طرح توجیهی کارخانه داروسازی +کپسول دارویی🌟(برای وام+مجوز)

طرح توجیهی کارخانه داروسازی +کپسول دارویی - استارت وی

طرح توجیهی کارخانه داروسازی دربردارنده مجموعه ای از ایده ها و اطلاعات ضروری برای راه اندازی خط تولید انواع دارو می باشد. تاسیس کارخانه داروسازی از جمله کسب و کارهایی می باشد که ریسک کمی دارند. دلیل این امر نیز واضح است و آن مسئله کمبود جهانی دارو می باشد. امروزه انواع مختلف داروهای سنتی و صنعتی مثل واکسن ها، قرص ها و … از جمله کلیدی ترین نیازهای جوامع مختلف بشری به شمار می رود. در طرح توجیهی کارخانه داروسازی مسائل مهمی از قبیل مجوزهای قانونی مورد نیاز، سرمایه اولیه و … را مورد بررسی قرار می دهیم.  

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

 

چرا باید کارخانه داروسازی را راه اندازی کنیم؟

تاسیس کارخانه داروسازی از جمله اقدامات اقتصادی مربوط به حوزه کسب و کارهای دانش بنیان می باشد. از یک سو جامعه انسانی به انواع معینی از مواد دارویی نیاز دارد. این نیاز به صورت مستمر و همیشگی می باشد و به نظر می رسد همه روزه میزان این نیاز افزایش می یابد. از سوی دیگر یک کارخانه داروسازی دانش بنیان می تواند خدمات ارزنده ای را در جهت تولید داروهای جدید و فناوری های مدرن برای بهداشت و درمان ارائه نماید. علاوه بر این تاسیس کارخانه داروسازی موجب اشتغال زایی و کارآفرینی برای نیروی کار متخصص و نیمه متخصص جهت مدیریت تجهیزات خط تولید و ارزیابی محصولات می باشد.

 

وضعیت تولید، صادرات و واردات

در مورد بسیاری از داروهای مورد نیاز، کشور ما جز کشورهای وارد کننده دارو به شمار می رود. واردات دارو معمولاً از کشورهای هند، چین، ونزوئلا و ترکیه به داخل کشور صورت می گیرد. البته در مورد بسیاری از داروی های بیماری های خاص با توجه به پیشرفت های قابل توجه، ایران از جمله کشورهای صادرکننده مواد دارویی نیز به شمار می رود. در سال های اخیر تولید بسیاری از داروهای کمیاب و گران، در داخل کشور میسر گردیده است و در حال حاضر نیاز سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه تاسیس کارخانه داروسازی بیش از پیش احساس می شود.

 

تاسیس کارخانه داروسازی با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

در مورد حداقل سرمایه مورد نیاز برای تاسیس کارخانه داروسازی نمی توان مبلغی را به صورت دقیق بیان کرد. میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای تاسیس کارخانه داروسازی معمولاً به عواملی از قبیل ظرفیت خط تولید، بازارهای فروش، بسته بندی، تبلیغات و … بستگی دارد. به طور تقریبی می توان گفت برای تاسیس یک کارخانه داروسازی با ظرفیت خط تولید یکصد هزار بسته در روز می بایست سرمایه اولیه ای معادل پنجاه تا صد میلیارد تومان در دسترس داشت.

 

[irp posts=”58802″ ]

 

هزینه های تاسیس کارخانه داروسازی 

مطابق با طرح توجیهی کارخانه داروسازی برخی از مهمترین هزینه های قابل پرداخت برای راه اندازی خط تولید دارو عبارت از موارد زیر است:

  • هزینه های قابل پرداخت برای دریافت مجوزهای قانونی مورد نیاز از قبیل مجوزهای قانون لازم از سازمان غذا و داروی کشور
  • هزینه های قابل پرداخت برای فراهم آوردن مکانی با کاربری صنعتی و مساحت کافی جهت نصب و راه اندازی تجهیزات مربوط به خط تولید دارو
  • هزینه های قابل پرداخت برای حقوق و مزایای نیروی انسانی مشغول در خط تولید
  • هزینه های قابل پرداخت برای ارزیابی محصولات از نظر کیفیت تولید و مقررات بهداشتی
  • هزینه های چاپ، بسته بندی، بازاریابی و فروش
  • هزینه های مربوط به مالیات بر تولید و ارزش افزوده

 

بازار فروش محصولات تولید شده

همانطور که اشاره شد با توجه به عواملی چون همه گیری ویروس کرونا و تحریم های اقتصادی برخی از کشورها، دنیای امروز با کمبود دارو رو به رو است. در حال حاضر بازارهای متعددی در داخل و خارج از کشور برای اغلب مواد دارویی وجود دارد. در واقع انواع داروهای پزشکی از جمله محصولات ضروری برای سلامت و بهداشت جوامع به شمار می رود. نه تنها برای فروش انواع دارویی که در کارخانه های داروسازی وجود دارد، بازارهای فروش یافت می شود، بلکه فرصت های مناسبی برای صادرات محصولات دارویی نیز فراهم است.

