طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه 1403🌟 (pdf+word)

طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه - استارت وی

یکی از انواع فرآورده هایی که از میوه ها به دست می آید، کنسانتره میوه است. در فرآیند کنسانتره شدن مقداری از رنگ، اسانس و آب میوه از دست می رود، اما ماندگاری محلول تا حدود دو سال افزایش می یابد. کارخانه های تولید آبمیوه و کنسانتره میوه انواع میوه ها را آبگیری کرده و در ظرف های گوناگون بسته بندی می شود. در طرح توجیهی کارخانه تولید کنسانتره میوه دلایل توجیهی راه اندازی خط تولید کنسانتره، هزینه های لازم برای راه اندازی خط تولید، میزان سرمایه اولیه مورد نیاز، نیروی انسانی مورد نیاز، مجوز های لازم و … مورد بررسی قرار می گیرد.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه - استارت وی

چرا باید کارخانه تولید کنسانتره میوه را راه اندازی کنیم؟

امروزه کنسانتره میوه به عنوان یکی از نوشیدنی های محبوب و مورد علاقه اغلب جوامع شناخته می شود. با تاسیس کارخانه کنسانتره دامنه وسیعی از نوشیدنی های طعم دار با ارزش غذایی مختلف را می توان تولید و عرضه کرد. به طور کلی تولید محصولات غذایی در حال حاضر به عنوان یکی از فعالیت های اقتصادی پر سود به شمار می رود. تاسیس و راه اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه از یک سو به افزایش تولید محصولات غذایی و از سوی دیگر استخدام نیروی کار ماهر و نیمه ماهر منجر می گردد.

 

تاسیس کارخانه تولید کنسانتره میوه با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

حداقل سرمایه مورد نیاز برای تاسیس کارخانه تولید کنسانتره میوه با توجه به مولفه های گوناگونی از قبیل مجوزهای لازم، ظرفیت خط تولید، قیمت مواد اولیه و … متفاوت است. به طور کلی برای تاسیس یک کارخانه تولید کنسانتره میوه با ظرفیت صد هزار لیتر در روز، می بایست حداقل سرمایه اولیه 20 تا 30 میلیارد تومان در دسترس داشت. در حال حاضر برخی از بانک ها و موسسات اعتباری برای راه اندازی خط تولید کنسانتره میوه وام و تسهیلات مالی اعطاء می کنند.

طرح توجیهی کارخانه تولید کنسانتره میوه - استارت وی 

 

هزینه های تاسیس کارخانه تولید کنسانتره میوه

از نظر طرح توجیهی کارخانه تولید کنسانتره میوه برخی از مهمترین هزینه های تاسیس کارخانه تولید کنسانتره عبارت از موارد زیر است:

  • هزینه های لازم برای فراهم آوردن مکانی با کاربری صنعتی و مساحت کافی جهت راه اندازی تاسیسات خط تولید
  • هزینه های لازم برای دریافت مجوزهای قانونی مورد نیاز جهت راه اندازی کارخانه تولید محصولات غذایی
  • هزینه های لازم برای تامین و حمل و نقل مواد اولیه مثل انواع مختلف میوه
  • هزینه های لازم برای خرید و نصب تجهیزات خط تولید کنسانتره میوه
  • هزینه های قابل پرداخت برای بسته بندی محصولات و عرضه آن به بازار
  • مالیات بر تولید و عوارض دولتی

 

ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه تولید کنسانتره میوه

داشتن یک خط تولید با راندمان بالا، موجب صرفه جویی در هزینه های تولید می شود. همچنین یکی از موضوعات مهم در زمینه تاسیس کارخانه تولید کنسانتره میوه، مدیریت صحیح ارکان تولید و نیروی کار است. برای انواع کنسانتره و آبمیوه، بازارهای همیشگی داخلی و بین المللی وجود دارد. در صورتی که در خط تولید کنسانتره محصولی مرغوب تولید شود، می توان به قیمتی بسیار بالاتر از قیمت مواد اولیه، کنسانتره را به فروش رسانید. همانطور که اشاره شد به طور کلی تولید محصولات غذایی از جمله کسب و کارهای به شمار می رود که سود آن تضمینی است.

 

مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه تولید کنسانتره میوه

از نظر طرح توجیهی کارخانه تولید کنسانتره برخی از مهمترین تجهیزات مورد استفاده در خط تولید کنسانتره از قرار زیر است:

  • دستگاه پوست کن میوه
  • دستگاه شستشو
  • دستگاه آبگیری
  • دستگاه همونیژه کننده
  • دستگاه بسته بندی و چاپ

طرح توجیهی تولیدی کنسانتره میوه - استارت وی

آیا تاسیس کارخانه تولید کنسانتره میوه از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

همانطور که اشاره شد در حال حاضر بازارهای متنوع داخلی و بین المللی برای آبمیوه و کنسانتره میوه موجود است. در فرایند تولید کنسانتره، آب انواع میوه گرفته می شود و با اضافه شدن افزودنی هایی مثل رنگ های خوراکی و … به طعم و ماندگاری محصول افزوده می شود. سپس با ریختن محلول در ظرف های مناسب به بازار عرضه می شود. صادرات کنسانتره میوه یکی از عوامل جلوگیری از خام فروشی محصولات غذایی به شمار می رود. از دیگر سو با تاسیس کارخانه تولید کنسانتره میوه، به اشتغال زایی و استخدام نیروی کار مورد نیاز کمک شایانی می شود.

 

طرح توجیهی کنسانتره

در طرح توجیهی کارخانه تولید کنسانتره میوه موضوعاتی از قبیل هزینه های تولید، سرمایه اولیه، سود قابل پیش بینی، هزینه استهلاک، دوره برگشت سرمایه، ارزش افزوده خالص و ناخالص و … محاسبه و ارزیابی می شود. طرح توجیهی، مالک یک کسب و کار را از نخستین لحظات راه اندازی کسب و کار تا رسیدن به سود و سرمایه اولیه راهنمایی می کند. در واقع با مطالعه طرح توجیهی یک کسب و کار به سادگی می توان درباره موفقیت هایی که ممکن است در زمینه تاسیس آن کسب شود را پیش بینی کرد.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

همانطور که اشاره شد در حال حاضر برخی از موسسات اعتباری و بانک ها ارائه دهنده انواع وام ها و تسهیلات مالی به مالکین کارخانجات تولید محصولات غذایی ارائه می نمایند. برای دریافت وام و سایر تسهیلات مالی در زمینه راه اندازی خط تولید کنسانتره می بایست طرح توجیهی کارخانه تولید کنسانتره میوه را به بانک یا موسسه اعتباری مزبور ارائه نمود. برای ارائه طرح توجیهی کارخانه تولید کنسانتره میوه و سایر انواع طرح های توجیهی اختصاصی می توانید با موسسه استارت وی در تماس باشید.

4.8/5 - (5 امتیاز)