طرح توجیهی تولید نوار تیپ 🌟(جهت اخذ مجوز+وام)

طرح توجیهی تولید نوار تیپ - استارت وی

نوارهای تیپ از جمله تجهیزات مورد استفاده در آبیاری قطره ای می باشد. امروزه آبیاری قطره ای به عنوان یکی از مناسب ترین و رایج ترین شیوه های آبیاری در بخش کشاورزی به شمار می روند. نوارهای تیپ با استفاده از روزنه ای تحت عنوان قطره چکان، آب را به آهستگی و به صورت مداوم پای گیاه می ریزد. در واقع نوارهای تیپ لوله های دریپردار است که برای آبیاری قطره ای استفاده می شود. از این لوله ها نخستین بار پنجاه سال پیش و در آمریکا استفاده شد. در ایران سال 1395 نخستین بار 23 هکتار از مزارع ذرت با استفاده از فناوری آبیاری قطره ای زیر کشت قرار گرفت.
جهت اخذ مجوز و به طرح توجیهی تولید نوار تیپ نیاز خواهید داشت و این طرح توجیهی دارای 2 بخش مهم شامل مطالعات بازار + بررسی فنی و اقتصادی می باشد.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

 

چرا باید کارخانه تولید نوار تیپ را راه اندازی کنیم؟

میان شیوه های متعددی که برای آبیاری انواع زمین های کشاورزی وجود دارد، آبیاری قطره ای به عنوان یکی از مناسب ترین شیوه ها شناخته می شود. استفاده از آبیاری قطره ای برای کشاورزی از یک سو موجب تغذیه و رشد محصولات کشاورزی و از سوی دیگر موجب صرفه جویی در مصرف آب و منابع می گردد. مواد اصلی ساخت نوار تیپ، پلی اتیلن است. این نوارها در کلاف های 1000 متری یا 3000 متری تولید می شوند و به کشاورزان، وزارت جهاد کشاورزی و سایر مصرف کنندگان عرضه می شود. مطابق با طرح توجیهی تولید نوار تیپ ، مالک این کسب و کار می تواند بخشی از نیازهای داخلی و بین المللی برای آبیاری قطره ای را برطرف سازد.

تاسیس کارخانه تولید نوار تیپ با چه میزان سرمایه امکان پذیر است؟

میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای تاسیس کارخانه تولید نوار تیپ با توجه به موضوعات گوناگونی مثل مجوزهای مورد نیاز و ظرفیت خط تولید متفاوت است. به طور تقریبی می توان میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید نوار تیپ با ظرفیت 10 هزار متر در روز، 5 تا 10 میلیارد تومان برآورد می شود. در ادامه مهمترین مواردی که سرمایه اولی می بایست صرف شود و همچنین چگونگی رسیدن اصل سرمایه و سود ناشی از تولید نوار تیپ را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

 

هزینه های تاسیس کارخانه تولید نوار تیپ

برخی از هزینه های مورد نیاز برای تاسیس کارخانه تولید نوار تیپ عبارت از موارد زیر است:

  • هزینه های لازم برای راه انداختن مکانی با کاربری صنعتی و مساحت کافی برای نصب تجهیزات تولید
  • هزینه های ضروری برای دریافت مجوزهای مورد نیاز از قبیل پروانه تولید، فروش و … .
  • هزینه های مربوط به فراهم آوردن مواد اولیه؛ همانطور که اشاره شد مواد اولیه اصلی برای تولید نوارهای تیپ پلی اتیلن می باشد که با غلظت های متفاوت در بازار موجود است.
  • هزینه های مربوط به درآمد نیروی انسانی مورد نیاز در خط تولید
  • هزینه های مربوط به چاپ، بسته بندی و فروش

 

ارزیابی سودآوری تاسیس کارخانه تولید نوار تیپ

همانطور که اشاره شد امروزه اقبال عمومی کشاورزان به استفاده از روش های آبیاری گیاهان به شیوه قطره ای متوجه گردیده است. در حال حاضر تولید نوار تیپ به عنوان وسیله اصلی مورد نیاز در آبیاری قطره ای به عنوان یک صنعت تجاری مفید و سودمند شناخته می شود. علاوه بر بازارهای داخلی، بازارهای خارجی متنوعی نیز برای این محصول خصوصاً در سطح کشورهای همسایه وجود دارد. به طور کلی در صورتی که کسب و کار تولید نوار تیپ به درستی راه اندازی و مدیریت شود، بدون شک سود بسیاری در تاسیس کارخانه تولید نوار تیپ وجود دارد.

 

مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تاسیس کارخانه تولید نوار تیپ

از نظر طرح توجیهی تولید نوار تیپ برخی از تجهیزات مورد استفاده برای راه اندازی خط تولید نوار تیپ از قرار زیر است:

  • الکتروموتور اصلی
  • گیربکس
  • اکسترودر
  • سیلندر مارپیچ
  • قالب
  • مواد کش یا هاپر
  • چشمی کنترل قطر نوار
  • کشنده
  • وان خنک کننده

طرح توجیهی نوار تیپ - استارت وی

آیا تاسیس کارخانه تولید نوار تیپ از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

با بررسی طرح توجیهی تولید نوار تیپ به این نتیجه میرسیم که راه اندازی این کسب و کار به دلایل متعددی، از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. از جمله این دلایل می توان به ارزان بودن هزینه های تولید، نقش مهم محصول در صرفه جویی منابع آب و … اشاره داشت. علاوه بر این با توجه به این که معمولاً در مدیریت و کنترل خط تولید نوار تیپ، به نیروی انسانی ماهر و نیمه ماهر احتیاج است، این کسب و کار به عنوان یکی از فعالیت های تولیدی به اشتغال زایی نیز می انجامد.

 

طرح توجیهی نوار تیپ

طرح توجیهی خط تولید نوار تیپ دربردارنده ارزیابی و بررسی برخی از مهمترین مولفه های موثر در راه اندازی و تاسیس کارخانه نوار تیپ می باشد. در همین راستا در طرح توجیهی موضوعاتی از قبیل میزان سرمایه اولیه مورد نیاز، هزینه های تولید، مجوزهای مورد نیاز، سود قابل پیش بینی و … مورد بررسی قرار می گیرد. طرح توجیهی به عنوان یک طرح هدایت گر، مالک کسب و کار را از نخستین لحظات راه اندازی خط تولید تا فروش محصولات و رسیدن به سود، راهنمایی می کند.

 

سفارش طرح توجیهی اختصاصی

امروزه بسیاری از بانک ها و موسسات اعتباری برای پرداخت وام و سایر تسهیلات مالی، طرح توجیهی کسب و کار مورد نظر را از متقاضی مطالبه می کنند. برای سفارش انواع طرح توجیهی اختصاصی می توانید با موسسه استارت وی در تماس باشید. برای این کار کافی است به نشانی اینترنتی www.startway.ir  وارد شوید.

پروژه های مرتبط

برخی از مهمترین طرح های توجیهی مرتبط با طرح توجیهی تولید نوار تیپ عبارت از موارد زیر است:

4.2/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 1 =