 

مراحل اخذ مجوز و پروانه بهره برداری

بر اساس طرح توجیهی کارخانه داروسازی برخی از مهمترین مراحل دریافت مجوز و پروانه بهره برداری عبارت از موارد زیر است:

  • ثبت شرکت داروسازی در قالب یکی از شرکت های مندرج در ماده 20 قانون تجارت از قبیل شرکت سهامی، شرکت تضامنی، شرکت با مسئولیت محدود و … . برای ثبت شرکت می بایست به اداره ثبت شرکت ها یا سامانه اینترنتی ثبت شرکت ها مراجعه شود.
  • دریافت پروانه بهره برداری از اداره مالکیت صنعتی؛ برای این کار می بایست اظهارنامه طرح صنعتی و تجاری را به همراه ضمائم آن از جمله اساسنامه شرکت به اداره مالکیت صنعتی تحویل نمایید.
  • دریافت مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو برای تولید مواد دارویی صنعتی و سنتی
  • ثبت نشان تجاری در سامانه مالکیت معنوی

 

[irp posts=”58317″ ]

 

وام و تسهیلات بانکی

در حال حاضر اغلب دولت ها از تولید دارو و تاسیس کارخانه داروسازی حمایت های مالی متنوعی انجام می دهند. بانک ها و موسسات مالی و اعتباری دولتی و خصوصی برای راه اندازی خط تولید دارو انواع وام و تسهیلات بانکی را ارائه می نمایند. از دو بانک کشاورزی و تجارت می توان به عنوان دو بانک دولتی پیشرو در زمینه اعطای وام به کسب و کارهای مرتبط با داروسازی یاد برد. برای دریافت وام و سایر تسهیلات بانکی می بایست طرح توجیهی کارخانه داروسازی را به بانک یا موسسه مالی و اعتباری که قصد دریافت وام از آن را دارید ارائه نمایید.

 

ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه داروسازی

همانطور که اشاره شد تاسیس کارخانه داروسازی نه تنها از نظر اقتصادی توجیه پذیر است، بلکه در شرایط تحریم و همه گیری بیماری های واگیردار، به عنوان یک کار ضروری برای سرمایه گذاران محصولات دارویی و غذایی محسوب می شود. با توجه به قیمت اندک محصولات اولیه، حمایت های مالی دولتی و وجود بازارهای فروش همیشگی می توان گفت تاسیس کارخانه داروسازی به عنوان یک فعالیت سودآور اقتصادی شناخته می شود.

 

مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه داروسازی 

بر اساس طرح توجیهی کارخانه داروسازی برخی از مهمترین تجهیزات لازم برای راه اندازی خط تولید دارو عبارت از موارد زیر است:

  • پی اچ متر
  • دستگاه آب مقطر گیری
  • دستگاه تبخیر در خلاء
  • دستگاه هیترو استیرر
  • دستگاه حمام بافت ایزوله
  • دستگاه تست فروپاشی قرص
  • دستگاه تست حلالیت قرص

 

آیا تاسیس کارخانه داروسازی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

تاسیس کارخانه داروسازی موقعیت خوبی برای موفقیت مالی و پیشرفت های اقتصادی می باشد. علاوه بر دلایل مالی و وجود بازارهای مناسب، تاسیس کارخانه داروسازی به دلایل متعدد دیگری نیز سودمند تلقی می شود. با توجه به نیازهای دارویی شدیدی که در داخل و خارج کشور وجود دارد، بدون تردید راه اندازی خط تولید دارو موجب بهبود رشد و افزایش سطح سلامت شهروندان خواهد شد. علاوه براین با توجه به این که با تاسیس کارخانه داروسازی در زمینه اشتغال زایی گام برداشته می شود.

 

طرح توجیهی تولید دارو

طرح توجیهی کارخانه داروسازی به عنوان یک طرح هدایت بخش، مالک کسب و کار را از نخستین اقدامات لازم برای تاسیس کارخانه داروسازی تا فروش محصولات و رسیدن به سود، راهنمایی می کند. بنابراین در این طرح موضوعاتی از قبیل مجوزهای قانونی لازم، سرمایه اولیه، نیروی انسانی مورد نیاز، تجهیزات و تاسیسات قابل استفاده در خط تولید و … را مورد بررسی قرار دادیم. طرح توجیهی مانند یک راهنما، ابعاد گوناگون نیاز سنجی و امکان سنجی تاسیس کسب و کار های مختلف را مورد بررسی قرار می دهد.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

همانطور که اشاره شد برای دریافت مجوزهای قانونی و وام جهت تاسیس کارخانه داروسازی می بایست طرح توجیهی کارخانه داروسازی را تنظیم نمایید. موسسه استارت وی با عضویت بهترین متخصصین کسب و کارهای گوناگون، ارائه دهنده انواع طرح توجیهی اختصاصی جهت دریافت مجوزهای قانونی و تسهیلات بانکی می باشد. پیش از سفارش طرح توجیهی اختصاصی می توانید یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان با کارشناسان استارت وی داشته باشید.

همچنین در صورت سفارش طرح توجیهی اختصاصی از موسسه استارت وی می توانید تا پنج ماه از خدمات پشتیبانی برخوردار شوید. در نتیجه می توانید در صورت تمایل تغییراتی را در طرح توجیهی اختصاصی اعمال نمایید.

شماره تماس ما: 02191306924 از ساعت 8 صبح الی 10 شب پاسخگو هستیم.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =