طرح توجیهی زغال فشرده سال 1402 🌟(pdf+word)

طرح توجیهی زغال فشرده

آنچه می خوانید...

طرح توجیهی زغال فشرده به سرمایه گذاران کمک می کند تا با کمترین ریسک و با صرف هزینه کمتر به سود بالا دسترسی پیدا کنند. زغال فشرده که به نام بریکت یا زغال قالبی نیز شناخته می شود، از خاک اره و تراشه های ضایعات چوب تولید می گردد. امروزه با کاهش پوشش سبز کره زمین، مراقبت از محیط زیست و حفظ درختان اهمیت بالایی پیدا کرده است.

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

همانطور که می دانیم، زغال طبیعی از چوب تنه درختان تهیه شده و برای حیات کره زمین عاملی مخرب می باشد. تولید زغال فشرده از خاک اره، پوست گردو، ضایعات کشاورزی، ضایعات زغال سنگ و ساقه گیاهان از نظر زیستی موجه تر بوده و ارزان تر است.

در این مقاله به معرفی طرح توجیهی زغال فشرده و تاثیر حیرت انگیز آن در رشد و پیشرفت این کسب و کار خواهیم پرداخت.

خلاصه طرح توجیهی تولید ذغال فشرده 1402

سرمایه گذاری ثابت 18,144میلیون ریال
سرمایه در گردش(3 ماه) 19,198میلیون ریال
سرمایه گذاری کل 37,342 میلیون ریال
نرخ بازده سرمایه گذاری  97درصد
نرخ بازگشت سرمایه 1 سال

دریافت طرح توجیهی زغال فشرده 1402

طرح توجیهی زغال فشرده

چرا باید در تولید زغال فشرده سرمایه گذاری کنیم؟

تولید زغال فشرده از دسته مشاغلی است که در مقیاس های کوچک تا بزرگ قابل انجام است. امکان سرمایه گذاری در رنج های مختلف برای این کار تولیدی وجود دارد و این موضوع از مزایای غیر قابل انکار سرمایه گذاری در این کسب و کار است.

کاربرد وسیع نیز از دلایلی است که کارآفرینان را به سرمایه گذاری در این حوزه جذب می کند. زغال فشرده نه تنها برای مصارف خانگی بلکه برای مصارفی چون سوخت کوره های ماشین محرک، کوره های احیای مستقیم، آهنگری و سوخت مولدهای برق نیمه صنعتی استفاده می گردد.

طبق مطالعات و تحقیقاتی که در طرح توجیهی زغال فشرده انجام شده است، سرمایه گذاری در این بخش بازدهی بالا و آینده روشنی دارد.

آیا تولید زغال فشرده از نظر اقتصادی موجه است؟

مواد اولیه لازم برای تولید زغال فشرده، پسماندهای کشاورزی مانند کاه، ساقه پنبه، پوست درختان، علوفه خشک و یا پسماندهای زغال سنگ هستند، از این رو کاملا ارزان و در دسترس می باشند. طبق تحقیقاتی که در طرح توجیهی زغال فشرده بر روی بازارسنجی انجام شده است، سرمایه گذاران در این بخش می توانند، بازار را در دست بگیرند.

قسمت اعظمی از نیاز کشور به زغال فشرده از کشورهای دیگری مانند چین به ایران وارد می شود. بنابراین تولیدکنندگان داخلی زغال فشرده می توانند، با کمی خلاقیت و قیمت گذاری مناسب سود خوبی کسب کنند.

ضمن این که زغال فشرده در بازارهای جهانی نیز جایگاه خوبی داشته و صادرات آن رو به رشد است. بر اساس مطالعاتی که در طرح توجیهی زغال فشرده انجام شده است، این سرمایه گذاری از نظر اقتصادی کاملا توجیه پذیر می باشد.

طرح توجیهی زغال فشرده - استارت وی

چرا برای راه اندازی این کسب و کار به طرح توجیهی زغال فشرده نیاز داریم؟

دغدغه کارآفرینان قبل از راه اندازی خط تولید زغال فشرده این است که آیا این ایده امکان پذیر است؟ آیا این سرمایه گذاری سودآور است؟ چه تجهیزاتی برای خط تولید نیاز است؟ وضعیت رقبا و بازار به چه صورت است؟ طرح توجیهی زغال فشرده پاسخ تمامی این سوالات را به صورت واضح و شفاف ارائه می کند.

مهندسان مجرب در طرح توجیهی زغال فشرده از نظر تکنیکی، اقتصادی، قانونی، عملیاتی و برنامه زمان بندی، پروژه را بررسی کرده و راهکارهایی را برای راه اندازی و سودآوری کسب و کار عرضه می نمایند.

 

هزینه راه اندازی خط تولید زغال فشرده چقدر است؟

راه اندازی خط تولید زغال فشرده هزینه هایی را می طلبد. هزینه خرید یا اجاره بها زمین، هزینه حقوق کارگران، هزینه انرژی مصرفی برق و گاز، هزینه استهلاک قطعات مصرفی دستگاه ها، هزینه بسته بندی محصولات و ده ها هزینه دیگر باید مبلغ گذاری شوند.

مسئله ای که در محاسبه هزینه ها بسیار مهم و حیاتی است، استفاده از اعداد و ارقام به روز است زیرا هزینه ها باید با توجه به مبالغ روز حساب شوند.

مهندسان و کارشناسان کاربلد تمامی هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه های ثابت و هزینه های جاری پروژه را با مبالغ روز محاسبه کرده و در طرح توجیهی زغال فشرده ارائه می کنند.

تجهیزات مورد نیاز تولید زغال فشرده

تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز از مهم ترین مباحثی هستند که در طرح توجیهی زغال فشرده به تفصیل مورد بررسی قرار می گیرند. مواد اولیه برای تولید زغال فشرده، ضایعات کشاورزی و همچنین مواد چسبنده (قیر، ملاس چغندر، صمغ عربی و نشاسته صنعتی) هستند. فرایند تولید زغال فشرده شامل خرد کردن پسماند چوب، خشک کردن مواد، قالب سازی و کربونیزاسیون می باشد.

بر این اساس تجهیزات لازم در خط تولید عبارتند از:

  • دستگاه پرس خاک اره
  • کوره کربونیزاسیون
  • آسیاب دیسکی
  • دستگاه پرس قالب (بریکت ساز)
  • دستگاه خشک کن
  • نقاله بلتی
  • باسکول صنعتی

طرح تولید زغال فشرده - استارت وی

درآمد تقریبی تولید زغال فشرده چقدر است؟

با توجه به مطالبی که در بالا عرض کردیم، باید گفت، هزینه تولید زغال فشرده پایین بوده و سود خالص بالایی را نصیب تولید کنندگان می کند. درآمد تقریبی پروژه ای با حجم تولید 150 تن زغال در سال و سرمایه گذاری 450 میلیون تومان برابر با 1 میلیارد تومان می باشد. زمان بازگشت سرمایه نیز 1.5 سال برآورد شده است.

با راه اندازی سوله در زمین هایی با اجاره بهای ارزان می توان، درآمد خالص را افزایش داد.

پیش بینی دقیق سود و درآمد این کسب و کار به مولفه هایی چون ظرفیت تولید، تعداد نیروی انسانی، نوع ماشین آلات و غیره بستگی دارد. متخصصین ماهر با در نظر گرفتن این مولفه ها در طرح توجیهی زغال فشرده سود شما را تخمین می زنند.

تولید زغال فشرده

زغال فشرده نوعی سوخت جامد است که از فشرده‌سازی زغال‌سنگ یا سایر مواد آلی مانند خاک اره، پوست گردو، هسته خرما و غیره تولید می‌شود. این سوخت دارای مزایای مختلفی نسبت به زغال‌سنگ سنتی است، از جمله:

  • وزن سبک‌تر
  • حجم کمتر
  • میزان سوخت‌رسانی بالاتر
  • ماندگاری بیشتر
  • آلایندگی کمتر

مواد اولیه تولید زغال فشرده

مواد اولیه اصلی تولید زغال فشرده عبارت‌اند از:

  • زغال‌سنگ
  • خاک اره
  • پوسته گردو
  • هسته خرما
  • سایر مواد آلی

مراحل تولید زغال فشرده

تولید زغال فشرده به‌طور کلی شامل مراحل زیر است:

  1. آماده‌سازی مواد اولیه

مواد اولیه باید با دقت آماده شوند تا کیفیت زغال فشرده تولیدشده تضمین شود. زغال‌سنگ باید خرد شود. خاک اره، پوست گردو و هسته خرما باید خشک شوند.

طرح توجیهی زغال فشرده - استارت وی

  1. فشرده‌سازی مواد اولیه

مواد اولیه با نسبت‌های مشخصی با یکدیگر ترکیب می‌شوند. سپس، این ترکیب در دستگاه‌های مخصوص پرس می‌شود.

  1. عمل آوری

زغال فشرده پس از پرس، در دما و فشار بالا قرار می‌گیرد. این فرآیند باعث می‌شود که زغال فشرده شکل بگیرد و مقاومت آن افزایش یابد.

  1. خنک‌سازی

زغال فشرده پس از عمل آوری، باید خنک شود.

  1. بسته‌بندی

زغال فشرده پس از خنک‌سازی، بسته‌بندی می‌شود.

انواع زغال فشرده

زغال فشرده در انواع مختلفی تولید می‌شود. از جمله انواع رایج زغال فشرده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • زغال فشرده زغال‌سنگ
  • زغال فشرده خاک اره
  • زغال فشرده پوست گردو
  • زغال فشرده هسته خرما

کاربردهای زغال فشرده

زغال فشرده در کاربردهای مختلفی استفاده می‌شود، از جمله:

  • سوخت خانگی
  • سوخت صنعتی
  • سوخت خودرو
  • سوخت کوره‌ها

مزایا و معایب زغال فشرده

مزایا

  • وزن سبک‌تر
  • حجم کمتر
  • میزان سوخت‌رسانی بالاتر
  • ماندگاری بیشتر
  • آلایندگی کمتر

معایب

  • قیمت بالاتر نسبت به زغال‌سنگ سنتی
  • نیاز به تجهیزات خاص برای تولید

جمع‌بندی

تولید زغال فشرده یکی از صنایع نوپا است که در سال‌های اخیر به‌سرعت در حال رشد است. این صنعت مزایای مختلفی نسبت به صنایع تولید زغال‌سنگ سنتی دارد.

طرح توجیهی ذغال فشرده - استارت وی

طرح توجیهی زغال فشرده چه نقشی در این حرفه دارد؟

طرح توجیهی زغال فشرده از ضررهای هنگفت مالی و از بین رفتن سرمایه شما جلوگیری می کند. مهندسان با کمک گرفتن از ابزارهای دقیق و علمی و مطالعات میدانی وسیع، امکان سنجی زغال فشرده را نگارش می کنند. شما می توانید، با یاری گرفتن از طرح توجیهی، چشم انداز سرمایه گذاری خود را مشاهده نموده و پروژه خود را راه اندازی نمایید.

ضمن این که طرح توجیهی روش های مقابله با مشکلات موجود در این کسب و کار را به شما ارائه نموده و شما را برای اتخاذ رویکردهای صحیح راهنمایی می کند.

معرفی استارت وی

ما در مجموعه استارت وی ایده سرمایه گذاری را از شما دریافت کرده و امکان سنجی پروژه را انجام می دهیم. مهندسان ما طرح توجیهی زغال فشرده را با راهکارهای علمی و اعداد و ارقام به روز گردآوری و نگارش می نمایند.

طرح توجیهی ذغال فشرده نوشته شد این طرح توجبهی در 45 صفحه و در 2 نسخه word و pdf قابل دانلود است.

خلاصه طرح توجیهی تولید ذغال فشرده 1402

سرمایه گذاری ثابت 18,144میلیون ریال
سرمایه در گردش(3 ماه) 19,198میلیون ریال
سرمایه گذاری کل 37,342 میلیون ریال
نرخ بازده سرمایه گذاری  97درصد
نرخ بازگشت سرمایه 1 سال

دریافت طرح توجیهی زغال فشرده 1402


دریافت طرح توجیهی زغال فشرده سال 1402

4.9/5 - (28 امتیاز)

تماس با کارشناسان سایت استارت وی

اگر زمان مناسبی برای برقراری تماس نیست، فرم زیر را پر کنید. در فرصت مناسب با شما تماس می گیریم.

طرح های توجیهی آماده و قابل دانلود