعمال کنید. حتی امکان شرکت در جلسات رایگان و آنلاین با حضور دیگر سرمایه گذاران را خواهید داشت. اگر ابهامی در خصوص وثایق، ضمانت نامه های بانکی و مجوزها وجود داشت؛ همگی قابل رفع خواهند بود.

5/5 - (2 امتیاز)

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =